Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Nem értem. Rég volt, igaz sem volt...
Sötétlovag: Tehát, érdemben nem kerestem még semmit, csak ha hirdetést látok, azokat megnézegetem. Inkább valami fejhallgatót "keresnék", de mivel keveset használnám, sokat nem akarok költeni rá. Volt nálam egy-két Siberia javításon, azok hangja egész jó. Bár tudom, vannak sokkal jobbak.
Tudom, hogy ezek milyen áron mennek, és annyit tuti nem adok érte...Amit "hirdetsz", nem tudtam miféle kialakítású, de a link alapján ismerős. Egész jól szólnak, de ennyi zenét nem hallgatok. Ha valamit el akarsz adni, szerintem érdemes legalább egy linket dobni hozzá, az ár meg csak hab a tortán. A lomisoknál, aki nem mond árat, azzal be is fejezem a beszélgetést...
Üdv. -
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Összefoglalva a dolgokat, megpróbálok mindenkinek válaszolni.
Tehát, mint fentebb írtam az a 4 eszköz nincs meg, abból egy ismeretlen, wifi és BT van, w7-w10 egyaránt. A netkolbászos részét nem néztem, mert ha megy a wifi nem is érdekel.
A TPM driver utoljára egy Toshiba-nál okozott fejtörést, ennél többet vártam DELL-éktől. A D620, 830-hoz már volt egy összegző program, ami szépen behúzta a hiányzó drivereket, az E6520-tól elvártam volna ugyanezt. Sokkal szebb megoldás, mint leszedegetni, meg böngészni a megfelelőeket.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajnos csak megerősítettétek az elkövetkező délutánjaim mivel telnek majd...Üdv.
-
RudyD
tag
Már csak azért is de ha úgyis több szálon fut a polgárpukkasztás,
Illetve a polgárpukkasztásra pukkadhatnak a polgárok.
A lényeg hogy ne teljesen legyen off, egy két átutazónál akkora pinpongütőket látni hogy egy helyi polgárnak 2+ havi fizetésébe kerülhet. Viszont még egy ÁlljFónt nem láttam náluk... Idáig.
Illetve azonnal hozzá is fűzném ha valaki nem a technikai vonalat óhajtja mérsékelten folytatni akkor keressünk rá megfelelő helyet mert az már itt is off.
-
Bobrooney
senior tag
Ha okos telefon kell azt hiszem a Galaxy Xcoverek ilyenek.
Ha nem akarsz ilyen szolgáltatói kedvezményt akkor szerintem kapsz majd függetleneket. -
zsigee
aktív tag
Szia, sziasztok.
Tehát. A lapos kb 1,5 hónapja volt nálam, akkor kitakarítottam, de majd megnézem újra. A gép tök jól üzemelt, majd az ember elvitte, és kb két hét után már panaszkodott, hogy leáll. A héten került újra hozzám. Aida 2.30-as verzióval terhelve, 68 fokos vot. Fölé nem ment, kb másfél óra után sem.
A firefoxot azért írtam, mert azt ne én telepítettem a gépre, stb...
Amit Laci írt kipróbálom, ahogy időm engedi, és az IBT-t is megsasolom.Köszi srácok, remélem megoldódik ennyi segítséggel.
Üdv.
-
RudyD
tag
Küldtem rá választ!
--- Kis témaváltás, pen-számítógépbe keresnék kicsit erősebb lapka wifi antennát. Ilyesmit hol lehet venni itt a környéken.?
(Sajnos ami van benne elég instabilan megy, ha egyáltalán ellát a router -ig. Viszont azt sem akarom hogy rátákolok egy 2x akkora antennát mint amekkora a kütyü..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest