- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #29931 üzenetére
Megy PÜ.
-
tserrof77
őstag
válasz
sladka_pani #29931 üzenetére
Ment ajánlat laptopocskára
-
frankstork
aktív tag
válasz
sladka_pani #29883 üzenetére
És mifír?
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #29858 üzenetére
az usb 2 hivatalos terhelhetősége 820 mA....2-esével van biztositva az alaplapon 1600mA-es biztositékkal....az asus, msi, asrock is készitett olyan alaplapokat, melynek speckó usb aljzatai akár 1500mA is tudtak...direkt mobilos cuccok töltésére szánták a gyártók...
-
alitak
senior tag
válasz
sladka_pani #29678 üzenetére
van mellé tv előfizetésed? Ászf szerintem ha csak net van, akkor van mellé a bérleti díj is. Nem azt mondom, hogy nincs ennél drágább, ha egyedül lennének, szerintem még ennél is többet kérnének, mert megtehetik.
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #29516 üzenetére
Köszi, de időközben "megoldottam". Kártya nem kellett volna, mert sim-em már megvolt. (Vidanet rövidesen behúzza a vonalat, addig talán túléljük mobilnettel
)
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #29513 üzenetére
Vettem múltkor egy Telekomos mobilnetet 30giga forgalommal, de sajnos nem elég otthonra 1 hónapra (pedig filmeket se töltünk). A flottás prohardveres topicba szereztem egy korlátlan Telenoros sim-et viszont a Telekomos modemem valószínűleg szolgáltató függő. Azt hiszem elugrok a Telenorba egy modemért
-
ftc
nagyúr
válasz
sladka_pani #29371 üzenetére
Pl kazán csere.. én most fizettem KB 1 misit...
itt egyszerre sok a kiadás még lakóházban ezek az összegek eloszlanak...de talán összesítve ugyanúgy jön ki az ember
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #29371 üzenetére
Azért fűtés terén lehet különbség családi ház és lakás között, nem kevés. Plusz ugye utazás esetén nem csak a benzint kell számolni, kopik is az az autó, az idő meg főként megy. Az meg ugye money.
-
ftc
nagyúr
válasz
sladka_pani #29365 üzenetére
Én is falun lakom...drágább de a nyugalom talán megéri
-
ftc
nagyúr
válasz
sladka_pani #29358 üzenetére
Olyan rég? Én is anno gondolkoztam, de más mellett döntöttem... és utólag jól döntöttem
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #29136 üzenetére
Elteszem neked, aztán valamikor összefutunk!
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #29116 üzenetére
Szia.
Ára? -
Joker88
őstag
válasz
sladka_pani #28916 üzenetére
esetleg nokia care (bár lehet megkérik az árát)
kettő:
nincs automata mentés Onedrive-re ? alapjáraton ha jól emlékszem, ha belépsz a rendszerbe a fiókoddal, ugy van beállítva ha WiFI-re kapcsolódik,kezdje el a mentést... -
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #28921 üzenetére
Bobrooney árul v. árult egy 735-t
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #28921 üzenetére
samsung A5-t ajánlom nagyon jó
Nokia-ba a 730 volt az utolsó normális dual simes, a többi már csalódás
Most váltottam samsung C5-re na azt már nem a legjobb -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #28918 üzenetére
Ha volt MS fiók, és volt biztonsági mentés, akkor akár PC-re is vissza tudod hozni a képeket.
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #28916 üzenetére
vegyél egy leharcolt de működő olcsóbb 735-ös telefont....aztán átépíted a telefonbelsődet abba a tokba, amit vettél.....
mást nem nagyon tehetsz....bár nem tudom hogy mennyire tört össze, ha tudsz neki feszültséget adni, azaz nem sérült az akku része, akkor megpróbálkoznék a helyedben PC-re kötni a telefonodat.... -
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #28767 üzenetére
Eladva!
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #28637 üzenetére
Nem sértődök meg , annyi az ára amennyit megér valakinek és meg tudunk egyezni.Ha 10k-ért rakom fel akkor 5-ért akarnák elvinni,de nem mindenáron eladó.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #28637 üzenetére
48k az új ára. Emlékeim szerint erősebb forintnál is 30k felett volt.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sladka_pani #28414 üzenetére
Szia. Ment vissza is!
-
Joker88
őstag
válasz
sladka_pani #27751 üzenetére
új telefonok olyan 40.000 ft-ig..
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sladka_pani #27651 üzenetére
Ja, hogy azért...!
<3 -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sladka_pani #27649 üzenetére
Alkatrész árban?
2 GB DDR2 - cca 3-4k, LCD - cca 4-5k, 320 GB HDD - 8-9k, és azért ne felejtsük el, hogy ez egy tökéletesen működő gép.
Még próbálkozom, aztán ha nem, akkor lejjebb viszem az árat. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
sladka_pani #27083 üzenetére
Téli guminál akár használod, akár nem, akár kopott akár nem, 4-5 év és kuka. Nekem is a michelin gumik mintája még bőven jó, de 10 fok körül már csúszik mint állat, kisebb emelkedőn már nem lehet vele elindulni, pedig nem egy erőgép az opelem.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #27019 üzenetére
Microsoft Lumia 435DS, kicsi, fekete, 2 simes, Windows-os, nem kérdezős, olcsó!
Ja, és egyszerű!
Esetleg eladó darab is lehet nálam, papíros garival. -
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #26772 üzenetére
A kép alapján szerintem csak utánzat
(makk-fa
)
-
ftc
nagyúr
válasz
sladka_pani #26772 üzenetére
Köszönöm
-
Vérboci
addikt
válasz
sladka_pani #26415 üzenetére
hát ha egyben megy, akkor jár a mennyiségi kedvezmény
túrtam kicsit a hardveraprót, mert lövésem sincs egy ideje a retro hardver árakról
7500 forint nagyon arcpirító? -
Vérboci
addikt
válasz
sladka_pani #26408 üzenetére
ma délelőtt megnéztem, 2x512
-
Vérboci
addikt
válasz
sladka_pani #26398 üzenetére
Hali,
keresztkérdésekre nem voltam felkészülve
Nem is tudom, hogy egy modulban van-e. Kiderítem, aztán megalkuszunk. -
okiDoki
aktív tag
válasz
sladka_pani #26362 üzenetére
Húbazz! Pedig majdnem megvettem... De aztán inkább egy 5-öst! Azért választottam azt, mert nem volt törött.
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #26117 üzenetére
Hoppá! Ugyanaz a problémád mint nekem volt a múlt évben Péren.
Szintén Vidanet, és az volt a baj, hogy a szolgáltató a faluban az al- routerét 192.168.0.X-es tartományba hagyta. Mivel vannak olyan TPLink routerek aminek szintén ez a gyári tartománya, így a WAN és LAn hálózati IP tartomány is ugyanaz lett....a beállított router nem tudta merre van az arra....
Beállítottam a routert a LAN paramétereknél192.168.3.X-re hogy még véletlenül se akadjon össze a szolgáltató IP tartományával, és lőn elindult a net.
Győrben ez biztosan nem így van, viszont faluhelyen az eredetileg kialakított hálózat hamar kinövi magát, és emiatt al-routereket és alhálózatokat hoz létre a vidanet...szerintem Te is ezzel szívsz! -
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #26086 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást!
Valószínűleg még futok pár kört környékbeli festőknél, aztán meglátom mi alakul ...
-
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #26083 üzenetére
Szia,
Tőlem sem áll messze a fényezés. Az ok ami miatt fényezőt keresek az az, hogy sajnos nem tudom hol magam megoldani a festést. Erről lenne szó amúgy:
Csupán színre kell fújni + matt lakkozni. Ennyi az egész művelet. Szétszedni sem kell semmit, mert előkészítve adom oda sőt ha kell akkor meg is csiszolom ... Amiért erre az egészre már nem akarok vagyont fizetni az az, hogy sokszor megjártam már vele. Próbáltam lefóliázni az egészet (direkt autóbelsőbe szánt fóliával) ami kb 1 hétig tartott majd levált. Ezt kb 2x is megismételtem, majd feladtam. Elvittem fényezőhöz, aki azt mondta no problem és megcsinálja ... 10k-t fizettem érte, és 2 hétig volt nála. Valahol az alap kilátszik, a lakk tele van porral és repedezett a lakk + valahol összeugrott ... Sajnos voltam olyan hülye, hogy elhoztam tőle (csak már kellett a műanyag mivel hosszabb útra mentem).
A sok szétszedésnek köszönhetően a műanyag elemek eltörtek, így kellett egy másikat vennem bontóból ... Mivel nem akarom eljátszani megint az egészet (már így is egy rakat pénzt vágtam ki rá) ezért szeretném véglegesen megcsinálni. Persze tudom a jó munkát meg kell fizetni stb. De 20k-t akkor sem tartok megfelelőnek egy ekkora méretű elemért (főleg ha pl egy sárvédőhöz hasonlítjuk). És a kérdés hogy mindezt miért kell? Mert a váltó körüli műanyag karcos volt. Bontottat nem találtam, ezért gondoltam átfestem ... na akkor kezdődött minden. Bár hagytam volna az egészet ... -
RudyD
tag
válasz
sladka_pani #26057 üzenetére
Pedig jól hangzik.
Képeket milyeneket csinál, illetve:
Csak 4.0 -es droid van rá? -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #26055 üzenetére
Jééé egy ismerős telefon..Olcsóbban vinném.
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #25981 üzenetére
Tettem fel képeket az állapotáról: [link]
3000HUF
Bem térnél átvehető, 1 héten belül vissza is hozhatod, ha gáz van vele. -
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #25960 üzenetére
PoliPC-nél ez alig több, mint 9k: [link]
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #25965 üzenetére
Működés közben semmit nem veszek észre, de a pingem 4ms-al nőtt, ez csak a szemem zavarja
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #25963 üzenetére
A routered alap beállitasa dinamikus csatlakozásra van állitva, igy jo is a vidanethez alapon. az ip cim megujitasi ido is boven letelt, igy a routered mac-et mar elfogadta a vida es ezzel mar nincs os problema. hasznald a routerhez kapott cd-t, igy nem kell ipcimet irnod a bongeszodbe...ezen a feluleten mar nincs is szinte semmi mas dlgod mint beallitani egy ssid nevet es egy wifi jelszot....csak ne hasznalja mar a szomszed a netedet alapon.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #25962 üzenetére
Megoldódott! A probléma az volt, hogy a gyári csomagolásban lévő UTP kábel ROSSZ! Fasza mi?! Ilyet se pipáltam még. Utolsó lehetőségként egy sajátot használtam fel és 5 perc alatt megoldódott. Vidanettel! Nem kellett se MAC címet klónozni, se ügyfélszolgálatot hívni, ment elsőre. Azér köszi!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #25960 üzenetére
Szerintem van router-es szakmai topik.
Mi az h nem tudtál belépni az admin felületre?
Media Markt köztudottan drága bizonyos termékekben. -
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #25927 üzenetére
Hát mivel nem jelentkezett senki, mérgemben elmentem tegnap a MediaMarktba, aztán vettem 15ezerért (utólag néztem a neten, 10.000ft sincs) TP-Link TL-WR940N wifi routert, nem tudom mennyire bevált meg minden, de már nagyon kellett és valahogy lenyelem az árát.. Szóval valaki eltudná nekem magyarázni Vidanettel hogy működik? Mert a várok egész éjszakát az IP címre dolog nem jött be. Valamit állitgatnom kell a gépen? Sajnos nem tudok belépni simán az admin felületbe sem. Köszi!
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #25736 üzenetére
Valoszinuleg igen nem tudom megszokni a csempéket. Addig biztos marad amig nem talalok normalis androidos telót.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #25524 üzenetére
Azért olcsóbb, mert Lumiáék nincsenek elszállva, mint pl Samuék, vagy a konkurensek. Nyilván droid fronton is vannak jók, és biztos vagyok benne, hogy találnék köztük megfelelőt. De az "elérhető" szint, számomra ezt nem tudja. A windows-t pedig lehet szidni,de évtizedes tapasztalat van mögöttük. Nekem az 520 eddig nem fagyott ki. Néha meglassul, mint bármelyik egyébb telefon, akkor legrosszabb esetben restart. Valahol a ph-n pedig volt egy teszt, miért nem kell vírus védelem egyenlőre ezekre a telókra, érdemes megkeresni.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #25524 üzenetére
Nem tudom igazából. Maximum tippelni tudok. Még pedig az, hogy mivel saját OS-ről van szó annyival kevesebbe kerül. Azt nem lehet mondani, hogy az alkalmazások miatt, mert ezen is minden elérhető lesz csak idővel. Az a baj a WP-vel, hogy mivel van kb 20-30 készülék és nem egyezik meg az oprendszer és a felbontás, ezért nehéz optimalizálni. Egyre több alkalmazás van(ez régi tévhit egyébként). Minden fundamentális alkalmazás elérhető, ami a "létszükséghez kell". Sőt inkább alapból fent is van a telefonon
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #25522 üzenetére
Tapasztalatom nem igazán van ezen téren. Viszont 635, 520-at, ami alsó-közép kategória között rohangál azokkal nem volt baj. 635-ből több példányt (5) használnak az ismerőseim. 520-ból pedig egyet. Egy 635 egyébként jó vétel csak vannak kisebb hibái, azért került a közép osztályba, mert pl. rosszabb képet, videót csinál(vetélytársaival szemben jobbat) aminek örülhetsz, hogy 4 magos.
Egyébként 2 magot szinte sosem használja ki, de tudod - ha lúd legyen kövér. Csak is olyat vegyél, amin WP8 vagy 8.1 van (8-at letudod frissíteni). Ősszel ki jön a WP10 elég klafa lesz és természetesen ingyen lefrissítheted. Sok ember azt mondja, hogy nem lehet megszokni a menüjét, hát én úgy vettem meg, hogy sose volt még a kezemben WP készülék és nem bántam meg. Próbáld előtte ki, nehogy kapufa legyen
Ami megemlítendő: - viszonylag a tudásához képest olcsó
- gyors, stabil
- sosem fagyott be, persze normális keretek között
- némely modell elvan látva Carl Zeiss optikával (szerintem csak a felső kategóriások)
ui: mindenki androidról váltott, eddig elégedettek.
Ha bármi kérdésed lenne írhatsz bátran, esetleg ajánlom a szakmai réteget. -
Tarill
őstag
válasz
sladka_pani #25516 üzenetére
nagyon jók a lumiák én se bántam meg h erre cseréltem
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #25509 üzenetére
Ha még egy kicsit spórolsz a lumia 730ds jó partnered lehet 😊
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Edigitalban sok teló le van árazva, Lumia 532 mondjuk 25k körül van.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Amit keresel:
Nokia-Microsoft Lumia535DS.
Nem android, de minden mást tud, amit szeretnél. Esetleg a 6**DS még jobb lehet. Árakra keress rá. Az első 30k környékén mozog.
Üdv. -
RudyD
tag
válasz
sladka_pani #25501 üzenetére
re,
Mea maxima culpa. be kell ismernem vannak a dlinknek használható cuccai is. Csere miatt fater irodájából épp kijött egy, szerintem több mint fél évtizedig jól kiszolgálta.
ezért rémlik hogy majd a böngészőbe nagy valószínűséggel a 192.168.2.1 -et kell majd beírni. B-)
Ha már vidanet: Mostanában éjféltájban a modemem fogja magát és dögledezik. Többször újraindul és megdöglik a beindulás közepén. A napokban csinálgatja.
ot itt de remélem elfér: Nagy köszönet Weaver és Dryman fórumtársaknak! B-)
Amúgy a videnyet oldalán semmi ilyen közlmény nincs h most kivel csnek ki, csak hogy milyen új csatornákat vezetnek be...
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #25498 üzenetére
routert lan portjából induló kábelt rádugod a gépedre
parancssorban beírod cmd, lőn fekete ablak
oda meg beírod ipconfig /all
ha van kiosztott ip címed és alapértelmezett átjáród, akkor nagy valószínűséggel jó a routered.
az alapértelmezett átjáró ip címét kellene böngészőbe beírnod és a router címkéjén lévő user/pass párossal próbálkoznod...ha nem megy, akkor reset-eld le a routert...
kis gombocska bekapcsolt állapotban történő 10sec-es nyomva tartásával...akkor mikor villanak a router ledjei elengeded a nyomva tartott gombot, majd újraindítot és próbálkozol ismét a webes felületen belépni... -
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #25493 üzenetére
Alapjában véve nem rosszak a DLink termékek, sokáig a ADSL modem is DLINK volt a Telekom kínálatában, sőt aztán adta a Té ajándékba is a DIR300, DIR600-as wifi routereket....
ha már be tudsz lépni a routerbe, akkor már nincs is gond vele szerintem....
sok esetben a netről segítségként megkeresett default username and password a DLinknél okozott meglepetéseket.... -
RudyD
tag
válasz
sladka_pani #25487 üzenetére
Hinnye pajtás, furcsa perverzióid vannak. DLink? B-) (hol a trolly-smiley?)
Vidánál 3 óra a megújítás. Mint feljebb írtam, MAC címet néz. Azaz ha a router -el klónozod a gépedét, v kézzel berakod, akkor elméletileg mennie kell.
Én legszívesebben a modemet is lecserélném valami másra , de azon már ők is befonnák a szemöldöküket. Illetve a fentihez csak a szolgáltatók csinálnak fw -t. Uh egyelőre ennyi. Marad a modem + router combó.
Én az ügyfélszolgálat helyett inkább csak simán kivárnám a 3 órát. Mondjuk rádugom a cuccot és otthagyom míg melóba vagy aludni megyek..
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #25339 üzenetére
Na senki aki kézbe odaadná nekem rendelgetések nélkül?
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #25339 üzenetére
Reklámunio Szentivanon, jó minőség közepes ár.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #24756 üzenetére
Továbbra is eladó helyhiány miatt! Vegye meg valaki pár ezerért
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #24452 üzenetére
Továbbra is keresek gépet, de sajnos csak mATX lappal, mert ragaszkodnak a házhoz, abba meg sehogyse tudom beleerőltetni az ATX-et. Várom az ajánlatokat!
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #24378 üzenetére
Hi.
Az még az, amit tőlem vittél?
Ja és köszi, a vga rendben teszi a dolgát, elfelejtettem írni...
Üdv. -
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #24232 üzenetére
Ha szerződésbontáskor és a hűségidő lejártával hiánytalanul (tartozékaival együtt) visszaadod a kábelmodemet, biztosan nem kér pénzt tőled a vidanet.
Ha bekötéskor fizettél az eszközért, akkor az vagy kauciós díj volt ami ez esetben visszajár, vagy csak lehúzott a vidanet szerződéses alvállalkozója.....
abban az esetben ha a szerződés lemondásakor nem tudod visszaadni az eszközt, csak ekkor kell fizetned azt a 10-est amiről beszélsz...... -
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #24224 üzenetére
Ha visszaadod a kábelmodemet a Vidáéknak, akkor annak kauciós árát visszatéritik, eleinte volt ilyen, aztán az újabb szerződés apróbetűs részében már az áll hogy a szolgáltatási területen a szolgáltató ingyen használatba adja az eszközét, amikor visszamondod a szerződést, köteles vagy hiánytalanul dobozában, adapterével, utp kábelével együtt visszaadni. Ha nem tudod visszaadni, akkor fizetsz, (pl hiányzik az utp kábel, az egy ezres)
A kábelnetes szolgáltatók dinamikus IP kiosztással szolgáltatnak, azaz téged mint fogyasztót a kábelmodemed mac-addresse azonosít. Visszaadod a szolgáltatói eszközt, akkor téged kivesznek az adatbázisukból, innentől hiába raksz te bármiféle lomispiacos holmit a coax végére, azon nem lesz szolgáltatás.
A győri kábelnet szolgáltatási szerződésében az áll hogy a szolgáltatási határfelület a modem LAN kimenete, tehát még attól is elzárkóznak hogy idegen típusú eszközök legyenek használva a szolgáltatásuk alatt....
Ezért sem árulnak kábelmodemet olyan nagy vehemenciával sem itt sem másutt.... -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #24222 üzenetére
usb-s nem jó?
Routerem az van, a telefonos modemet meg már kukáztam.
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #24161 üzenetére
TDCi-t meg más modern dízelt én sem vennék ami tele van drága, többszázezres alkatrészekkel, de eddig erről a régi TDDi motorról csak pozitív beszámolókat olvastam. Egyedül az adagoló szokott beállni rajtuk. Nekem több, mint 8 évig megvolt a Berlingó és szinte csak nyertem a dízelségével, egyszer nem kellett a motorhoz, porlasztóhoz hozzányúlni. Az izzításával voltak csak problémák alkalmanként.
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #24118 üzenetére
Jaja, jól szuperál az is!
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #23969 üzenetére
első lehetőség:
vidd el akkumulátor nélkül és szerezz bele olcsóbban akksit...nem kizárt hogy van olcsóbban, de nálam sajna csak ez a megoldás játszik...én ennyiért tudok bele újat adni.... a régi akksija meg nem éppen érdemleges állapotban van....
második lehetőség:
veszel boltban új APC eszközt, szebbet, jobbat, újabbat, nagyobb teljesítményűt....jóval többért.... -
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #23946 üzenetére
Akkor kalandra fel, hátha találsz valakit.
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #23934 üzenetére
Az nem üzletember, hanem balek.
A legolcsóbbnál olcsóbb újat honnan szereznének? Árgép és társain kbv a nagykerárakat látod.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #23839 üzenetére
+1
-
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #23246 üzenetére
-
viktor82
őstag
válasz
sladka_pani #23266 üzenetére
Holnap lesz időm lehet megpróbálom megbontani!
-
viktor82
őstag
válasz
sladka_pani #23264 üzenetére
Itt ahogy nézegettem a videón egy csavart kell megengedni majd a lámpát kilehet billenteni oldalra viszont attól felek ,hogy a lámpa magassága is elmozdulhat így.
-
viktor82
őstag
válasz
sladka_pani #23257 üzenetére
Nekem octi facelift van 2011es a parkoló égőt akarnám kicserélni smd-re viszont nem tudom,hogy álljak hozzá ,youtubon néztem videót hát elég körülményes a cseréje.
-
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #23259 üzenetére
Állítólag megnőhet a nyomás a melegnek köszönhetően ill hosszú út során.
Kanyarban nem szeretném ha probléma lenne, ezért néztem peremvédős dunlopot.
Tud ennél olcsóbban valaki? -
viktor82
őstag
válasz
sladka_pani #23252 üzenetére
Megtudhassuk milyen autóról van szo
-
válasz
sladka_pani #23251 üzenetére
+1
Nekem volt astrában, focusban és ugyanúgy döglöttek sorba...
Megelégeltem - meg drága mulatság is ehhez - és maradt az olcsó tartós megoldás. -
delikvens025
csendes tag
válasz
Hát, az osramban egyetértek veled, lehet össze tudok szedni 5! dobozt belőle, mert hamar elkoptak
-
boogie84
veterán
válasz
Megdöglik 3 hónap alatt?? Azt azért kétlem.
De ha igen, akk kipróbálom a Tungsramot is. Kíváncsi vagyok mi fog bejönni a végére. Csak ne a gyári sárga legyen.Nálam a HB4-et maximum 10 mp kicserélni.
-
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #23219 üzenetére
Index-be hol találtál ledes izzót? Lehet h én is lecserélgetem őket.
Tompítotnál bejött azosram night breaker unlimited! Sztem szép! Azon gondolkodom h kicserélem a refiket is ilyenre. Azt írják még h a Tungsram Megalight ultra is fehérebb mint az átlagos izzó. -
Kis Joe
senior tag
válasz
Nem egy olyannal autóval találkoztam amelyiknek éjszaka elvakitott a ledes rendszámtábla világítása... Pláne a románoké!
-
boogie84
veterán
válasz
http://www.miata.hu/forum/?tid=3159&page=2#65717
Most nem all modomban linket csinalni. Dontsd el h mennyire feher!
Delikvens: tompitott hb4, refi hb3.
Hb4-et osram night breakert rendeltem, ma jon meg. Hofeherre szamitok annal is! -
Vanir
veterán
válasz
sladka_pani #23156 üzenetére
A Hardveraprót megfogták, talán vissza is kapom az accountot, de a Vatera lapít, mint sz.. a fűben. Matricán rajta vagyok, de most kicsit szétszóródtam :-)
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23079 üzenetére
Kocska89 et kérdezd meg, hány százalékban javít Nvidia karikat, és abban a kategóriában mennyi Ati ál meg.....
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #23076 üzenetére
ujabb keresztkerdes, hamar van egy szaki a topikban.
mai felsokozep/felsokategorias gepeknel mi szamit jobban FHD-ben? bika proci, dual gpu vagy egy atlag proci es egy felsokat VGA? Mondjuk egy CF-es i7-es rendszer vagy egy K-s haswell i5 egy felsokategorias GPU. FHD felbontasra, mai jatekokra.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #23074 üzenetére
koszi Mester, mi most a zoldeknel meg AMD-nel a high end? 1GPU-s megoldasban?
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #23067 üzenetére
PÜ.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23060 üzenetére
Meg nemtudom mennyire kellene egy 850W os Fortron Gold táp, és egy 650 es Corsair, elég vad összeget kell beletenni, procira, ramokra, ssd-k re már lenne vevő, csak a hat kari, alaplap, meg a tápok nemtudom mikor kelnének el....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Bár ahogy látom, aki keres, már 40 nek is örülne.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
annyit sztem is megérnek, jobb féle, másfél év gari van mind a hatra...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #22751 üzenetére
hát az akad nekem is
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #22748 üzenetére
Igazából apósé a cucc, de azért mondd mire gondoltál
-
korcsillio
addikt
válasz
sladka_pani #22671 üzenetére
Ha puntora felmegy érdekelhet.Tudsz küldeni képet,árat?
-
stairmaster
tag
válasz
sladka_pani #22592 üzenetére
Gondolom azért, mert sokat utaznak, és szeretnek filmezni
Ők lehet előbb elvinnék, ha olyan helyen hirdetnéd.. szerintem erre gondolt a Józsi
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #22590 üzenetére
Kamionosok és kvák party?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #22586 üzenetére
Kamionost, furgonost
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #22581 üzenetére
Szerintem keress meg vele egy fuvarozót, soknak csak dvd lejátszója van még
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #22567 üzenetére
Ment érdeklődő PÜ.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #22265 üzenetére
Szia. Ramot ujjan 11e alatt tudok 4gb ddr3 as modulokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest