Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
tserrof77 #35777 üzenetére
50.000 USD környékén van a BTC, nem tudom milyen leharcolt kártyákat lehet kapni, de ilyen árfolyam mellett ha egy cső kukoricán lehetne kriptót bányászni, még azt is felvásárolnák.
A piac állapotához kellene igazodni, és ha érzelmileg nem kötődik a számítógéphez, akkor elengedni az öreg vas kezét, és ahogy a többiek írták előttem, 4. (esetleg 6.) generációs intel gépet kell összelegózni, ott lehet leggazdaságosabban, kevés pénzből teljesítményt fogni.
-
Balinov
titán
válasz
tserrof77 #35663 üzenetére
Koszi Andras. Asszem hallgatok rad, jo ar/ertekaranyut kene, ami megbizhato is, most felujitom Vera laptopjat aztan evekig nem akarok hozzanyulni megint.
240-es Evo 860 sataIII-as 44€ert van, angol amazonrol, , vam/afa szamitva (angol hulyek, hulye angolok, Brexit rlz) ingyen szallitassal
-
kiszi07
senior tag
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #35494 üzenetére
Sziasztok!
Én indítottam a győrkörnyéki fórumot, majd a moderátorkodás talán az 5. fórumnyitáskor átkerült tőlem az üzemeltetői körbe... Anno a győrkörnyékiek PH-s keménymagja, és a mostani moderátorok, házigazdák sem tűrték az ilyen hangvételű megnyilatkozásokat!
Mindenféle részrehajlás nélkül megkérem az érintetteket, hogy személyes nézeteltéréseiket ne itt rendezzék, és főleg ne ilyen formában!
Ismerve mindkét fórumtagot, előrelátható volt mikor ugranak egymásnak!
Már akkor jeleztem az időben később érkező fórumtársnak hogy ez nem egy fészbuk csoport, itt a megfelelő szabályok betartása és az egymás iránti megfelelő magatartás tanusítása intelligencia szinttől függetkenül alapvetően elvárt.
Intézzétek privátban az ilyen jellegű eszmecserét, a trágárkodásra és egymás besározására itt senki sem kíváncsi. A moderátorok alapvetően egy 2-3 hetes bannal szokták meghálálni az ilyen megnyilatkozásokat... Itt a karácsony ha pont ezen időszakra akarjátok kitiltatni magatokat, hát lelketek rajta!. -
sotetlovag97
tag
válasz
tserrof77 #35417 üzenetére
Elviszik személyesen, kiváncsi leszek mit mondanak rá.
Remélem valami kedvező ajánlattal állnak elő.(Bár tudom, édes álmok)Joker88:
Nálam is laptop van használatban már 2013 óta. Már kicsit kezd gyengécske lenni, de nekem megfelel.Itthon most épülget egy kis szerver.
Később pedig majd ha beruházok tv-re, akkor arra kötve egy erősebb asztali van tervben és monitorként pedig a tv.
De egyelőre nem túlzottan hiányzik. -
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #35285 üzenetére
Formális társasházkezelőt kerestetek, vagy a jóval drágább valós fenntartói tevékenységet is ellátó vállalkozást... nem tudom elődönteni hogy az 5-év múlva esedékes felújítási munkák okán tud-e majd a fenntartó annyit segíteni, intézni a folyamatokban, hogy addig 1,5 milliot kifizessen neki a társasház....???? Havi 30000-es ajánlatom van jelenleg, de ez fenntartói tevékenységről is szól.... András nálatok melyik cég lett a befutó ha szabad kérdeznem? privátban folytassuk...
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #35285 üzenetére
Köszönöm az építő jellegű válaszokat!
A törvény azon esetekre fokuszál, amikor lakásszövetkezetek, társasházi fentartó vállalkozások kókler embereket alkalmazva a semmiért kaptak pénzt... sok esetben a társasházi vagyonokat megcsapolva, vagy csak kormámyszerűen kijátszva a haveroknak egy-egy elvégzendő munkálat kapcsán... Most egy online OKJ-s 100000-es tanfolyamtól várják, hogy ezen emberek a megfelelő tudással rendelkezve segítsék a társasházi lakóközösségeket, de úgy, hogy a lakóközösségen belül döntőbizottság létrehozását írják elő, mert a külsős megbizott társasházkezelő, csak formálisan lesz jelen a közösség dolgaiban.... na ez az amikor a tehetettlen szarcsimbók papirt szerez, majd felmászik az asztalra és rögvest tortának képzeli magát... kis magyar valóság narancsos árnyalattal! -
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #35067 üzenetére
Utólag is bocsánat hogy vakon beálltunk elétek a Road-on... sietős volt, nert mi a Dorothy-Auroráról mentünk át Road-ra.. Minden tiszteletem a szervezőké, de a helyszínválasztás nem volt szerencsés a zárttéri rendezvények esetén. Szabadtéri rendezvényekre való zenekari hangosítást hoztak, és be lettek nyomorgatva egy művházterembe... A Dorothy hangosítása alig volt élvezhető, az Auróra meg a szokásos formában szórakoztatta a közönséget a zárt tér akusztikai adottságai ellenére...Információim szerint a szabadtéri koncertekre minden helyszínen volt 100db helyszinen igényelhető jegy is, ezért is tudtunk átmenni mi is egy másik helyszínre...Jó volt nagyon, jó volt egy kicsit kimozdulni, pláne így Rock vonalon!
-
Jazzos
őstag
válasz
tserrof77 #31307 üzenetére
Hát arról nincs mit mesélni, megy.
Ahhoz nem kell pénz a zsebbe mellé, de csak ha benzines!
10 év alatt lassan kiesz a vagyonomból amúgy, egyszer cserélni kellett a csomagtér ajtó teleszkópokat vagy 5000-ért, meg egyszer az önindítót is javíttatni kellett, na az volt vagy 20-25k.
-
zsigee
aktív tag
-
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #31060 üzenetére
Mivel elismerte hogy ő adta el itthon az autót és ezt az adásvételiben külön lapon rögzítették nekem nem tűnik veszett fejszének, de erről pontosan egy ebben járatos ügyvéd tud segítséget nyújtani. Mivel itt mi max találgatni tudunk.
Majd kiderül, ha meg kénytelen lesz megtartani, akkor mehet szétbontásra a motor, nincs más lehetőség.
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #30844 üzenetére
Nem tudjuk a Maxtor hdd előéletét, az is lehet hogy valami rack-es múltja van és az usb-s csatlakozás bizonytalansága okán került bele valami turpiszság.....
Dokibácsi, a legfrissebb HD Sentinelt használtad? mert régebbinél előfordul az ilyen SMART félreértelmezés, de az új még azt is megmondja hogy piszkálták-e a SMART értékeit a disknek....
utálják is az új HD Sentinált jónéhányan mert azt is közli ha adathibák voltak az adott csatalakozófelületen vagy kábelen....ugye ez is kérdéses hogy mitől lehetséges, mégsem jó szájízzel veszem meg azt a hdd-t ahol előfordultak adathibák, de ugyanez a disk 100/100-as a régi HDS szerint....
SMART fülön milyen besárgult értéket mutat a HDS? -
alitak
senior tag
válasz
tserrof77 #29926 üzenetére
Igen, erre is gondoltam. A hely viszont szerintem (de nem vagyok jogász) nem közterület. Egy magánterület, ami meg van nyitva. Mint egy áruház parkoló. Meglepődnék, ha a közterületfelügyelet bilincselne pl. a Lidl parkolójában. Rendőrt ezért érzem reálisabbnak, lévén magánterületen tartózkodik valaki illegálisan. Máskérdés, hogy az ember azonnal nekiállnak keménykedni, ha ilyen történés lenne. Ha ott áll két rendőr, akkor annak azért szerintem van súlya. Ha meg nincs, legalább nem nekem kell küzdenem vele.
-
Balinov
titán
válasz
tserrof77 #29807 üzenetére
koszi András, egy ilyen Integral V series Marvell/TLC-s SSD-t raknek bele. 5400/8MB cache-s vinyok helyett ez is megvaltas lenne, nameg mymemories-nel epp 24GBP postaval...
-
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #29754 üzenetére
Igen van csak nincs 6 hetem mivel a hétvégén már meglesz a gép és elkezdeném telepíteni, configolni.
HP microserverbe kell, elég korlátozottak a lehetőségek házon belül viszont ilyen floppy táp van hozzá amiről plusba tudok levenni tápot a +1 SSD-nek - hiába no 4 vinyó már nem elég.Legroszabb esetben vágok egy régi tápból aztán összeforrasztom+zsugorcső aztán kész
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest