- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
+1. 10 éve szinte csak Samsungot, Pixelt használtam. Féltem a Hyper-től, mert sokan szídják, de semmi gond vele. Az értesítések megjövetelével sincs semmi probléma. Pár nap alatt tökéletesen magamra szabtam, 3 hét alatt teljesen megszoktam. Nem jobb mint egy ONE ui, de teljesen élhető, használható. Ha annyira szar lenne, 16 év droidozás után, már ment volna a háztól.
-
South Velen
addikt
Volt már vagy 25 xiaomim, mert mindig elcsábulok, de a SW miatt mindig hamar túladtam rajtuk.
Értesítések hektikussága (néha instant néha nagy késés, vagy meg se jön míg nem nyúlok hozzá), random battery drain-ek (app beragadás), sokkal több kisebb-nagyobb bug mint más androidokon, és néhány apró bugyuta megoldás, illetve folyamatos visszafejlődések (beállítások gomb kikerülése a függönyből, 5 széles grid elhagyása, érthetetlen 7-es meg van helyette, SOT-ot nem tudod kiolvasni egyszerűen az akku statból), mondjuk ez utóbbiak apróságok, csak bosszantóak h régebben benne volt a MIUI-ban vagy korábbi HyperOS-ben.
a vivo Origin OS-sel, de egyébként az oppo féle Color OS-szel szinte semmi gondom nincs ezzel szemben, nem kell pluszban mókolni lakatolással meg akkuprofilokkal hogy időben jöjjenek az értesítések, koherensebb, jobb rendszerek, ha vannak is bugok hamar javítják.
-
Aryon87
félisten
válasz
South Velen
üzenetére
Semmi baj a Xiaomi szoftverével...
Írom ezt úgy, hogy 3 modell van nálam (12X. 14U, 17U), anyumnak van egy (sima 15) és anyóséknak is (11Lite)
És hallkan jegyzem meg, nagy Huaweis voltam (abból is 2 még megvan: P40Pro, Mate50Pro) -
sfefe
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
X szoftvere miért hulladék?
( Nincs és nem is volt de szemezek az X 17 Ultrával ) -
Graphics
Jómunkásember
válasz
South Velen
üzenetére
A Vivot inkább szolgáltatói kínálatban erőltetik, ott pedig vastagon tudnak engedni az árból.
Legalábbis idehaza.Ez persze nem magyarázta meg az eurós árazást.
-
South Velen
addikt
Én sem értem mit akar ezzel az árazással itthon/EU-ban a Vivo.
De a vivo v70 270 ezres árazása még mindig viszi a prímet
Sebaj, aliról majd meg lehet venni EU raktárból több száz euróval olcsóbban, ahogy az X300 Pro-t is.
Annyit viszont fog érni bármelyik x300 szériás vivo. Talán a legjobb Androidos telókat a Vivo csinálja mostanság. Nincs kompromisszum kamerában és szoftverben sem. (páldául a Xiaomi szoftvere egy hulladék).
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Értem, köszi.
-
milkabrams
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De úgy tudom, illetve itt írták, hogy ide csak az 1 tb-s x300 ultra jön. Az meg a többi márkából sem olcsóbb. Ha jön 512-es x9 ultra, az olcsóbb lehet.
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Mennyi lesz vajon nálunk az OPPO Find X9Ultra ára?
Kint nincs nagy különbség a Vivo X300Ultra árához képest
-
novinyul
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Innen nézve a Xiaomi 17 Ultra nagyon baráti áron van
-
milkabrams
őstag
Ez vagy a find x9 ultra szerepel a bakancslistán, de ha ennyivel dragábbak lesznek, mint a jelenlegi x200 pro volt újkorában, akkor esetleg használtan csapok le egyre. Vagy bevállalom a xiaomi 17 ultrát.
-
HaZsolt
őstag
Varjuk csak meg az apple es a samsung arazasat a következő csucsmodellnel. Verszemet kapnak
-
cs.zs.
veterán
válasz
kbyte1024
üzenetére
Igen, mindig van. Sosem volt ilyen gondunk.
Céges 2020 A10 2/32GB ,
saját (családban) 2023 A54 8/128GB,
saját 2024 A25 8/256GB,
és eddig az új S26U is teszi a dolgát (külföldön)
4/4 jó
Ha szívtunk volna velük, nyilván nem vettem volna magamnak A25-öt, az is lassan 2 éves, és jó, és most a fiam sem vette volna az újat. -
cs.zs.
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nem, Poco sem.
Tudjuk mi a fétis, 1-Megás cimborámmal közösen az, ha pl most egy terméket NEM veszünk meg.
Neked mi? Hobbiból trollkodás?
-
A Molyember
tag
Ez igy van, ahogy mondod. Csak az a baj, hogy ez az uzleti terv mindig ugy van kialakitva, hogy a CEO-nak az uj jacht minden evben meglegyen. Akar kirugasokkal, akar aranytalan aremelesekkel, de a cel mindig az, hogy a gazdag meg gazdagabb legyen, hogy a vegtelen novekedesi palya meglegyen. Mikozben a te fizetesed nem no olyan aranyban, ami ezt a merteku dragulast le tudna kovetni, mert enned is kene, utazni is, es a csaladodrol is gondoskodni kene. Mindezt azert, mert a kapzsi szarhazi nem ismer hatarokat.
-
cs.zs.
veterán
válasz
A Molyember
üzenetére
Én ezt nem így nézem.
Van egy üzleti tervük. Ennyi és ennyi nyereséget kell összehozni ebben az évben, az emelkedő beszállítói költségek és bérköltségek, stb mellett ez akkor jön össze, ha ezt a terméket ennyiért adják.
Az, hogy a céget Vivonak, vagy Samsungnak, vagy almának hívják, most tökmindegy.
Ha kell a cucc, ennyibe kerül.
(max majd néhányan pislogunk egy kicsit)
A gyártókat nem hatja meg, ha egy 9 milliós banánköztársaságban vidéken 750-800 euro a nettó átlagkereset, mert (valljuk be) léteznek ettől komolyabb felvevőpiacok is. -
válasz
A Molyember
üzenetére
Persze hogy nem sajnáljuk őket de így van mire fogniuk. Tőlem is ott száradhat el a polcon az összes túlárazott szar
-
A Molyember
tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Eleg unalmas ez mar. Tobb milliardos cegek sajnaltatjak magukat jobbra-balra, hogy mennyi plusz koltseguk keletkezik, bruhuhu, majd mindjart megsajnalom oket. Kanyarba nincs ezeknek a patkanyoknak a plusz koltseguk az enyemhez kepest, de majd mindjart odarohanok nekik es veszem esz nelkul a tularazott szarjaikat, hatha az kisegiti oket a bajbol.
-
joey04
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
lol
-
Lesznek itt olyan árak hogy csak pislogunk. Még pár holnap az olaj piacon és a középkategóriás telók és csúcs áron lesznek.
-
Tiger.
nagyúr
Legnagyobb kamu náluk a 4500nit fényero
nem tudom miért írtak ilyen hülyeséget. Az iPhone 16 pro max annak 2ezer a fenyereje és jobban láttam vele kint mint a vivoval igaz az x200 pro volt, de úgy olvastam ez is gyakorlatilag ugyan az. -
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Kicsit nézz utána a Vivo-nak.
-
leslien
nagyúr
már itt elérhető.. csak nincs magyarszky benne..
-
novinyul
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Azért ez így picit barokkos túlzás
De az európai árazásuk viszont elég meredek lett. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bareszotron
üzenetére
A Vivonak van nagy pofája, mert nem ismered?

Miből matekoztad ki, hogy nem ismeri senki ? -
Bareszotron
aktív tag
Temetni kell őket.
Én ezelőtt sem vettem a Vivot egy komoly márkának, azt hittem hogy egy noname semmi. ahhoz képest elég nagy pofájuk van.
Nem is ismeri senki, de meg is érdemlik. úgy tűnne el mint a Nokia. -
HaZsolt
őstag
Annak idején a kínai telefonok flagship killerek voltak alacsony áron.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Ebben nem lennék ennyire biztos. Láttam zoom tesztet és ott a 200 ultra jobb volt.
-
adamklark
senior tag
ezek ennyire csődbe akarnak menni?
-
novinyul
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Na igen, az olcsóbb
Persze én maradnék inkább a sima kiadásnál
-
Ixion77
addikt
Így már érthető, miért kezd újraéledni a kompakt fényképezőgépek piaca...
-
Elit3Zotya
addikt
Én nem arra gondoltam, hanem a Kínai verzára, az sokkal jobban tetszik külsőre(fehér főleg
)
És ott van még a kamera gyűrű, tartozékok és az m9-m3 mód, a nagyobb aksi.
Az kb annyi mint a sima itthon, nekem annyit simán meg érne az a verzió.
(persze meg vannak a hátrányai is, ami engem annyira nem érint.) -
Aryon87
félisten
Leica verzió 2K euró szintén.. legalábbis a Xiaomi német oldalán
-
novinyul
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Na de az mennyi lesz? Leica kiadás annyival nem lett jobb mint amennyivel többe kerül
-
joey04
titán
azt tegyük hozzá, hogy ez az 1tb verzió, az mindenhol rohadt drága. csak máshol van olcsóbb verzió... Úgy a németeknél az iphone meg a samu is 1900 meg 1950 eur...
-
hdavid1
aktív tag
Hogyan ne legyünk sikeresek tutorial.
-
judas13
veterán
Kettő lett, - maradhat?
Még mindig április elseje van. -
Foglalt név
addikt
Ahogy néztem, alsó polcra(1000EUR) már csak a lecsúszott márkák (Apple, Samsung) céloz, a kínai mobilok 2000EUR-ért mennek.
Amit ért még a pénz, azt elnyaraltuk a koronával. -
novinyul
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Jó lesz nekem a Xiaomi 17 Ultra ősszel
Már ha addig nem megy annak is fel az ára
Akkor viszont marad a Honor. -
Elit3Zotya
addikt
Az idei egyik, ha nem legjobb ultrája, de ezen az áron kb vicc kategória.
-
mrThomi
addikt
Ezeknek elmentek otthonról
-
joey04
titán
Komolytalan amit vivo az itteni piacon csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone XS Max 64gb
- iPhone X 256GB gyári független új akku!
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs is baj velük(kamerák ergyák, de ez sajna ilyen)
de azért köszi a kimerítő választ
Dee amúgy igen jó példa rá.
De az európai árazásuk viszont elég meredek lett.
)
Akkor viszont marad a Honor.