Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
albert8
üzenetére
Azért mert lett csinálva egy steames csoport, ha kellenek a nevek keress meg majd privátban és elküldöm őket. Bár a csoport aránylag nagy, a valós versenyzők száma akiket látni is igen csekély....szóval mivel én más nevében nem szeretek beszélni, szerintem aki fel akar kerülni arra a listára, dobjon Albertnek egy + - t privátban vagy valami, az a legegyszerűbb.
Scampolo: Igen kormánnyal azért nehezebb a dolog, de Inter is azzal tolja és elég jól megy neki
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.X63 és Inter: Igen persze mehetne a zárt móka, de ahogy Inter is mondta, ahhoz szint is kell. Hol szabod meg a határt ha jönne valaki gurulni. Teszem azt, valaki jönne de 15ös szinten húztunk határt, mert a jelentkezők közül az volt a legkisebb szintű játékos...de utolsó pillanatban jött valaki aki csak 8as. Most alkalmazkodik az ember persze, deee a kis szint egyenlő a TIER 1-el amit meg egy magas szintű játékos unni fog már egy idő után, mert a TIER 1 sok pályán full gázadós móka.
Ezért amit Inter írt, hogy szintezni-szintezni-szintezni playlisten és nem törődni azzal kilöknek stb, legrosszabb esetben is a 9-10. hely fogható, mert törések mindig vannak meg disq meg retired. Így is csurran cseppen az xp meg a money. Privát mókához amellett kell min 5 ember. Nos egy időben 5en soha nem szoktunk lenni a teendők-meló-család változatosságai végett. Szóval....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Arch Linux
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sweet.tv - internetes TV
- Fűnyíró topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.