- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
A felkiáltójel tökmindegy, senki nem nézi. Rájöttem amúgy, hogy sok belerohanás nem is szándékos, csak egyszerűen a driftelés miatt egyesek később fékeznek, az ideális íveseknek korábban kell beletaposni a fékpedálba. De tény, hogy rengeteg a véglény direkt lökdösődő német hülyegyerek. A multisok 80%-a német, ezt tutira mondom.
Amúgy kijött a Super Modified DLC, a Honda Civiet mindenki megkapja belőle.
Más szóval: 5 euróért kap a vásárló egy Skyline-t, egy Subaru Imprezát és egy módosított Mazda RX-7-et, amiből sima már volt a játékban. Hát, erősen megfontolandó, főleg, hogy egy ilyen T3-as Civicet csúnyán elkentem Tougeban a Caterhammel - és lehet, hogy tovább tuningolni meg nem is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Más szóval: 5 euróért kap a vásárló egy Skyline-t, egy Subaru Imprezát és egy módosított Mazda RX-7-et, amiből sima már volt a játékban. Hát, erősen megfontolandó, főleg, hogy egy ilyen T3-as Civicet csúnyán elkentem Tougeban a Caterhammel - és lehet, hogy tovább tuningolni meg nem is lehet.