Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

Most multiztam életemben először. Level 1-esként mentem a Level 30-asok és 25-ösök ellen. Egyetlen gyenge arc volt ő 7-es. Mivel nem mentem egyszer sem singleben a Honda NSX-el így jól oda is kúrtak, 6. voltam végig, az utolsó kanyarban fennakadtam valami kiálló lófaszon amit nem is láttam... Így lettem 8. DNF.

Második menet: adott Mercedes SLR-t és már csak 25-30-asok voltak, ők R8-tól elkezdve Koenigseggen át a Mclaren MP4C-ig mindennel mentek. Nem is lett volna rossz ha nem roncsderbiznek. Még ezzel sem volt gondom de mikor a 3. és 4. összeakadtak, látva ezt kikerültem volna őket, az egyik elhalványodott, a másik meg totál oldalbavert. Ez mi?

Ha ilyen fogyatékosok multiznak én nem játszom. Csak ez a leveles faszság ez idegesít. Miért nem lehetett kategóriákat hagyni, azon belül autót választani, és úgy versenyezni? Aki kilöki, direkt összetöri a másikat, azt pedig kizárni... Ez így gyengébb mint a Flatout 2 volt, de nem kicsit.

Jah:
    Lemértem, 66 minimum fpsből lett 63.95 single alatt, és multi alatt sem láttam akadást/képtörést/csíkozást. Márpedig gondolom csak a legfrissebbel enged fel.
    1080p 4xMSAA High (GTX 460 SE OC@800/2000Mhz)

Új hozzászólás Aktív témák