Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
a one77.re gondolsz??az egy vicc.

csőgázt nem is mertem neki adni csak egyenesbe mert egyből bicskázik kifele....10ből talán 3-4driftet sikerült megfogni kontolálni....
azt hittem az s2000 és az nsx-r jo lesz de nem ugyanaz mint a 370Z ha tul meginditod nem tudod visszaszedni és ha ellenkormányzod nagyon akkor meg másik irányba belecsapodsz a falba.
a viper vezethető de csak szélesebb pályán...a gázrol le kell szállni mikor megindul....sőt a kormányzás is csak pumpálva.....
a gép a corvettet preferálja....amugy hogy lehet az éne gy kanyarban driftel jobb sebességgel jövök ki és utána egyenes szakaszon a gép utolér miközben ugyanolyna verdával vagyunk és nekem volt a kezdősebbességem több??

meg mér vana gép mindig kilök és rajta egy karcolás nem lesz...ha csutkára beleszálllok 250nel és pörgök ki ő ugyanugy megy mintha egy láthatatlan odabetonozott sínen menne...ezt igazán javíthatnák mega kontroltt..ha már a gép mindig kilökhet akkor tudjad őt is kilökni nekem össz vissza max 3-4x sikerült a falra felkennem drift végén....
....a kontrol meg tök egyszerű lenne átirnák a játékba hogy 2x ekkora kanyarban induljanak csak mega verdák....ha kis kanyarban ia driftelni akarsz akkor kézifékezned kelljen...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- darkFlash Shadow Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....a kontrol meg tök egyszerű lenne átirnák a játékba hogy 2x ekkora kanyarban induljanak csak mega verdák....ha kis kanyarban ia driftelni akarsz akkor kézifékezned kelljen...