Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
a one77.re gondolsz??az egy vicc.

csőgázt nem is mertem neki adni csak egyenesbe mert egyből bicskázik kifele....10ből talán 3-4driftet sikerült megfogni kontolálni....
azt hittem az s2000 és az nsx-r jo lesz de nem ugyanaz mint a 370Z ha tul meginditod nem tudod visszaszedni és ha ellenkormányzod nagyon akkor meg másik irányba belecsapodsz a falba.
a viper vezethető de csak szélesebb pályán...a gázrol le kell szállni mikor megindul....sőt a kormányzás is csak pumpálva.....
a gép a corvettet preferálja....amugy hogy lehet az éne gy kanyarban driftel jobb sebességgel jövök ki és utána egyenes szakaszon a gép utolér miközben ugyanolyna verdával vagyunk és nekem volt a kezdősebbességem több??

meg mér vana gép mindig kilök és rajta egy karcolás nem lesz...ha csutkára beleszálllok 250nel és pörgök ki ő ugyanugy megy mintha egy láthatatlan odabetonozott sínen menne...ezt igazán javíthatnák mega kontroltt..ha már a gép mindig kilökhet akkor tudjad őt is kilökni nekem össz vissza max 3-4x sikerült a falra felkennem drift végén....
....a kontrol meg tök egyszerű lenne átirnák a játékba hogy 2x ekkora kanyarban induljanak csak mega verdák....ha kis kanyarban ia driftelni akarsz akkor kézifékezned kelljen...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....a kontrol meg tök egyszerű lenne átirnák a játékba hogy 2x ekkora kanyarban induljanak csak mega verdák....ha kis kanyarban ia driftelni akarsz akkor kézifékezned kelljen...