Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz scampolo84 #1662 üzenetére

a one77.re gondolsz??az egy vicc. :))
    csőgázt nem is mertem neki adni csak egyenesbe mert egyből bicskázik kifele....10ből talán 3-4driftet sikerült megfogni kontolálni....
    azt hittem az s2000 és az nsx-r jo lesz de nem ugyanaz mint a 370Z ha tul meginditod nem tudod visszaszedni és ha ellenkormányzod nagyon akkor meg másik irányba belecsapodsz a falba.
    a viper vezethető de csak szélesebb pályán...a gázrol le kell szállni mikor megindul....sőt a kormányzás is csak pumpálva.....
    a gép a corvettet preferálja....

amugy hogy lehet az éne gy kanyarban driftel jobb sebességgel jövök ki és utána egyenes szakaszon a gép utolér miközben ugyanolyna verdával vagyunk és nekem volt a kezdősebbességem több?? :W :W
    meg mér vana gép mindig kilök és rajta egy karcolás nem lesz...ha csutkára beleszálllok 250nel és pörgök ki ő ugyanugy megy mintha egy láthatatlan odabetonozott sínen menne...ezt igazán javíthatnák mega kontroltt..ha már a gép mindig kilökhet akkor tudjad őt is kilökni nekem össz vissza max 3-4x sikerült a falra felkennem drift végén.... :Y :C ....a kontrol meg tök egyszerű lenne átirnák a játékba hogy 2x ekkora kanyarban induljanak csak mega verdák....ha kis kanyarban ia driftelni akarsz akkor kézifékezned kelljen...

Új hozzászólás Aktív témák