-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
Nyaron teszteltem... 1£ volt 3 honap vagy mi
- egy ipari fos volt... hol mukodott hol nem.. konyorogni kellett neki, hogy valamit megcsinaljon rendesen. Ha ez meg mindig ilyen akkor pont annyit er mint amennyiert a telefonnal adjak 0. - max a 2TB tarhely ami hasznos - de arra meg van egy pixel1em..
-
Rhino666
addikt
Nyilván mindenkinek mások a használati szokásai, de ettől függetlenül azt várnám, hogy ha a személyes tapasztalatok 11-12 órás körüli SOT-ot mutatnak, a standardizált tesztek meg 13 órát, akkor ne 5 órát jelentsenek a teszteken. Túl nagy a különbség, mintha valaki nem mondana igazat.
Megnyugtató, hogy a 13 óra van közelebb az igazsághoz, mert az 5 órából már nincs hova "kopni" az évek során.
-
might not be able - esetleg nem tud (szebben fogalmazva előfordulhat)
Dual SIM Dual Standby: Ezzel az elrendezéssel mindkét SIM-kártya éber marad a bejövő hívásokra vagy üzenetekre. Ha azonban az egyik SIM-kártyát használja a hívásokhoz, előfordulhat, hogy a másik SIM-kártya nem tud hívásokat vagy szöveges üzeneteket fogadni, amíg nem végez. Ez olyan, mintha két telefonja van, ahol az egyik elnémul, miközben a másikat használja.
-
-
blackmoto
senior tag
Köszi a választ.
Ezekkel tisztában voltam a Bluetooth technológiát illetően.
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Tudtam, csak nem sejtettem."Mondjuk jobban örülök, ha nem a telefon "hibája", bár úgy tűnik mégis.
Ugyanez a fejhallgató az Asus Zenfone 9-cel hiba nélkül üzemel. Semmi extra, sima SBC kodeket használ vele mindkettő telefon. Eddig minden használt eszközzel tökéletes volt a szinkron ezzel a fejhallgatóval, azért vagyok bosszús.Úgy tűnik kell egy másik fejhallgató majd otthonra.
Szerk.
Veszek egy ilyen Apple átalakítót akkor. Még az ára is jó.
-
fokukac
nagyúr
Nekem megvan, és Te tudsz szöveget értelmezni?
Németországban 20% az ÁFA, Olaszországban pedig 22%. Nálunk 27%, tehát kevesebbet kell ráfizetni, ha Olaszországból rendelsz, és nem Németországból.
De a legjobb, ha Olaszországból rendelsz Németországba, akkor még olcsóbb is, mint ami ki van írva, mert még kisebb az áfa -
HagaNRG
őstag
Köszönöm, ezt feltételezem én is egyébként.
Hasonló az Iphone tulajok véleménye is, sőt, gyakorlatilag egybevág a tanulság és végső konzekvencia: Minden körülmények között a legjobb kép lesz az eredmény. (A laikus vevő meg döntse el, hogy az Iphone 15 vs Pixel 9 közül melyik a jobb) -
Landor
tag
Kukáztam a Bose QC Ultra-t, mert instabil Pixel 9 Pro-n.
Kettőt is próbáltam.
A Sony WF1000XM5 sem egy stabilitás bajnok, de legalább egy nagy csalódás az ANC-je. Pedig még hibrid (szilikon borítású) füldugaszt is vettem hozzá. Persze, ez egyéni, hisz mindenkinek más fül kialakítása, de ezt az illedszkedést nálam a Bose meg tudta ugorni, így nagyon jó ANC-vel.. Nehéz lesz egy Bose után jó alternatívát találni. A Jabra Elit 10 gen 2-n gondolkodok. -
Varoz
addikt
"A P6 még amolyan "beta-jellegű" az első generációs Tensor miatt és a modem sem a legtökéletesebb."
Ez mondjuk nettó hülyeség. 2 és fél éve használom a Pixel 6-ot és soha nem volt se hívás, se térerő problémám.
Ellenben a cégessel igen. De az hulladék Vodafone. A sajátom Yettel.
De ezt anno is elregéltem párszor, hogy ha talán értelmes szolgáltatónál lennétek, akkor nem lenne gond. De hiába. -
stigma
addikt
#3774K82 : Köszi az infót, már megnyugodtam, hogy nem kell mókolni a telóval már csak egyet kell jó áron találni.
#3777Dare2Live : Köszi, amióta családos ember lettem, kevesebbet nyomkodom, mivel időm nincs telefont nézni, csak estefele van nagyon használatban.
#3778s4tch : Pixel órákat akkor kukázom, marad a másik kettő szerintem. Garmin-ok is tetszenek, de mivel annyit nem sportolok/mozgok amihez jobban passzolnak, így nekem a "manager" féle óra is elég --> értesít, NFC fizetés, Spoty vezérlés,lépésszámláló, stb
Köszi mindnekinek az infót.
-
kerxy
őstag
Köszi szépen a tippet!
Vasárnap délelőtt rendeltem P9P-re egy ilyen üvegfóliát, szerda reggel már meg is érkezett. Felhelyezés ezzel a szerelőkerettel tök egyszerű volt.
Az ujjlenyomatot nem kellett újrafelvennem. Úgy érzem, hogy nagyon picit tovább kell ott tartani az ujjam, de ugyan úgy hibátlan. -
"Az én értelmezésemben ennek (call over mobile network, amúgy is így működik) kellene lennie az alapértelmezettnek és csak akkor használja a wifit ha nincs térerő."
Téged kevéssé szeret a szolgáltatod!
A nagyon magas és nagyon alacsony népsűrűségű területeken A VoWIFI használatával csökkented a cég költségét.
Nem kell tornyokat húzni a lefedettség és az ellátottság növeléséhez.Kezdetben extra szolgáltatásnak képzelték, amiért pénzt kell kérni. Gyorsan jöttek rá, ez öntökön lövés. Ha a kedves ügyfél más cég infrastruktúráját használja, akkor költség csökkentve szolgáltatnak.
Sőt mi több. Ha Zambiából VoWIFI hívást bonyolít a kedves ügyfél, akkor Komoly percdíjat kérhetnek, de nem kell osztozni rajta egy Zambiai szolgáltatóval..
Zambia durva példa,. Svájc még durvább. Szúk 2 óra ott tartózkodás alatt elinterneteztem több mint 20 ezer forintot. Elfelejtettem kikapcsolni az adat roamingot. Szerencsére nem telefonáltam Svájcban. -
qqzs
őstag
Volt hivatalos bejelentes, kivizsgalas torony vizsgálat minden is. Az a vegeredmeny hogy a telefon a hibás. Minden be van kapcsolva egyszeruen a vowifi nelkul nem tudok egy csaladi haz udvararol sem telefonalni.
------
Az bosszant hogy ezt igy eladni nincs szivem senkinek es csaladban sem szivatnek vele senkit. Alzanal mukodik a google store-os telefonbeszamitas! -
bbendre
őstag
A P8Pro is tudta Android 14-el. (https://www.youtube.com/watch?v=R5d8p9qkah8)
-
vacs
veterán
"Vhol össze kellene gyúrni a stock droidot a Color/OxygenOS-szel."
Én anno Nexus 5-ről Oneplus 5T-re váltottam (imádtam, majdnem 6 évig használtam)!
Az akkori Oxygen OS tökéletes volt, éppen annyival volt több-okosabb, ami hiányzott az akkori stock androidból!
A mai Oneplus Oxygen OS már csak egy átnevezett ColorOS sajnos!winbox:
A OneUI az Samsung ... -
winbox
senior tag
Igen, vannak jó dolgok azért a OneUI-ban is. De ahogy belaktam "újra" a 8 Pro-t megint egyből azt éreztem, hogy mennyire hiányzott. Még a Google ilyen hülyeségei ellenére is
Majd talán pár év múlva a 9 Pro a méret miatt vagy újabb Pro gen. ilyen mérettel, most el leszek vele egy ideig az tuti.
-
PistiSan
addikt
Köszi szépen!
Vodafeone kártya alatt "Nem áll rendelkezése" azt írja a VoLTE-re, ez nem is tudtam.
Ahogy néztem, SMS-ben (mint yettelnél) nem lehet engedélyeztetni a VoLTE hívást, megpróbáljuk az ügyfélszolgálatot.
Ha bekapcsoláják, automatikusan meg kell majd jelenjen a VoWifi a telefonban? Jelenle sehol sincs ilyen menüpont. -
bbendre
őstag
Én most értem haza és nézem mi történt
Fold: 1.899 €
9 Pro (256): 1.199 €és már rendelhetem is meg ... de nincs semmi előrendelési akció????
Ok, én vagyok a béna.Szóval Bécsben a 128as ért kapod a 256 és így tovább
Ez még nekem is sok(k). Megnézem mit tud, de egy év múlva fele ennyi lesz
-
battisti
tag
Köszi!
Én sajnos teljesen hozzánemértő vagyok a telefonok mélyebb rétegeihez. Hülye kérdések következnek:
- jelenleg másik telómban van a SIM
- a hozzáférési pontot (APN) akkor tudnám átállítani, ha visszatenném a SIM-et a Pixelbe?
- ha az APN-t sikerülne beállítanom, akkor az kihatással lenne a telefonálási lehetőségre is? az APN nemcsak a mobilinternethez kell? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest