- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
Topikgazda
-
gabro0
őstag
Na várjunk, az űrlapon meg kell adni a leadni kívánt készülék márkáját. Csak találomra vett egy telefont és azt adta le? Nekem is van egy alaplaphibás telefonom, amit nem akartam kidobni (Nexus 5), de más márkát írtam az űrlapba
Most felmerült bennem a kérdés, vajon leadhatok-e más márkát, mint amit odaírtam?
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
Köszi az infót, jó olvasni, hogy így végződött, látom közben már el is ment a teló
Kis érdekesség:
Kerestem neten egy Pixel 8a IMEI-t. Ebayen van több olyan is, amit nem takarnak ki
A 8A-ra és a 9-es szériára tudsz itthonról is szervízt igényelni [link]
Sajnos csak az itthon is hivatalosan forgalmazott telefonokra lehet.Tehát Pixel 8A-nál régebbi Pixelekre nem lehet, mint pl az én Pixel 8 Pro-m. Ez az üzenet fogad:
De természetesen a osztrák, német vagy stb. store-ról simán indítható a javítás, ahogy eddig is, csak nem magyar címmel, mert akkor még nem voltak forgalmazva itthon. Jó lett volna, ha bővítik, de azért valahol érthető, hogy már nem hozták be a sima 8 és 8 Pro-t.
-
kutkut
addikt
-
kerxy
őstag
A garis ügyintézésem lezajlott, úgyhogy gondoltam, hogy megírom a tapasztaltaimat, amik elöljáróban igen kedvezőek.
Akinek nincs kedve végigolvasni 1 hét alatt végig ment a folyamat és kaptam egy "új" készüléket.
A P7P-t német Store-ban vettem előrendelési akcióban, ismerősöm hozta haza, így két év gari volt rajta.
Az utóbbi időben probléma volt az USB aljzattal, azokkal a kábelekkel, amikkel korábban töltött a telefon, most már nem, azok a kábelek viszont töltöttek más telefont, így szinte biztosan a telefonnal volt gond. Végül egyetlen egy kábellel (feleségem Motorolájához kaptuk) volt képes lassú töltést felvenni.
Mivel egy idő után el szerettem volna adni a készüléket, így úgy döntöttem, hogy még a garancia lejárta előtt megjavíttatom.
08.14-én jeleztem garanciális igényemet, és mivel akkor a magyar store-on nekem nem töltöttek be a vásárlási előzmények, így osztrák lokációból próbáltam leadni az igényemet. Mivel valamilyen hibát dobott és nem sikerült, így chat-et nyitottam, ahol gyorsan megértették a problémát, kértek egy címet (osztrákot mertem csak megadni, és itt lehet, hogy hibáztam, mert talán elfogadta volna a magyart is) és jelezték, hogy e-mailben fognak keresni.
Pár óra múlva megjött egy UPS címke, amivel fel tudom adni a telefont. Ez totál díjmentes, és Magyarországról is működik. Mivel pont nyaralni mentem, ezért későbbre kértem futárt.A 08.23-ára ütemezett csomagfelvétel magyarországi címemre rendben megtörtént (bár a UPS csak aznap 9-kor küldött értesítést, hogy jönnek, és amúgy 9:30-kor már a futárnál volt a csomag).
A következő munkanapon, 08.26-án meg is érkezett a csomag a Google által megadott lengyel központba.Másnap, 08.27-én fel is adták a csere készüléket, mivel a javítást nem várják meg, hanem addig is küldenek egy újat.
Ekkor már látszik az IMEI szám, amit ellenőrizve láttam, hogy 2024.11.25-ig garanciális. Ez nem egyezett meg az eredeti garidővel, így megkérdeztem őket, hogy nem-e tudok erre is két év garanciát kérni. Tök gyorsan válaszoltak, hogy cserélt eszközre 90 nap garanciát adnak, ez kb ki is jön.
A csomag kicsit lassabban, 08.30-án érkezett meg az ismerősöm osztrák címére, viszont ő pont Magyarországon volt, így a csomag postára került.
Pár nappal később a postás nagy nehezen adta csak ki (e-mailben írtam meghatalmazást, de papíron aláírva kért), és végül megint egy kis idő eltelt, mire ma került hozzám haza.A teló teljesen újnak néz ki, dobozzal, kábellel, mindennel, bár az sem kizárt, hogy refurbished, de senki nem mondaná meg róla, hogy nem vadi új.
Összeségében szerintem ez egy jól működő folyamat, így a gariztatástól nem kell tartani, ráadásul ha ez magyar címre is működik (szerintem már igen), akkor egy hét alatt kicserélik a hibás eszközt.
Végül úgy döntöttem, hogy eladom a telefont, mivel patika állapotban van, így most fel is rakom apróra + marketplace-ra, akit érdekel, írjon PM-et! A hétvégén érkezik helyette a P9P
[ Szerkesztve ]
-
-
gabro0
őstag
Automatikus emailben ezt írta az Alza:
A vásárlástól számított két héten belül ellenőrizzük a kitöltött űrlapot, ezután felvesszük Önnel a kapcsoltot és megbeszéljük a régi készülék futárszolgálat által történő átvételét.
Nekem a vásárlás a számla kiállításának napja, ami esetemben 24-e. Ha így nézem még benne vagyok, de rákérdezek. Amúgy 2024. szeptember 5. 23:59-ig tart az akció: [link]
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
A beküldött telefonodból nagy valószínüséggel factory refurbished lesz majd egyszer. Azt viszont tétre-befutóra fel merném tenni h nem fog a garancia hosszabbodni/újraindulni a cseredarab miatt, marad az eredeti időpont.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
sub71
aktív tag
hát akkor nem értem ezt írják az oldalukon:
"Bei Vorbestellung / Kauf des neuen Google 9 | 9 Pro | 9 Pro XL I 9 Pro Fold bekommen Sie automatisch ein kostenloses Speicherupgrade und können sich bei der Rückgabe Ihres alten Smartphones im Markt vor Ort zusätzlich zum Eintauschwert bis zu € 300,- Bonus sichern."
telefon értéke+ akár 300€ -
MC Pite
veterán
Ablaktisztító (vagy sebbenzin, féktisztító) fülpucolóra.
Sűrített levegő habflakonos, oké; ha pneu rendszerben volt, olaj is ment az érintkezőkre.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
baal-amiga
senior tag
Nekem usbA-usbC baseus kábellel nem tölt, adat sem megy vele. Persze évek óta tökéletes a pad5-tel, szól is a telefon, hogy kehés (pedig nyilván nem). Kindle kábellel és Samu s10 kabellel megy adat és sima töltés. UsbC-C kábellel többfélével is megy baseus 25w töltővel a gyorstöltés.
Számomra az apple kábelletiltásos mókájához kezd hasonlítani. Új telefon, újszerű minőségi kábelek."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-
ghiottone
nagyúr
Igen, mind a kettő link alatt használtak vannak most. De lehet az eredeti linken a megosztáskor még nem ezek voltak. Amazonnál előfordul, hogy ha elfogyott az adott link alatti termék, akkor berak alá egy árban hasonlót.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
TaylorPro
addikt
-
raven12
senior tag
Köszönöm a válaszokat, MC Pite, Lebowski, Bazsi84-nek is!
Kipróbálom ezt a Baseus-t, bár a leírásban pont azt írja, Google telefonokhoz nem jó, meglátjuk... Max visszaviszem.
Se google-t, se apple-t nem fogok kapni 4k alatt, ahogy nézem, konkrétan jobban megéri beruházni egy occsó bluetooth headset-re, ha csak telefonálásra kell
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest