Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomiii258
aktív tag
válasz
bbendre
üzenetére
OK, de a telefonok többségénél ahhoz legalább 20mp kell nyomni a kikapcsológombot, nem? Vagy csak a Samu ilyen, hogy lezárt képernyőnél nem lehet egyből simán kikapcsolni?
Egyébként nem is igazából az a fajta biztonság zavar, hogy ha elcsórják, akkor mit csinálnak vele, mert ha valaki nagyon akarja, úgyis meg tudja oldani.
De hogy a másfél éves gyerek a Wipe data közelébe férkőzik, meg állandóan kikapcsolja a lezárt telefonomat, na az azért már zavar
-
chopin42
addikt
válasz
bbendre
üzenetére
Elcsesztem, szóval pixel 9 vs 9a közötti mindennapi eltérés az, ami fontos lenne.
Egyébként pixel 9 felé húz a dolog a kicsit kisebb méret+kisebb káva miatt, de nehéz meggyőzni magam, hogy a hardverben papíron és tesztek alapján kvázi egyező teljesítmény ellenére a kisebb méreten kívül megéri a felár a 9-re. Fotóban van különbség? -
-
-
zsirimiri
tag
válasz
bbendre
üzenetére
A 9-et tulajdonképpen csak az új, takarékosabb modem miatt fontolgatom, mely jobb üzemidőt és alacsonyabb hőmérsékleteket ígér.
A 8 Pro-n nagy plusz, hogy van telefotó, a hőmérséklet szenzor viszont hidegen hagy. Kinézetre a 8 Pro jobban tetszik, méret lényegében mindegy, használtam már kicsi és nagy készülékeket is, egyikkel sem volt bajom. -
válasz
bbendre
üzenetére
Meg talán vékonyabb a kijelző körüli káva vékonyabb.
Én a 9-re szavazok, kompaktabb, modernebb, tovább támogatott, jobb üzemideje van(?)GSMarena szerint.
-
embe
nagyúr
-
-
Tomiii258
aktív tag
válasz
bbendre
üzenetére
Köszi, az részben megnyugtat, hogy nem csak nálam problémás, de Samsungról érkezve azért eléggé gyűlnek ezek az apróságok, őszintén szólva kezdem bánni a váltást...
(félreértés elkerülése végett, a Samus időjárás app se frissült mindig probléma nélkül, de legalább kijelezte a legutóbbi frissítés idejét és egy mikró méretű frissítés gombbal be lehetett frissíteni manuálisan a kezdőképernyőről a teljes időjárás app megnyitása nélkül) -
atosan
veterán
válasz
bbendre
üzenetére
Bocsi, hogy offolok, de amit alább leírok piszkálja a csőröm.
Nekem csak a 100 giga van, családdal megosztva. Természetesen nem látjuk egymás cuccait, viszont nálam a telefonkönyvben némelyik kontakt neve úgy jelenik meg, ahogy a feleségem írta be a saját telefonján. Fordítva nem érvényes. Természetesen mindenkinek van saját gmail accountja.
Ez mitől lehet? -
válasz
bbendre
üzenetére
Az nem gond, mert eddig is külön volt viszont most a feltételeknél ott van, hogy akinek YT Prémium van az kiesett az aktiválásból.. WTF?

"Offer isn’t available to:Google One members subscribed to an add-on like YouTube Premium"
#8569 Nem rég aktiváltam én is a fél éves pluszt (Samsung adta) ott nem volt gond. Na majd kiderül. -
Dare2Live
félisten
válasz
bbendre
üzenetére
-TSMC gyártja a G5öt jóval erősebb cpu+npu, várhatóan keveseeb fogyasztás
-Pixelsnap (MagSafe)
-Minimálinsan nagyobb aku
-Gyorsabb töltés (30/45W és QI2 15/25W)
AiAiAi. Amúgy a gemini 2.5 elképesztőt fejlődött akinek kell a pro az nagy +.Ahogy írtam nincsenek, én nem látok érdemi nagy előrelépéseket. Ami van se izgat hude fel.
Feleségem Pixel 6 jövő októberben lesz 5éves kiderül akkor... Én a pixel 8 proval mégtovább tervezek... -
PACSA75
őstag
válasz
bbendre
üzenetére
Annyiszor ajánlottad már a Bétát, hogy meghoztad a kedvem és felraktam. Nagyon tetszik. Éppen olyan dolgokat vettek át iOS-ből, amelyeket imádtam.
Ami még érdemes lenne átvenni, hogy a kihangosítás egy gombnyomás legyen (ne kettő). Habár még nem telefonáltam, mióta felraktam a Bétát, hátha ez is megvalósult😁.
-
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
bbendre
üzenetére
Januárban frissítettem utoljára a QPR2 bétát, mikor megjött a 16 akkor kiléptem mert nem akartam frissíteni. Elvileg kellene jönnie kilépő update-nek, tavaly ugyanígy léptem ki a 15 bétából, előtte meg a 14 bétából is. De tavaly pl. egy napon belül megkaptam, most meg semmi.
-
slice14
veterán
válasz
bbendre
üzenetére
Igen, Pixel 9.
Jelenleg nincs fel véve a tagok közé a fiók, de a fiók hozzá van adva a Pixel eszközhöz. Így kíváncsiságból átléptem a Google One alkalmazásban arra a fiókra, és egyből felajánlotta. Egyenlőre nem fogadtam el, de ha lejár a fő fiókra az előfizetés (és nem ajánlja fel), akkor hozzáadom a tagként azt a fiókot és elfogadom az ajánlatott azon a fiókon.
Azt ovastam a súgóban hogy csak az előfizető állíthatja a megosztást, de más infót nem találtam.
-
-
Celithrandi
addikt
válasz
bbendre
üzenetére
mm nevetséges, személyesen kellett bevinnem a garis terméket mert nem hajlandóak futárt küldeni,. majd jelezték hogy visszafizetik az árát, de menjek be személyesen mert alá kell ismét írni. Kértem hogy küldjék át a doksit hogy nyomtassam, aláírjam szkenneljem, de azt nem lehet. Utazzak 20km-et hogy adjanak 20 ezer forintot.
Elég rendesen elküldtem a boltvezetőt az anyjába. Soha többet MM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég rendesen elküldtem a boltvezetőt az anyjába. Soha többet MM.
Csepy