- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Szerk: Ez már lehet nem aktuális xD
Nálunk is van egy pixel 6a, párom szereti nagyon, tavaly kapott egy céges vodafone e-simet, gsm-en megy neki csak a telefonálás, vowifi nem megy. Én kaptam tavaly egy céges samsung telefont, vodafone az is, itt megy a VoLTE, bár elég gyenge a térerő, VoWifi is van, ezért nincs gond a rossz térerő miatt, városban meg szárnyal.
Korábban OnePus-t használtam, ott is voltak hívás gondok, mert még egyik magyar szolgáltatónál sem volt bent. A mostani samsung telefonomról márciusban jár le a security update, akármennyire is jó a pixel, olyan telefont fogok venni, ami a szolgáltatónál elérhető, mert azon lesz WoLTE, WoWifi, 5G, meg minden is. -
K82
őstag
Mondjuk azért mert már a Power Delivery szabvány 2.0-s verziója is megkövetelte és nem csak a Pixelek töltenek így?
A Google megint apróbetűs részben rúgta tökön a felhasználókat amikor kiderült h a 9XL esetében az a 45W igazából csak 37 (na nem mintha nem lenne elég, de van ennél jóval gyorsabb is) és azt is csak a saját töltőjével éri el. A Google kihasználta a PPS nyújtotta 21V-os "kiskaput", tippelj a töltők hány %-a képes erre... -
winbox
senior tag
Nekem is ez volt, megszűnt a VoLTE ha aktiváltam Shizukut. Korábban itt is írtam az lett a megoldás, hogy fix IPv6 van az ims apn-nél felvéve, azóta tökéletes yettellel. Előtte jó volt, aztán egy frissítés elcseszte, aztán mikor ezt kipróbáltam azóta jó. Aztán, hogy vodánál ez megoldja-e azt nem tudom.
manokaki: Wifin keresztül nem eszik annyit.
-
K82
őstag
Ezek alapján vmilyen Shizuku beállítás barmolja szét a hívásaid ha jól gondolom.
Nincs VoWifi de van VoLTE -> tudsz telefonálni bárhol ahol van értelmezhető térerő és sávszélesség (ergo jó a telefon). Ha bekapcsolod a VoWifit csak wifi hatókörben tudsz telefonálni mert a Shizuku szétbarmolja a normális működést. Vagy nem?
-
K82
őstag
Nem szabadna a shizuku-nak bekevernie, de innen már elindulhat a hibakeresés. Elsőként bekapcsoltatod és ellenőrzöd kikapcsolt wifi mellett a fentebb már említett kóddal az IMS állapotot. Ha megjavul, ölöm é' bódottá'. Ha mégsem, kettéválik a dolog: vagy a Voda nem kapcsolta be mégsem, vagy a Shizuku miatt száll el valami.
-
vacs
veterán
-
K82
őstag
Nem véletlenül kérdeztük h a VoLTE aktív-e a telefon és a szolgáltató oldaláról is.
Most már akkor Te is megnyugodhatsz egy csöppet h mégsem annyira retek a teló mint eddig gondoltad.szerk.: ha nincs mobilnet mert gyenge a térerő nincs VoLTE sem (ellenben ha kikapcsolod a mobilnetet, attól függetlenül a hívás adatkapcsolaton keresztül fog menni, vagyis mindegy h van-e/maradt-e felhasználható adatmennyiség mert nem számít bele).
-
vacs
veterán
Valójában pont a lényegre nem válaszoltál, hogy ténylegesen működik-e nálad a Volte/4G hang!?
Tárcsázóba írd be a *#*#4636#*#* kódot, phone information, jobb felül 3 pötty, IMS service status. Ha ténylegesen be van kapcsolva akkor ezt írja: Hanghívás LTE kapcsolaton: Rendelkezésre áll!
Vagy, kapcsold ki a WiFi-t, mobilnetet kapcsold be, majd hívj fel valakit (akár a szolgáltatódat az ingyé van) és így hívás közben böngészőben nyiss meg pár weboldalt, ha betölt, akkor aktív a volte!
Ezt kell látnod, amit Karatekutya is fényképezett! -
Cyborg
őstag
Én Vodafonnal használom a 8ast. Bekapcsoltattam a Voltet a szolgáltatóval, azóta nincs vele gondom. Előtte használhatatlan volt a telefon, de azóta minden ok.
*#*#4636#*#* - ezt a tárcsázóba ütve mit ír az is szolgáltatásra?
...A Vodafone hálózata meg olyan , amilyen sajnos.
-
K82
őstag
Adódik a kérdés h a VoLTE/4G hívás be van-e kapcsolva (a szolgáltató által is)? Tény h nem a legjobb a 6-os szériában lévő modem és a hazai Vodafone sem a világ közepe, de nekünk pl. két P7-tel sem volt bajunk a telefonálással - miután meglett a hivatalos 4G hívás támogatás és a Voda is volt kedves bekapcsolni a VoLTE-t. A 7-es és 8-as szériában ugyanaz a modem, szóval papíron nem szabadna már nagyon hívásproblémába belefutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest