- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slice14 #7436 üzenetére
inkább hagyták volna a 3G-t a szolgáltatók fallback-nek, mint a 2G-t.
Nem tehették. Amikor a 3G lekapcsolása szóba került, még elég sok 2G képes telefon volt használatban. Ráadásul a 3G sávok voltak könnyebben újra használhatóak, a magasabb adatátviteli sebességek okán.
Nyilván olcsóbb a szolgáltatóknak nem lefedni a lyukakat, mint megoldani a problémát. Sőt volt aki itt panaszkodott, mert kilőtték neki a VoWIFI szolgáltatást. Ami a szolgáltatók számára a legolcsóbb lefedettségi fejlesztés. -
válasz
slice14 #5697 üzenetére
Azt hol látom, hogy meddig van aktívan a csomag? Egy évet kaptam úgy emlékszem, de nem találom sehol mikor jár le...
Megtaláltam..
Nekem is van fél év amit elvileg még 11 hónapig aktiválhatok be, de most nem találom sehol. Augusztusig érvényes a jelenlegi szóval nyilván utána kapcsolnám be a plusz fél évet, hiszen most teljesen felesleges. Hogy tudom elő hívni újra az "ajánlatot"? -
-
bbendre
őstag
válasz
slice14 #5478 üzenetére
Szia, nem teljesen ertem a kerdest de a lenyeg: megosztani csak a csalad kezeloje tudja a dolgokat a csalad tagok nem es a csalad tagok elvileg nem tudnak reggeleni promo-kat. Elvileg. De persze a net tele van olyonnak akinek sikerult aztan gondok voltak.
Ha jol tudom Pixel9, Pixel8(Pro)-val lehet fel evre igenybe venni:
https://support.google.com/pixelphone/answer/13529884?hl=en#zippy=%2Cpixel-proGondolom Pixel 9-esed van
Pixel 9:
Offer details:
Start date: August 7, 2024. End date: November 15, 2025Eligibility details: Must purchase and activate a Pixel 9 device. Offer is available to new Google One members only.
-
sub71
aktív tag
válasz
slice14 #5425 üzenetére
Nálad más lehet a gond.Nekem is van/volt aktív Google One előfizetésem. Amikor átköltöztem a a P9pro-ra, jelzett a telefon, hogy új ajánlatom van (1 év Gemini AI, Google One csomag, 2TB tárhellyel). Aktiváltam, kb 2 perc múlva utalta is vissza addigi előfizetésem tárgyhavi maradékát....
Itt van kikre nem vonatkozik az akció:
"Az ajánlat nem áll rendelkezésre a következők számára:
5 TB-os csomaggal rendelkező Google One-tagok
A családi Google One-csomag felhasználói
Harmadik fél általi számlázást használó Google One-tagok" -
tom570
aktív tag
válasz
slice14 #5359 üzenetére
Igen ez a megszokás csak idő kérdése.
Ezért nehéz.
A P30 olyan 5 éve van meg, szóval van kötődés, de a csere megérett a támogatás hiánya, akku gyengülés stb.miatt.
Természetesen onnan idulok ki és azok a megszokott apró és hasznos kiegészítők hiányoznak, amit a régi P30 tudott. De majd megszokom -
kiraly.andra
aktív tag
-
-
slice14
veterán
-
L4D1K
őstag
válasz
slice14 #3933 üzenetére
"The Google One AI Premium plan offer is available to users with the purchase and activation of a Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL or Pixel 9 Pro Fold between 8 August 2024 and 1 November 2025 at 1:29 p.m. IST.
Offer does not apply to:
*Google One members billed through third-party providers,
*Pixel Pass members, Google One family plan members or Google One members on a 5 TB plan or above"En ezt ugy ertelmeztem, hogy felfele tudsz valtani ha sajat hasznalatra van G1.
Link -
válasz
slice14 #3834 üzenetére
a fent említettre nincs.
a 9-eseknek az az extra igényük, hogy a töltő tudjon pps-t és 21 voltot (a 20 nem elég), úgy van meg a végsebesség. ez a 9-nél és 9 pronál nem igazán lényeges kérdés, mert legjobb esetben is 27 wattal tölthetők, az alzánál vett filléres 25 wattos töltővel 20 wattot tud a p9p (kb 9 volt / 2,2 amper) (megmértem). ráadásul sokszor még ehhez képest is lassít, gondolom hőmérséklet alapján
az xl-nél már valószínűleg jobban számít, de akkor meg a 30-as is kevés lesz -
Csepy
Topikgazda
válasz
slice14 #3842 üzenetére
A Pixel 6 óta nincs töltő már egyikhez sem. (köszi Apple)
DE van saját töltőjül, amit külön árulnak, illetve ezzel a kérdéssel lehet hárítani, mert sokan használnak sajnos valami szar kínai töltőt és az okozhat túlmelegedést, és az akár kijelződelaminációt (szép szó) is eredményezhet végső soron. -
-
leslien
nagyúr
válasz
slice14 #3834 üzenetére
kb egy 1,5 éve küldtem vissza egy Pixel 7 prot aminek elvált a kijelzője .. mindent kérdeztek a Google support és a legvégső kérdés ,h milyen töltőt használok.. pont előtte vettem egy gyári töltőt (há há megvagytok és csípőből elődobtam
)és rögtön küldtem a fotót nekik ,válasz ezután: küldjem vissza .. és küldtek egy vadi új telót..
szóval tanulság jó ha van egy gyári töltő... -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
slice14 #3721 üzenetére
Nem biztos, hogy ugyanarról beszélünk. Angolul ez "minimize", ami csak akkor jelenik meg, ha ki van választva a "silent" opció, és a leírás szerint (meg a gyakorlatban is) ez azt eredményezi, hogy az értesítés csak egy soros.
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #3368 üzenetére
Közben meghozta a futár a tokot.
Közel egy hete használom már a telefont tok nélkül. Rátéve azért érezhető a különbség, stabilabb fogása lett. Kicsit szélesebb és vastagabb lett tőle. Szerintem nem vészes, de kinek mi az ízlése.Más: Azon lehet valamit állítani hogy a GMail értesítések ne legyenek szolóban dupla akkorák, mint a hasznos rész?
Tény hogy a nagyítás van a betű méreten:
De ezt nem szeretném lejjebb húzni, mert így kényelmes.Meg a Chrome kisegítő lehetőségeknél hiába van beállítva 150%-ra a nagyítás, de a pl. a PH-t nem nagyítja fel. Samu esetébe ez jól működött.
Esetleg valamitipp?
-
vacs
veterán
válasz
slice14 #3298 üzenetére
Cerberus Lock Screen Protector!
Én ezzel védem lezárt állapotban az értesítési sávot, hibátlanul működik!
(a topik összefoglalóba is belekerül majd, ha egyszer elkészül
)
Solid Explorert pedig este tudom kipróbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest