Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Prohardver app (nem hivatalos)
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az én értelmezésemben ennek (call over mobile network, amúgy is így működik) kellene lennie az alapértelmezettnek és csak akkor használja a wifit ha nincs térerő."
Téged kevéssé szeret a szolgáltatod!
A nagyon magas és nagyon alacsony népsűrűségű területeken A VoWIFI használatával csökkented a cég költségét.
Nem kell tornyokat húzni a lefedettség és az ellátottság növeléséhez.Kezdetben extra szolgáltatásnak képzelték, amiért pénzt kell kérni. Gyorsan jöttek rá, ez öntökön lövés. Ha a kedves ügyfél más cég infrastruktúráját használja, akkor költség csökkentve szolgáltatnak.
Sőt mi több. Ha Zambiából VoWIFI hívást bonyolít a kedves ügyfél, akkor Komoly percdíjat kérhetnek, de nem kell osztozni rajta egy Zambiai szolgáltatóval..
Zambia durva példa,. Svájc még durvább. Szúk 2 óra ott tartózkodás alatt elinterneteztem több mint 20 ezer forintot. Elfelejtettem kikapcsolni az adat roamingot. Szerencsére nem telefonáltam Svájcban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Zyxel NAS326
- Mini PC
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest