-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
Technoman #3151 üzenetére
Egy hasznos összefoglaló oldal melyik országban melyik Google szolgáltatás érhető el:
whereisenabled.com -
dragon1993
őstag
-
dragon1993
őstag
válasz
Technoman #3018 üzenetére
Tudtommal a Westendnél megszűnik / megszűnt a telefonok leadása. Nekem A52s-t patikán megjavították, szinte mindent is cseréltek. Sok bolt ad számlát a vásárlásról, mert a céghálónál csalják el az áfát nem nálad, ettől függetlenül garid nem lesz rá. A legjobb módja Samsung vásárlásnak a HA-n kuponozott úk bontatlan samsung számlás telefon.
Influenszereket figyelmeztettek: bármit mondhatsz az új telefonról, már ha jót akarsz róla mondani
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Technoman #3071 üzenetére
... ezen tényleg lehet vitatkozni.
Ahogy írod, a szifon képén van egy kékes (?) fátyol. Lehet neked a kékebb ég tetszik, de ha belenagyítasz 1:1-be, látszik, hogy az égen kívül semmi sem igazán jó (mondhatni sz@r)
Én a természetességgel is vitatkoznék. Nem vagyok profi fotós, de – tapasztalatom szerint – az ilyen kicsit borús időben inkább ilyen szürkés szokott lenni az ég. Az, hogy ez annyira nem "eye candy" ... hát ez van.
Elméletemet – a harmadik, – Huawei által készített kép támasztja alá. Ott sem ilyen kékes az ég ...#3070 bbendre
Hát, igen ... csínján kell bánni a HDR-el (és csak megfelelő képek v. videók esetén bekapcsolni)
Beégés egyébként inkább ezen a képen látható (írják is a kép alatt), de én ezt sem tartom vészesnek. -
válasz
Technoman #3011 üzenetére
A Samsung Galaxy telefonok európai garanciája általában az Európai Gazdasági Térség (EGT) és Svájc területére terjed ki. Ez azt jelenti, hogy ha a telefonodat az EGT (és Svájc) bármelyik országában vetted meg, akkor ott is érvényes a garancia ahol használod az EGT-területén. A garanciaidő és a garancia szolgáltatások is azon ország szabályozásai szerint történnek meg, ahol a garancia igénylése történt.
Ha a telefonodat egy olyan országban vetted meg, amely nem az EGT vagy Svájc része, akkor az európai garancia nem érvényes. Fontos, hogy ellenőrizd a telefonod modelljét és a vásárlási helyét, hogy biztos legyen a garancia érvényessége.
Magyarul. Az EGT területén belül vásárolt telefon garanciája az egész EGT-n belül érvényes. De esetlegesen egyes EGT országokban eltérő garancia feltételek lehetnek érvényben. Például hosszabb garanciaidőt ír elő az adott ország.
Ha Németországból származik a telefon, akkor a német garancia szerint javítja a Samsung a telefont, az EGT + Svájc területén bárhol.
-
válasz
Technoman #3009 üzenetére
"Szerinted hol és hogy fogják megjavítani pld a szürkeimportos S24-es telókat? Elküldik a Samsunghoz?"
A garancia időszaka alatt bizonyosan. Ki más állná a javítás költségét?
A garancián túl már más kérdés. A telefon üvegező vállalkozás olcsóbb mint a gyártói javítás. E függ a telefon gazdájától is. Olcsóbban és gyorsan vagy drágábban de minőségi munkával és lassan akarja. -
ghiottone
nagyúr
-
Vinrael
tag
válasz
Technoman #2752 üzenetére
Az amazon UK-n volt hétfőn 405 fontért is (kb 185.000) zsír új fekete 128-as 8 PRO. Sajnos elkapkodták mire el tudtam volna intézni az átvételt... Kb hajnal fél 2 körül ránéztem, akkor jelenhetett meg az akció, reggel 9-re pedig elfogyott, és eltűnt is az akció.
Igazából az itthoni vásárlással az a legnagyobb bajom, hogy nincs olyan hogy "komolyabb" cégtől vehetsz 8-ast. Aqua árulta illetve az Alza egy ideig. De akiket most felhoz az árukereső is, hát kösz inkább nem. Szürke importos telefont sufni GSM boltból én nem vállalok be.
-
L.Szabi
tag
-
-
L4D1K
őstag
válasz
Technoman #1853 üzenetére
Kozben kijott az Unbox Therapy video is
Amugy, nekem tetszi a 8a keskenyebb kamera pupja.Ha beesne akcioval 450 EUR -ra akkor nalam siman gyerebe.
-
winbox
senior tag
válasz
Technoman #1807 üzenetére
Pedig a HU jelezés már a Pixel 8 Pro dobozán is rajt van: [link] Ez netes kép, most nem vagyok otthon, hogy megnézzem a sajátomat, de biztos ugyanez. Attól függetlenül jó lenne a magyar store, de ha már a Yettel forgalmazni fogja a Pixel 9-et már azzal megindul valami reményeim szerint.
-
Peace
nagyúr
válasz
Technoman #1594 üzenetére
Én erről nem hallottam, hogy érkezik. Mit takarhat? Hivatalos szerviz lefedettség? Most ugye ha bármelyik boltban veszem meg itthon, akkor csak a bolti 3 év gyári él rá és reménykedik az ember, hogy nem lesz komolyabb baja. Kell félni a gyanúsan olcsón árusító boltoktól? Ahol 300-ért adják a 8 Pro-t?
-
MC Pite
veterán
válasz
Technoman #1471 üzenetére
Ezt a hülyeséget ne ismételgessük.
Ha tudtok céget aki olcsóbban vesz alkatrészt + fizet szervizes embert, mint 2 futárköltség, szóljatok; komolyan!Sufni gsmnél az a valódi veszély, hogy megszűnik a megfelelő méretű áfacsalás után, és a juzernek magának kell ibtéznie a garit/megkérni valakit.
-
MC Pite
veterán
válasz
Technoman #483 üzenetére
Sufni gsm Józsi javítja: Lehet ez is.
De vagy Józsi javítja, veszi az alkatrészt és cseréli, vagy kiküldik a googlehez. Nekem 1,5 hónapot(!) mondott javításra (akkucsere) a sufni gsm. Szerintem bottal sem piszkálják, szépen csomagolják be és sutty.99%ra veszem, és egy sütibe fogadok
, hogy nem javítják, hanem postázzák.
-
MC Pite
veterán
válasz
Technoman #479 üzenetére
Hivatalos az Alza?
Hivatalosabb mint a nagyobb gsm boltok?Teszem hozzá szerencsére gyári garinél a pixelekre, csak picit bonyolultabb oda postázni mint az alzához/gsm boltokhoz. Akik tovább küldik a google szerviznek. Ha a szerviznek van kérdése, nem talál valamit, visszajön (hibásan) a készülék. Ha mi küldjük ki (akár az alzást) van kontaktjuk, tudunk velük értekezni.
Nyilván egyel jobb ha eldönthetem hogy magyar vagy német címre adom fel, nem csak egy lehetőségem van.Gariztatni mindig szívás. De ha több kézen megy át eközben, néha az is az.
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Technoman #455 üzenetére
most vettem egy Pixel 6a amire ugyanez volt írva... aztán kaptam egy 14 napos elállással visszaküldött telót( max 1 vagy 2 napot volt használva )amin februári biztonsági frissítés volt .. karcmentes full dobozos 2025 02 él a gari. Google szerint..... a 14 nap él pláne most 30 nap él.. szóval egy kicsit jobban járj utána mielőtt belekontárkodsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest