-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Instabilitási gondjaim nincsenek a QC Ultrával, P7-tel és 9XL-lel is működik rendesen. Ami viszont bosszant, ha nem használom három-négy napig lemerül 10%-ig. Lehet gariztatni kellene?
Van a tarsolyban WF1000XM5 is, hangminőségben azért jóval jobb mint a QC Ultra. Mielőtt utaztam le akartam cserélni az öregedő Sennheiser CX6.0BT fülesemet, használtan az eladónak volt egy QC II-je és az XM5. Eredetileg az XM5-ért mentem aztán a QC II jött velem haza, viszont a CX6.0-hoz képest nem éreztem hogy jobb lenne hangban. Nem volt ANC-s fülesem így összehasonlítási alapom se, a QC II volt az első - és meglepődtem mennyire tompítja a fűnyíró/fűkasza/láncfűrész zaját. Zenét viszont általában otthon hallgatok, zavart a tudat hogy ennyi pénzt kiadtam és nincs hangminőségben előrelépés - szerencsére vissza tudtam cserélni az XM5-re. Kifelé menet így az XM5 volt a fülemben, a 787 hajtóművének zajából ez is sokat levett. Viszont nem kényelmes, hiába próbáltam szivacs vagy szilikon dugókat, egyszerűen nem marad a fülemben és folyamatosan igazgatni kell.
Aztán kint szembejött a velem a Bose back to school akciója, 250$-ért nem hagytam ott a QC Ultrát (főleg az itthoni árakhoz képest volt jó vétel). Kényelem szempontjából sokkal jobb mint a Sony (persze, ahány ember annyi fül), itt jöttem rá hogy nem való nekem a kerek dugós füles (így mondtam le a Momentum 4-ről is).
És ha már füles: a teszteket olvasgatva feltűnt a Creative Aurvana Ace 2, xMEMS + dinamikus driver kombóval. Back to school akció, 100$-ért kihagyhatatlan ajánlat volt (Európában azért durván feláras 180€-ért). Számomra jobbnak tűnik a hangminősége még a Sonyénál is, egy baja h az ANC-je azért nagyon nincs a topon.
Így itthon zenére maradt az Ace 2, a QC Ultra pedig általában ott van a nadrágzsebemben aztán ha nagyon elegem van a kollégákból lehalkítom őket.
A Jabrákat is nézegettem, a gen2 8-at pl. az egyik legjobbnak hozták ki, a gen2 10-et pedig akkor nem nagyon volt még kapható. És a Jabra leépítette az Elite részleget, ennek fényében azért a 280$-os árcédula nagyon nem tetszett. -
kárátékutyá
őstag
Majdnem vettem én is WF1000XM5-et, de volt szerencsém kipróbálni, és nagy csalódás volt. Egyrészt az ANC tényleg gyenge, másrészt (nem Pixel hanem iPhone telefonnal prróbáltam) halk volt. Akkor egy Redmi Buds 3 pro-m volt, kb ugyanolyan hangerővel , és emlékeim szerint jobb ANC-vel. Aztán teszteket olvasva vettem egy redmi buds pro 4-t, és nagyon jónak bizonyult. Sokkal hangosabb, jobb ANC és meglepően jól szól. Pixel -el tökéletes és stabil. Van már redmi buds 5 pro is, amiben elvileg még jobb az ANC, de a hangminőségre volt negatív vélemény is, nem is egy, ezért amíg működik addig nem cserélem.
-
Bazsi84
aktív tag
Évek óta egy Akg NC400-at használok.Volt hozza gyarilag mem habos dugasz,meg vagy 3 masik meret.hatalmas csalodas volt.Akartam is kuldeni vissza.Aztan mintegy utolso lehetosegkent raprobaltam a Sennheiser Momentum (vezetekes) gumiját na onnantol ugyanazt tudta hangminosegben,mint a sennheiser.szoval azota ugy vagyok vele,h ha megtalalod a te fulformadra megfelelo gumit,akkor onnantol mindegyik fules sokkal jobb lesz.
-
s4tch
veterán
Ma délután a Pixel Buds Pro a fűnyírót halk kávédarálóvá tompította. Ez az egy anc-s eszköz van itthon, bőven használható. A stabilitás tökéletes, lakáson belül 1-1 fal nem akadály. Nem nagyon szeretem a hangját, sokkal jobb minőséghez vagyok szokva vezetékes vonalon, a kényelem sem tökéletes (kicsi a fülem a legtöbb iemhez), de a praktikumba nem tudok belekötni.
-
vacs
veterán
Pedig az üvegfólia (tempered glass) egy igen hasznos dolog, a kínai is!
Nekem átlagban évente egyszer esik le úgy a telefonom, hogy az 500 Ft-os kínai üvegfólia betörik, de a kijelző sértetlen marad, eddig 5-6x mentett meg a kijelzőcserétől!
Tesóm felesége pár havonta töri össze az üvegfóliát (ő NEM tud vigyázni a telefonjára), de a kijelzőnek semmi baja!
Család, barátok és munkatársak mind a kínai 500 Ft-os tempered glasst használják, én teszem fel mindenkinek és eddig az elmúlt 5-10 évben mindenkinek megvédte a kijelzőjét!
Persze van az a szerencsétlen eset, amikor kevés, de ez ritka! -
L4D1K
őstag
9T
imadom meg mindig - sztem eszmeletlen jo volt ar / ertekben.
Jaja, azert belegondolva h mennyi az 512es , es mennyi volt 80e keszulek + 128 -> 256GB nyitasi akcio utan a rendelesem - majdnem 200e a difi jelenleg, ha beleszamolom az aji tokot (amibol lehet kettot kapok wtf)
. Mondjuk azt a vegtelen telefonhivast, chatet, emailt, szemelyes felkereseseket senkinem sem kivanom
-
LÁZ
addikt
nálam ott sajna 'beállitások szerű' ikon van, nem kerék, hanem csúszkás ikon, visszaállitás-megvilágitás-fehéregyensúly opciókkal, a másik szélén nekem is ott a beállitás kerék, ott rengeteg opció van, de nem találtam hasonlót.
megnéztem, hogy van e vmi update rá, és lehet azon már ott lesz, ahol nálad van gyárilag
-
K82
őstag
Ez a Creative repertoárja: LC3, aptX Lossless, aptX adaptive, aptX, AAC, SBC. Ezekből az aptX az elérhető legjobb Pixeleken, ezért írtam h a jobb kodekhez min. SD8 Gen 1 SoC kell (egyszerűbben SnapDragon Sound). A LE mód kapcsolható de az még nem stabil, tesztekben is említik h Pixelek kivételével működik mindenhol rendesen. Hozzáteszem, én nem tapasztaltam problémát egyikkel sem és amúgy is inkább az aptX kodekkel használom (lefelé tudsz választani SBC és AAC között).
A Bose pedig tudná az aptX adaptive-ot, de SnapDragon Sound hiányában AAC az elérhető legjobb.
A hangzás már sokkal szubjektívebb mert pl. hiába kerül kb. a harmadába (Európában felébe) az Aurvana Ace 2, a gyengébb kodek ellenére is gazdagabbnak tűnik a hallgatott zene mint az LDAC-t használó Sonyban. A Bose-t meg nem a hangminőség hanem a zajszűrés és a kényelem miatt vettem, ANC-ben szerintem köröket ver a Sonyra is - pedig azt is a legjobbak között emlegetik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest