Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Mit takar hogy működőképes meg hibátlan?
Tehát nem lehet repedt, kijelzőhibás, mikrofonhibás, stb?
Azért amit hajlandó lennék beadni ahhoz ez kicsit magas elvárás
Van egy kimosott P30, működik de a kijelző nem
Van egy P30 Pro, mikrofonhibás, ezt azért nem adnám oda, kamerája a mai napig fantasztikus.
Az Iphone 3G és a 3310 pedig relikvia Mai simekkel nem is működnek amúgy.https://tinyurl.com/rasoapro
-
K82
őstag
Nem tudsz régiót állítani, nézi a fizikai lokációt, a SIM kártyát és az account local-ját. Pl. hiába vagyok most Texasban US SIM kártyával, crash detection, call sreening stb. elérhető, de a VPN már nem. Best Buy appját sem tudom letölteni a magyar account-tal, de csináltam egy helyit (US local, US SIM) és azzal rögtön van minden. Is.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
kerxy
őstag
E mailben kérdeztem, nem tudnak semmit, csak az "illetékes osztály", de valamiért azzal nem egyeztetnek mielőtt válaszolnak
Tegnap ezt válaszolták: "Mindenféleképpen töltse ki az űrlapot.
Ezáltal a kérelme feldolgozásra kerül az illetékes osztály által, akik majd felveszik Önnel a kapcsolatot.
Sajnos jelenleg több információval nem rendelkezünk.
Az Ön által feltett kérdésekre is majd csak az illetékes osztály fog tudni válasszal szolgálni." -
L4D1K
őstag
Igen, csak annyit irtak h 60 vagy 80e (P8 vagy P9). Nekem annyi jott le a beszelgetesbol meg a leirasbol, hogy a boltban szemelyesen felmerik a telefont es kalkulaljak bele az arba mig ha online veszel akkor utolag kapsz visszateritest.
A cseh Alzanal volt egy tok jo lista ami alapjan lehetett keszuleket kalkulalni: https://alza-vykup.cz/telefony?lang=EN
[ Szerkesztve ]
# ANTAL Tuning #
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest