- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Nem, mert a használat helyétől (és részben a használt SIM-től) függ az elérhető szolgáltatás.
5G tavaly még nem volt áprilisban Magyarországon elérhető a Pixeleken, az USA-ban meg csont nélkül. De német SIM-mel volt roamingban 5G, magyar kártyával meg nem.
Van egy P7-em (EU/UK modell), itthon nincs pl. crash detection vagy call screening. De ha kint vagyok és belerakok egy US SIM-et, már minden elérhető. Ugyanez volt a P2XL-nél és a P3-nál is (mindkettő US modell volt), addig volt call screening amíg vissza nem raktam Frankfurtban a magyar kártyát. -
K82
őstag
Elő lehet csalogatni ha elköltözöl az USA-ba, sőt ott alapból jár is. Itt nincs csc csere, mindegyik telefon ugyanazt a ROM-ot használja (kivéve a SIM lock-os, de az minket nem érint). Régiótól függ mit engedélyeznek, nagyon maximum rootolva tudod előhozni de ebben sem vagyok biztos.
Technoman: szerintem sok vizet nem zavar, a jelenleg használt P7 is "csak" UFS3.1. Fájlokat nem mozgatok, a legdurvább terhelés amit kap az a Spotify zenék letöltése; az a cca. 2000 track is hamar lejön a legmagasabb minőségben percek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest