- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero.
lelkes újonc
válasz
blackmoto #5840 üzenetére
Kifutottam az időből, sajnos már nem tudom visszaküldeni, csak nem tudtam erről a topikról. Mindegy, ha neadj isten tönkremegy akkor marad egy fizetős szervíz, van itthon olyan aki gyári pixel alkatrészekkel foglalkozik, de remélem nem lesz baja, 2 évig tervezek vele kb. Utána majd váltani szeretnék újabb szériára. Itt inkább az eladásnál lesz a gond, hogy nincs rá "normális" gari.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
blackmoto #5454 üzenetére
Nálam már a legutóbbi frissítés előtt megjelent, de hiába reméltem, hogy az utána nem sokkal érkezett update majd megoldja. A magyar a telefonomon a másodlagos nyelv, és igen, ha eltávolítom, akkor újra minden angolul jelenik meg.
A magyarra azonban szükségem van például a hangalapú keresés miatt, így a nyelv eltávolítása nem megoldás. Most egyébként épp normális az állapot, és képtelen vagyok rájönni, mitől vált át időnként a kevert megjelenítésre.
-
tknof1871
őstag
válasz
blackmoto #4862 üzenetére
Üdv!
Én csak annyit kérdeznék, hogy a Play Áruházból próbáltad-e a Google Camera alkalmazást telepíteni erre a Graphene OS-re?
A Pixel Camera alkalmazás (Google LLC)? Nem telepítettem, de most feltettem + a Google Photos appot, hogy meg lehessen nézni a képet. 2-3 képet csináltam, nekem úgy tűnik működik a Pixel Camera. -
L4D1K
őstag
válasz
blackmoto #4199 üzenetére
Hali én nem variáltam USB-C dongle dac-al, vettem hozzá egy vezetéknélküli dac / fülhallgató erősítőt. Mai napig hibátlanul működik.
-
válasz
GA00477 Original Google USB-C Digital 3.5 mm Headset Google Pixel
Ez jó az összes Pixelhez. És nem drága.
Ha költséghatékonyan akarod megoldani, akkor szinte mindegy melyiket vásárolod.
Vannak extra megoldások.Tölteni is például vele a telefont zene hallgatás közben.Amennyiben olyat vásárolsz ami csak adapter, de fejhallgatónak mondja magát, akkor az Windowszal is használható.
-
K82
őstag
válasz
Olyan átalakító kell amiben van DAC (digital/analog converter), legegyszerűbb-leggyorsabban hozzáférhető az Apple megoldása.
A szinkronizálási késés nem hiba, ilyen a technológia. Az újabb cuccoknak alacsonyabb lehet a késleltetése, vannak kifejezetten ilyen kodekek (pl. aptX LL - low latency) amik a minél kisebb késleltetésre mennek rá. De mondjuk egy Netflix, YT ha BT-n keresztül adja a hangot korrigálhatja a hangsávot automatikusan.
A Pixel 9 ugyanilyen, ahogy az összes többi telefon is. Kodek- és eszközfüggő mikor mekkora a csúszás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest