-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
kárátékutyá #4982 üzenetére
Nálam tökéletes volt mindkettő app-pal, akkor nem tudom mi lehet nálad. Végül amúgy itteni javaslatra megcsináltam Android TV-n Kodi app-nál a Google Fotók beépülő modult, így a felhőben lévő képekhez és videókhoz nem kell csak maga a TV.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
kárátékutyá #4979 üzenetére
Persze,bármelyik másik telefon a pixeleken kívűl.. 🙂
-
tomboy0013
veterán
válasz
kárátékutyá #4979 üzenetére
Chromecast képes eszköz kell hozzá meg egy app amivel ki tudod lökni jó minőségben, mert sajnos a Google Fotók erre képtelen. Pl egy Solid Explorer vagy Xcast app megfelelő, annyi hogy fizetni kell értük.
-
BoB
veterán
válasz
kárátékutyá #4372 üzenetére
Itt a hiba leírása: [link]
Spoiler alert: majd a qpr2-ben lesz rendesen javitva (márciusban érkezik).
-
Pano
addikt
válasz
kárátékutyá #4383 üzenetére
Én is ezt hallottam, hogy pixelek szoftveresen nagyon jók. iPhone-ról jövök és hát nem volt a legjobb első benyomás.
-
Pano
addikt
válasz
kárátékutyá #4374 üzenetére
Igaz én tegnap vettem a telefont (frissítettem mindent), de párszor előfordult, hogy pár rendszeralkalmazás + a beállítások (miközben állítottam be a telefont) egy pillanatra nem reagált és magától bezáródott.
Jó hát nem fogok miatta a kardomba dőlni, de azért felhúztam a szemöldököm.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Ha a szín kontrasztod állítod at van három lehetőség , a háttérkép és stíluson belül
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Újabb fícsőr... Hívtak az előbb és nem tudtam felvenni, Google jel forgott, mintha újraindult volna a telefon miközben felvettem (volna) a hívást. Faxa kis frissítés lett ez...
-
Dare2Live
félisten
válasz
kárátékutyá #4269 üzenetére
Amikor összeírtam mit vehetek max 320kig Pixel 8 Pronál megvétel elött tesztek alapján - pont volt az aksi. Ehez képest 80%ra töltve nagyon kényelmesen elmegy 2napot 5.5-6.5h SOTtal.
Egész napos nyomkodással ~10h SOTtal estére 30%.
Nem is értem.Ami feltűnt, hogy vásárlás után nem fél percen belűl csippan, hanem kb 2perc. De ez OK. Itt widgetek... minden frissül nem úgy mint xioamin.
Annyi negatív van amióta megvettem az egyik nap nem ébresztett és nem csörgött ki. Így hogy egyszer volt ilyen elnézem... -
Fuxosbömis
tag
válasz
kárátékutyá #4224 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Nagyon pöpec telefon.
-
TaylorPro
addikt
válasz
kárátékutyá #4202 üzenetére
+1. 990Ft volt az emagon. Hibátlan, jó minőség.
-
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #4151 üzenetére
Két Motorola van a családban, fél és másfél évesek, de semmi bajuk.
-
Dare2Live
félisten
válasz
kárátékutyá #4136 üzenetére
Nem csináltam semmit, ez a vonal tök új. És nincs nagy humorom 0ról újrarakni a telefont az míg minden felmegy, ott van 3h+.
szerk: egy watch fit 3hoz csatlakozik BTn a telefon. Eddig jól működött, fura lenne ha amiatt nem menne az ébresztés...
-
válasz
kárátékutyá #3983 üzenetére
"A fólia felületi feszültséggel tapad a kijelzőre úgy, hogy gyakorletilag vákum keletkezik."
Nem keletkezik vákuum. Ha keletkezne, az esetleges légbuborékokat is eltüntetné. Nem kellene kézzel kitolni.
"Gondolom egy matt sima hydrogel fólia azért nem karcolódik úgy mint a kijelződ vagy az üvegfólia, mert keményebb felületű, ugye?
[/I"]
Ezzel mit szerettél volna mondani?(I)"...de néha jobb lenne ha inkább csönbe maradnál."(/I)
Érvelési hiba. Nem a vita tárgyáéval, hanem a vitatkozó személyével foglalkozol.
(I)"Egyébként amiről szerettél volna beszélni, az pont nem fizika, hanem szilárdságtan, kémia és egy kis hőtan..."(/I)
'hőtan" tudományosabban termodinamika, a fizikai résztudománya.
A kémia részben része a fizikának. (Anyagtudomány, Biofizikai kémia Elektrokémia, Felületkémia, Fotokémia, Kolloidika, Kristálykémia, Kvantumkémia, Magkémia, Makromolekulák fizikai kémiája, Molekulaszerkezet, ...)
A szilárdságtan, a mechanika része, tehát fizika. -
tomboy0013
veterán
válasz
kárátékutyá #3827 üzenetére
Milyen statisztika? Leírt hasraütésre egy 80-as számot és oda írta hogy tény.
Nincs statisztikája, nem is volt és nem is lesz. Ez a tény.
-
Bferibörs
addikt
válasz
kárátékutyá #3634 üzenetére
8 pron ugyan ezt írja ki.
-
tomboy0013
veterán
válasz
kárátékutyá #3626 üzenetére
Pont erről beszélt, hogy a 7-es és 8-as szériával már nincs gond.
-
válasz
kárátékutyá #3540 üzenetére
Bug.
Nálam egyszer fordult elő, órával.
Viszont egy kedvezmény kártya vonal kódja önálló életet él.Hol van, hol nincs. Ha van akkor helyettesíti a kártya képét. Feature is lehetne, hogy nem kelljen választani a kártyák között. -
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #3540 üzenetére
Soha nem tűnt el kártya Walletből, elég nagy baj lenne ha csak úgy eltűnne!
Nálam legtöbbször csak telefon van (se kártya, se kp) és ha ilyenkor nem tudnék telefonnal fizetni, akkor eléggé kellemetlen lenne!
Ez nálad valami egyedi bug lehet!
Esetleg valami takarító app okozhatja, vagy te magad törölted a Google app adatait pl. -
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #3413 üzenetére
3 mm a különbség ...
-
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #3402 üzenetére
Működik 99%-ban, de a Volte-t (4G Hívás) kötelező bekapcsolni!
Először a szolgáltatónál kell és utána a telefon sim kártya beállításainál!Egyébként a Pixel 7 nem sokkal drágább, de jobb is annyival.
-
dominating
tag
válasz
kárátékutyá #3402 üzenetére
én 1 éve vagyok p7es vodás, semmi probléma nincs már. volte-t kell bekapcsoltatni és minden rendben lesz / van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged