- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
juve600 #7503 üzenetére
Mit számít ha úgyis el akarod adni? Másrészt meg felrakod a friss 16 -ot a flash tool-lal, az érkező betát pedig nem telepíted.
Próbálhatsz kilépni betából telefonos böngészőből, vagy pc-n is megpróbálhatod másikból. De akár az is előfordulhat h azért nem történik semmi mert már kiléptél és egy előzőleg telepített P9-re vonatkozik a kilépés (még ha ugyanarról a készülékről is van szó). Várj egy kicsit, nem megy azonnal.
-
K82
őstag
válasz
juve600 #7498 üzenetére
Hogyne tudnád eladni, a béta program felhasználói fiókhoz van kötve és nem telefonhoz.
Android flash tool a barátod, ezzel vissza tudod rakni a gyári stabil ROM-ot és probléma megoldva. Gyorsabb mint várni az OTA-t... -
-
-
Hawk02
aktív tag
válasz
juve600 #7165 üzenetére
Nagy összehasonlítási alapom nincs,mert a gyári rendszer egy napot futott nálam és telepítettem a GrapheneOs-t.Egy nagyon egyszerű felület fogad (fekete-fehér),teljesen lecsupaszítva.Nincs semmi google alkalmazás.Talán összesen 10 alkalmazás van alapból telepítve.Engedélyeket te tudod megadni az alkalmazásnak.Google Play is egy Sandboxban fut,amit telepítéskor tesz oda.Ugyan úgy lehet a play store-ból telepíteni az alkalmazásokat a telefonra.
Fekete-fehér ikonok alapból.Arc feloldás nincs az biztos.
Az akkuidő nagyon jó,szerintem.
Csendeske fórumtárs többet tudna róla mondani,mert én is kértem tőle segítséget. -
Xelo
addikt
válasz
juve600 #5471 üzenetére
felfelé váltás nem, viszont ha csatlakozol csak akkor tudsz majd kilépni a bétából adatvesztés nélkül amikor kiadják a stabil a16-ot ami valamikor április után várható.
én több évet bétáztam google telefonokkal és ha egy telefonod van amit munkára is használsz én nem javasolnám a tesztelgetést. redditen az android beta témát érdemes olvasgatni tapasztalatokkal kapcsolatban. én azt mondom akkor van értelme tesztelni ha ténylegesen hibákat akarsz keresgélni illetve jelentgetni a google-nek, ezzel segítve azt hogy a stabil verzió majd ténylegesen stabil is legyen.
-
bbendre
őstag
válasz
juve600 #5156 üzenetére
Sokmiden nem változott az utolsó Pixelem óta
(ez a 2. Pixel 9 Pro-m). Ez egy olyan szerelem-utálom kapcsolat. Amiben biztos vagyok, hogy az iPhone-t nem tudom (még) elengedni.
Ami meglep, hogy még mindig nem stabil sok funckió, pl a Live translate az üzenetekben. Nem mindig ismeri fel, hogy németül írtak nekem és zavaró, hogy nem tudom neki elmagyarázni, hogy kapcsoljon be. Ha be is kapcsol pár dolgot nem ismer fel, hogy az német. Pedig a Promo Video-ban minden olyan tökéletes
Van még pár számomra zavaró apróság, de azt gondolom, hogy a Pixel 6 után kezdik szépen kicsiszolni az Android Material You-t. Még így is vannak bugok és fura beállítások vagy öregszem és már nem értem a modern UI-t. De vicces, hogy még vannak UI elementek a régi Material Android 8as korszakból vagy nem megjelenő beállítások amik csak idővel jelennek meg
De a listám még mindig hosszú, hogy mit szeretnék vagy mitől mászok a falra (at-a-glance), de alapvetően a telefon szép, gyors és teljesen rendben van minden
Ami nagyon szuper az a billentyűzet és a hang gépelés több nyelven. Az iOS itt egy lassú bugos csiga. Viszont a Pixelen olyan gyors, hogy valóban majdnem realtime és vált a nyelvek között akár mondaton belül is (Angol-német). Közben javít. Ez tényleg WOW. Imádom minden pillanatát használat közben. Ennek kellene minden telefonban alapnak lennie 2025-ben
És végre megértettem miért lett a Google Camera "lebutitva" azaz, miért került közelebb a Google Camera az iphone kamera képi világához és nem fodítva.
Az AI funkciók pedig tényleg kezdenek egyre jobbak lenni -
-
bbendre
őstag
válasz
juve600 #5111 üzenetére
Én személyes véleményem, hogy iPhone Pro vagy Android.
Hozzáteszem, hogy a feleségemnek van egy sima iPhone13 -ja és nem cserélné el semmi pénzért.iPhone -> mindenben közepes, de mindig működik (+FaceID szuper), még nem hagyott cserben. Mindig minden ugyan az és ezek általában működnek. De egy közép kategóriás Androidnak felel meg kb (nekem)
Pixel -> Hát a sok-sok év alatt voltak komoly ellentéteink. Imádom a szériát és az évek alatt elsírattam sok funkciót. Mivel szeretek romolni. újdonságokat telepíteni erre szuper a Pixel.
Megyünk síelni és kell egy jó fényképező telefon
Pixel 3XL vs iPhone 16 Pro kamera a saját tapasztalatom alapján:
https://photos.app.goo.gl/mRcSfx4KanC1a6so9 -
MC Pite
veterán
Gsmarena, meg pár nagyobb oldalán n szoktam összemérni (több helyen 60Hzen (is) tesztelik, én is így használom).
6a nekünk 5-6 óra képernyőidőt tudott, meg a P8 is, a P7a kevesebbet ment. P8 nál a fotózás nagy fogyasztású (nagyobb mint a korábbi a midelleknél, részben az ultra hdr miatt is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest