Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Tesztfotókat nézve a mostani felhozatalból valóban nem tűnik úgy hogy megérné a Pixel felára. Aztán amikor elkezded használni derül ki h a teszt nem egyenlő a való élettel mert nem fotóznak beltérben mozgó gyereket/kutyát/pirézeket, lesz közöttük elmosódott kép, elcsúszott színek.
Elcsábultam párszor én is amikor nem tetszett az aktuális Pixel, pár fotó után viszont mindig megbántam hogy megvettem az adott készüléket és kereshettem rá működő gcam-et. Így járt a Oneplus 7/7T, Asus Zenfone 7 Pro és 8, Samsung S20FE, i11, és a Realme GT2 is. Pedig mindegyik telefon jobb volt más tekintetben, a fotós részt viszont nem tudták megugrani ha a folyamatosan jó képminőségről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy