- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Ez sajnos nem műxik. Ezzel a módszerrel engem átvisz a G Playbe, ott viszont csak a frissítést engedi eltávolítani. Ha ez megtörténik, utána már csak frissíteni enged.
Szóval valószínűleg marad a fentebb javasolt megoldás.
Nekem egyébként működik hiba nélkül, csak szeretném kipróbálni az újdonságokat.
Illetve, amit gyűlölök, hogy nem enged beírni semmit az AA, mivel vezetés közben nem lenne szabad. Csakhogy álló helyzetben sem enged címet beírni, diktálni meg nem érdemes, mert magyarul nem tud a kis huncut. És a hab a tortán, hogy telefonon sem dobja be ilyenkor a billentyűzetet, ha pl GMapsban vagyok.
A megoldás, hogy simán böngészőbe írom a címet, ami átdob utána a térkép apk ba.
Szóval ezt nem gondolták át rendesen. Legalábbis nálam így működik (Pixel 8 vs Ford Focus Mk2 + Androidos fejegység). -
Az 1. pontban az "App-Connect" funkció (ami magában foglalja az AA-t és az Apple Carplay-t) aktiválására gondolok a Passat fejegységében.
Ezt lehetett:
- gyárilag úgy kérni, felár ellenében
- márkaszerviz által aktiváltatni (~100 e. Ft)
- "alternatív megoldással" életre kelteni (~30 e. Ft, nekem így volt az előző Golfomban)
Az alternatív megoldás elszáll, ha frissítik a fejegység firmware-jét.Az USB hibakeresés nálam OFF. [kép]
-
Ha ugyanebben az autóban működött az AA a P6-tal, akkor a P8-cal is működnie kellene.
Két ötlet, ha jó a kábel:
1. Nem hivatalosan volt aktiválva az AA a Passatban, és később frissítve lett rajta a firmware. Ez esetben újra aktiváltatni kell.
2. Összeakadt valami. Töröld a telefonon az AA appban a párosított autókat. Töröld a Bluetooth menüben is a párosított autókat. Illetve töröld az autóban is a Bluetooth menüben a párosított telefonokat.
Majd párosítsd őket újra Bluetoothon.
Utána egy tuti kábellel jöhet az AA.Dongle témában én is az AAWirelesst ajánlom, ráadásul magyar gyártmány. Két autóban is használtam, bérautókban szintén, mindig működött.
-
33as
senior tag
Szia, nem egyszerú történet ez a Droid Auto, szerencsémre vagy szerencsétlenségemre relatíve sokszor szoktam kocsit bérelni. Hááát 10 új (max 1-2 éves) kocsiból 5-6 nem szokta elfogadni a droidot! ( 7a volt most cserélem 9a-ra valszeg vagy 9-re) ezért a másik telom egy 13-as iPhone mindig nállam van. Persze az bezzeg mindig megy mindennel, pedig nem szeretem az elrendezését a képernyőn!
-
ghiottone
nagyúr
P7-el jártam ugyanígy - rengeteg kábelt (gyári kábel 3.2-es átalakítóval, op kábelek, ugrenn kábelek, motorola kábel, oppo kábel, stb.) végigpróbáltam és semmi. Azt javasolták vagy egy vezetéknélküli dongle, vagy frissítsem az autó fejegységét, mert lehet az segít - végén eladtam a telót, így már nem tudtam kipróbálni egyiket se
-
grizlisandor
veterán
Ez a leírás már nem aktuális menni fog minden gyárilag.
VOLTE-t szolgáltatónál kell aktiválni.
VoWifi meg beállítások, hálózat és internet, SIM kártyát ki kell választani és letekered.
De ha beírod a beállításoknál a keresőben, hogy VoWifi egyből oda fog navigálni.Szerintem gyárilag is jó képet csinál, volt itt a topikban nem is emlékszem melyik fórumtárs által készített képek, hát azok csodálatosak voltak, ő is valami Gcam moddal készítette őket.
-
-
s4tch
veterán
Pixel órák youtube tesztek, reddit alapján 1 napot bírnak. Garmin nálam bő 2 hét GPS nélkül.
Nálam P8 van, ezt csak a wireless android auto borítja meg, anélkül lazán megvan 8 óra SOT. Éjjel 6-7%-ot merül mindenféle energiatakarékos üzemmód nélkül. Óvatos használat mellett 2 napos telefon. Most pl. tegnap reggeli töltés után, 5 óra kijelzőidővel 45%-on vagyok. Tesztek alapján a P8P hasonló lehet.
-
K82
őstag
P7 és P9XL van használatban Yettel flottában. VoWifi P7-nél stabil A14-en nincs, A15 betában van, P9XL-nél viszont már rögtön elérhető. Lényeg ha jelen pillanatban nem elérhető a P8P-n, nagyon valószínű h az A15-tel megkapja (tippre betában ott is lennie kell VoWifi-nek, azonos a modem a P7 szériával).
-
winbox
senior tag
VoLTE megy alapból. Android 14-en Pixel 8 Pro-n nekem kellett a Shizuku+PixelIMS, hogy menjen a Yettel VoWiFi, nem tudom, hogy a 15-el out of the box lesz-e, de a lényeg, hogy tökéletesen megy. Ha itt rakeresel a nevemre ott lesz a beállítás, amivel nekem ment, mert csak IPv6-on megy nekem, másnak ilyet nem kellett állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest