- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Köszi. Sajnos gyors mobilnet pont nem volt elérhető akkor a környezetemben, valószínűleg ezért dobott hibát. Próbáltam kikapcsolni a mobilnetet, hogy csak a WIFI-re támaszkodjon, de nem segített. Szerencsére repair módban lehúzta WIFI-n keresztül. Meglátjuk majd a következőt, talán az már flottul megy neki.
-
tomboy0013
veterán
Én is nagyon remélem hogy nem ilyen lesz, csak érdekesség képpen tettem be. Nekem a 7-es dizájn volt a favorit, pontosabban a Pro a fényes kerettel. De a 9-es se rossz. A lényeg hogy remélem marad a vízszintes kamera elrendezés. Erről a függőlegesről a bazári kínai telók jutnak eszembe.
-
Ez nem hiba!
Még a Pixel 7 idejében volt még egy lehetőség. A mobil adatkapcsolaton történő telefonálásra. Ha nem lehetett hívást kezdeményezni vagy fogadni, lefedettség hiányában.
Call Backup vagy hasonló neve volt a szolgáltatásnak.
Akkor egy másik kártya adatforgalmának terhére, lehet telefonálni a VoWIFI mintájára.
Gyakorlatilag ugyan az a szolgáltatás, csak az adatkapcsolat változik.
Én nem piszkálnám a Call over mobile network állásba a kapcsolót. Ha az adatforgalom elérhető egy másik SIM kártyán keresztül.
A legrosszabb felállásban a telefonálás költsége mellet a vele járó adatforgalmat is fizetni kell. -
K82
őstag
Itt arról van szó h nem tud telefonálni VoWifi nélkül (#3620 #3625) és mint kiderült a VoLTE nem volt aktív (#3638). Ez az alapeset és ebből próbálom meg kihámozni mi is lehet valójában a probléma forrása (sms nem fogadott hívásról pl. pont a VoLTE hiányára utal).
Amit linkeltél csak annyi h Te állítod be melyik módot preferálod.
Nálam is az alsó aktív, sokkal többször vagyok wifi hatókör szélén, térerő meg szinte mindenhol van. A ház egy pontján vagyok úgy h ott pont jól jönne a VoWifi de alig pár másodperc amit ott töltök. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest