- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
morfondőr #3854 üzenetére
A kábel veszteségek miatt az átvitt ampert korlátozzák, a feszültséget emelik. A veszteség kizárólag hő formájában távozik a kábelből.
Rendes kábel esetében nem szabadna melegednie a kábelnek. Az okosban olcsóbbított kábelek esetében lehet melegedés.
A rövidebb kábel mindig előnyösebb, a töltésre ez különösen igaz. -
Dare2Live
félisten
válasz
morfondőr #3137 üzenetére
Érdekes nekem még a pocom is elég jól érti a magyart, feleségem pixel 6ja meg diktálásnál más dimenzió kb 100%os.
Itt most ami "gáz" az hogy keveredik a kettő szerintem az egésznek főleg gemininek kell még min fél év mire kiforrja magát. Mondjuk ki bétában van.
És persze az egésszel ott vannak az etikai aggályok. Gemini extra nagyot ment a fehér/hetero gyűlöletével, történelemhamisításával... amikor eza jövő, a jövő infoforrása, keresője... akkor hát az amit google (és a woke vonal csinál) az nagyon meredek/elfogadhatatlan.
-
L4D1K
őstag
válasz
morfondőr #3134 üzenetére
Amugy - ha minden angolra van allitva a telefonon, de ugy kezdem a beszelgetest a gemini-vel h "te akkor most egy translator vagy mert nem beszelem a telefon nyelvet - miuttan forditottal hajtsd vegre a kerest" akkor elvileg a magyar beszelt inputot angolul vegre tudna hajtani?
Ha mar AI:
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
morfondőr #3128 üzenetére
" ... az egész appot átállítom angolra (...) a google segéd által támogatott nyelvre ... "
Ez a lényeg! Magyarán a Gemini és a Google Assistant (is) "beszélgetnek", és ha nem értik egymást (LOL), akkor nem lesz végrehajtva az adott feladat.
Gondolom idővel a "segédet" majd integrálják a Gemini-be, de addig marad ez.#3129 rasotamas
Nálam nem kérdés, hogy ha Pixel lesz, akkor az a 9-es ...
A "proci" nem lett egy nagy durranás, de jobb lett a SoC, ill. a telefon hőmenedzsmentje. Utóbbit egyelőre csak "empirikus tesztek" támasztják alá, mert a GSMArena pl. még nem tudott rajta szintetikus tesztet futtatni.
A modem viszont teljesen új benne, és ezzel kapcsolatban is azt hallottam, hogy érezhetően jobbak a vételi képességek.
• ujjlenyomat olvasó: végre nem optikai ...
• vezetékmentes töltés: gyorsabb
A kamera nálam nem prio, de az eddig tapasztaltak alapján sokat javult az is (ha nem is hardware-eseb ...). Bár az "önimádóknak" az előlapi 42 Mpix-elre nőtt.
Megéri-e a pluszt a 8 Pro-hoz vagy pláne a 8a-hoz képest? Jó kérdés. Ez az, amire azt írtam egyén függő.
9 Pro-t (nálam ez játszik) egyébként se nagyon kapni (még). Én várok (nem hajt a tatár, ha eddig kibírtam a P10-el, akkor még bírni fogom). Közbe gyűjtöm a tapasztalatokat, de ha nem derül ki valami orbitális baklövés a telefonnal kapcs. akkor ősszel vagy év vége felé beruházok majd egyre.
Úgy nagy általánosságban azt látom, hogy a 9-es végre tényleg egy tisztességes (nyilván nem hibátlan) modell. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
morfondőr #3125 üzenetére
Erről – vagy valami hasonlóról – Marques is besszélt a P9P tesztjében. Ami nekem ebből átjött, hogy most van egy kis kavar, mert egyszerre van Gemini és Google Assistant. Tapasztalata szerint sokszor az előbbi "utasítja" / vezérli az utóbbit.
... szóval szvsz. kell mindkettő (de a magyar nyelvet egyébként is felejtsd el!) -
-
Integrale
veterán
válasz
morfondőr #2630 üzenetére
Nem akarom, hogy megkérdezze minden hívásnál, mert hetente indítok hívást a másik kártyáról.
@aldebaran
Ez nem opció, egyrészt egy giccses agyrém az az app, másrészt nem rakok fel több alkalmazást ugyanarra a funkcióra.
Be van állítva nekem megfelelően ez így ahogy van.
Csak arra reagáltam, hogy elcseszett emoji küldés helyett, valami praktikusabbat is csinálhattak volna. -
-
morfondőr
addikt
-
vacs
veterán
válasz
morfondőr #1645 üzenetére
Böngészővel lépj be a contacts.google.com címre, nézd meg ott látszanak-e a számok.
Illetve ott van lehetőség visszavonni a módosításokat, lehet ez segít. -
vacs
veterán
válasz
morfondőr #1253 üzenetére
Szia.
Én nem, és a topikban se nagyon olvastam sms hibát.Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatónál és te is a készüléken, a sim kártya beállításainál, ha még nincs!
Telekomnál egy ingyenes sms-el bekapcsolható!Shizuku + Pixel ims és nekem működik a VoWifi Telekommal.
Telekomnál egy ingyenes sms-el bekapcsolható ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged