- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Rhino666 #4271 üzenetére
A telefon tudja a DSDS szolgáltatást. A Pixel 4-től kezdve az összes telefon. A szolgáltatóknak is biztosítani kell a lehetőséget.
Most volt elég telefon a közelemben, ki tudtam próbálni.
Nálunk működik. Ha felveszem a második hívást, az első hívó kap egy hangüzenet, hogy tartsa a hívást. a két hívás közötti szörfözést nem próbáltam, de lehet váltogatni az aktív hívást.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rhino666 #4235 üzenetére
Pixel 8 PRO (ami tesztek szerint gyengébb aksiban mint 9es széria) 3nap alatt merül nekem 100ról 12%ra 5.5h SOTtal.
Jellemzően csak 80%ra töltök úgy 20%ra merrül 2nap alatt kb 6h SOTtal.
Egy buszon ülök egész napra emlékszem amikor "egész" nap nyomkodtam akkor estére 30%ra esett 10h+ SOTtal.Viszont nem nagyon játszok. Ha komolyan játszol power gamekkal akkor qualcommot kell venni.
-
K82
őstag
válasz
Rhino666 #4239 üzenetére
Úgy hogy a SOT-nak önmagában nincs értelme, mindenki máshol és máshogy használja. Ha meg beírom h 5 óra 37 perc az utolsó teljes töltés óta pedig félrevezető mert 1.; csak akkor van fullon ha kocsiban megy az Android Auto 2.; többször töltök keveset.
Sokkal jobban szeretem a standardizált teszteket, mint pl. a gsmarena active use score (régebbi nevén endurance rating) értéke. Hasonló szokások mellett jó támpontot ad mire számíthatsz a kiszemelt telefonnal.
Annyi biztos hogy egy nagyságrenddel jobban bírja mint a P7-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest