- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bbendre
őstag
az eSIM és a sima sim között csak az információ forrása a különbség. Ugyan azt a rádiót és antennát használja, térerőben nem lehet(ne) különbség a kettő között. iPhone-on nincs is és szerintem a Pixelen sem lesz
A Pixel is mint minden hasonló telefon dsds -t használ. Azaz egy antenna és egy rádió van. a két vonal közül csak egy lehet aktív. Mindkettőn "figyel" de ha az egyiken hivás van a másikon nem leszel elérhető. Kivétel a VoWIFI -
zssas
tag
Én vasárnap teszteltem, úton Horvátba, végig ablakban volt 11 óra után már kérte a klímát hátulról, ha nem akartam,hogy sötét üzemmódban menjen. Többször kiírta, hogy túl melegedett és töltést se vett fel, de mivel fekete és rohadt meleg volt azt gondolom más telefon is tiltott volna és ha ablakra nyomtam a klímát 5 perc kellett és vissza állt normál módba.
-
PACSA75
őstag
-
zombei
aktív tag
Pro-ban a Zoom kamera ami igen tetszene. Ahogy néztem teszteken 10x-es digitális is még használható minőséget adna. A hajlított kijelző viszont annyira nem vonz, azt nem tudom mennyire lehet könnyen megszokni. 7a-ban a kijelző méret, meg a frissebb hardver lenne jó, úgyhogy nehéz döntés. Samunál meg ott a Dex, a natív hivás rögzítés, meg a töltés korlátozás, úgyhogy nehéz szülés.
-
PACSA75
őstag
P7a - m van és imádom, de a face ID - ra azt mondani, hogy iPhone killer, azért az erősen nevetséges😂. Sötétben próbáltad már, vagy egy picit oldalasan tartva a telefont? Szóval léci ne essünk túlzásokba. Ha face ID, akkor az Apple a király.
Sőt, az ujjlenyomatolvasó sem a legjobb.
Mikor a kamera appból kilépek (néhány kép ellövése után), bizony be szokott akadni rendesen.
Mindezek ellenére, imádom, főleg a mérete miatt. És maradok is ezen a vonalon. Amint lejjebb mennek az árak, váltok P8 vagy P8a ra. -
K82
őstag
Beta 1-ről frissült (azzal sem volt bajom), gyorsabbnak érződik. A Play Protect állapota certified, Wallet elindul, az NFC-nek mennie kell - de majd holnap kiderül.
Kiadás után pár nappal frissült a Wallet és a Play Protect is Beta 1-en, addig fel sem raktam az NFC-s fizetés hiánya miatt.
-
morfondőr
addikt
A szolgáltatónál kell igényelned e-simet, tőlük kapsz egy QR kódot, amit beolvasol a telefonnal és követed a lépéseket. Egyébként meg beállítások/hálózat és internet/Sim/+ sim hozzáadása. (Telekomnál nekem így működött, webes felületen is meg tudtam igényelni, nem kellett sehova bemenni)
-
tomboy0013
veterán
Meg kell várni ameddig a következő feature drop hivatalosan megjelenik és akkor dwongrade nélkül tudsz rá frissíteni. De ez még kb 2 hónap. Addig nem szabad letölteni a frissítést amit felajánl jelenleg. Ha ezt nem várod ki és visszamész stabil vonalra akkor FR-t csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged