- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drakmusz
addikt
-
kerxy
őstag
Igen, egy fórumtárs gyorsan lecsapott rá
Nekem úgy tűnt, hogy következő a szabály Store-os rendelésnél: abból a lokációból kell igényelni a javítást, ahol vetted. Nekem német store-os rendelés volt, és az osztrák lokációban ugyan azt írta mint neked a lenti második képen, végülis a chat segített ezen túllendülni.
Ha pedig nem Store-os a rendelés (pl. Alzás), akkor valószínűleg fog menni bármilyen lokációban, amiben az adott eszközt már hivatalosan forgalmazták. Más kérdés, hogy ha valaki ilyenkor Alzán keresztül intézi a garit, akkor az mit fog tapasztalni. -
K82
őstag
Oneplus-nál is tiltható a komplett quick settings. Ott meg sokáig a feloldómintát nem lehetett elrejteni, az utolsó frissítéssel került be végre a minta elrejtése opció.
Google felé ment sok panasz a QS működése miatt, de ennek így kell működnie szerintük. Adat, wifi, airplane mód mehet zárolt telefonnál, de bezzeg a villany felkapcsolásához kér azonosítást.Vhol össze kellene gyúrni a stock droidot a Color/OxygenOS-szel.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Volt mát itt (vagy a másik topic-ban) valaki, aki S24U-ról váltott P9P XL-re. Akkor is kicsit vakartam a fejem ...
Nem visszalépés ez?
Most már muszáj rákérdezzek: Téged mi vitt rá, hogy az S23U-ról Pixel 8 Pro-ra?
Csak 3 dolgot, ha említenél.A tároló sebességéhez visszatérve. Ezt egy P9P tesztjében láttam (azt hiszem egy S24U-val lett összemérve).
Az a baj, hogy – pláne – az a majdnem 6× gyorsabb írás tuti érezhető a mindennapokban. Ezt nem lehet annyival elintézni, hogy de hát az S24U-ban a SoC is gyorsabb, és a Pixel nem használná ki az UFS 4.0-t. Nem hiszem. Ez olyan, mint mikor beteszel egy SSD-t egy régi gépbe. Hiába nem mai vas, de mégis szinte megtáltosodik tőle. -
szlaci888
aktív tag
Hátha tudsz segíteni: nekem 2-3 hete csinálja az AA, hogy miközben beszélek és jön még egy hívás, akkor azt 3 csengés után magától felveszi, a folyamatban lévőt eldobja, de az új hívást sem hallom! Esetleg egy szuper ötlet?
Valaki korábban javasolta az AA memória törlését és BT kapcsolat törlést és újra csatlakozást, ezek nem segítettek! -
sub71
aktív tag
repülő módban én a kezdetek óta nem tudtam hívni, viszont a híváselőzményeknél jól látszik, hogy a hd hang jel majd mindig ott van, a wifi hívás jele pedig amikor otthonról, vagy a melóhelyről telefonálok mindig.
szerk.: az enyémen más a szolgáltatói verzió utolsó számjegye, talán ez miatt.... -
Celithrandi
addikt
hmm, már haladok, de persze megint gond van. Tesztnek megadtam a NAS IP címét, a megfelelő usert és pass-t. Látja magát a nast, le is tudom listáztatni a megosztott mappákat, de amikor egy mappába lépnék be már nem enged tovább: "access denied"
Az adott usernek pedig fixen van joga a mappákhoz, kipróbáltam win alól. -
zssas
tag
Csütörtök óta,szóval még kezdő!
De most csinálok egy friss telepítést minden féle másolás nélkül biztos ami tuti. Amúgy tetszik eddig,a launcher egy kicsit szokatlan még számomra, nem eléggé testreszabható(csak 5x5, nincs végtelen görgetés a főképernyők között,stb.)de még mindig jobb mint egy ifón,legalábbis nekem!
a Microsoft launcher egyébként tetszett,de úgy látom néha bug-ol és eszi az akksit!
-
Viktorius90
újonc
Nem hiszem el, hogy ennyire átvágott a mellette lévő fogaskerék! Mindig arra mentem rá, ami az autofill menüjébe tett le. Fel se tűnt, hogy maga a Google felirat egy választható menüpont.
Köszönöm! Remélem, most már végképp elbúcsúzhatok attól, hogy kártyás fizetésnél Gpay-t tukmáljon rám kikapcsolhatatlanul a Nagy Testvér!
-
ElGatto
aktív tag
hi,
igen pont így jártam én is ahogy vacs írta...
nem is értem miért kell így eldugnia blutooth problémára mit próbáljak meg? a skoda fejegysége mindíg az előző spoti szám adatait mutatja.
lecsatlakozás és ujra fel? vagy lehet a spotify nem küldi ki rendesen az adatokat? lehet a spoti frissült szarul?bocs még egy a végére, kamera felbontást sem találom hol lehet állítani, de ezt angolul sem. kerestem videó alapján, de így sem sikerült
-
winbox
senior tag
Ma megérkezett a Pixel 8 Pro. Ment rá a Spigen üveg + Liquid Air tok, szokás szerint minden ok, ujjlenyomat felismerés 10/10. Már belakás közben éreztem, hogy mennyire hiányzott a rendszer
Haptic feedback is... Samuban konkrétan nem is volt, itt meg iPhone szintű, nagyon jó. Na meg persze lőttem is pár képet a gyerekekről, természetesen tökéletesek lettek
8-as szériánál mindenkinek a november 1. a legfrissebb google play rendszerfrissítés?
-
snake32
csendes tag
GX7AS ami nekem van Google Pixel 6a (GX7AS)
(AT&T, T-Mobile)Countries or regions available:
Canada, USA, India, Singapore, TaiwanKészülék független és hála isten megy minden!
Minden frekvenciát ismer! Utánna néztem nincs különbség a globális verzióhoz képest!
Elégedett vagyok vele!
Ja és hála isten az akkumulátor 2023. április 11. Gyártmány és 2 ciklus volt benne ! Android 14 óta ezt is meg mondja a teló
Örülök neki.hogy nem régi gyártás és valahol hevert egy polcon !
Mikor bekapcsoltam bőven volt kakaó az akkumulátorban. -
bbendre
őstag
Én amióta Pixelezem (Pixel OG) kamera tekintetében csak a Pixel ami bevállt(nekem). Ami táképekben jobb volt a Samsungban az a zoom, a sok sok megapixel és Pro beállítások ami már a Pixel8Pro-val megérkezett. De gyerek mellé csak a Pixel
A közel két év alatt sikerült teljesen megutálnom az iPhone kamerát és ha az Apple nem lép hamarosan valami nagyot a Nokia sorsára jut nagyon gyorsan... -
micafighter
nagyúr
Hasonló cipőben jártam, nem bántam meg a pixelre váltást
Már a Pixel 2 is nagyon szép képeket lőtt, a 7 és a 8 Pro is hozta az elvárt szintet. Nyilván a szaladgáló gyerek nem a legkönnyebb fotózási téma, de így is sok a szép kép
Egyetlen gondom van most fotózás téren a Pixel 8 Proval, hogy éjszaka a gyári kamera alkalmazás nem tud gyorsan képet csinálni. Night sight és vaku is szép képet csinál ha nem mozog amit le akarsz fotózni, de mindkettőnek kell 2-3 másodperc a fotó elkészítéséhez, ezt nem sikerült még sajnos megoldani a gyári kamera alkalmazással, úgyhogy gyári kamera appal az éjszakai képek gyerkőcről használhatatlanok sajnos. Felraktam play áruházból az ingyenes open camerát, az éjszaka is pont and shoot, a vakuval gyorsan csinálja a képet, nem vár 2-3 másodpercet mint a gyári kamera alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged