-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Értelmezési hiba nálam.
Tehát,ha eléri a 80%- ot nem tölt tovább,mi van akkor ha merül bedugva,mikor kezd el újra tölteni,hány %- nál? Vagy amíg töltön van egyáltalán nem kezd el újra tölteni, ha merül közben? Nekem ez nem világos.
Több helyen olvastam,hogy töltés közben nem ajánlott a készülék használata, erre ott van pld. az AA, a teló a használatakor,tölt vagy merül.
Aztán ott van az akksi használatok között a 200-300... töltés,ez pld. mire vonatkozhat, 80% - os töltéssel ugye több a töltések száma.
Na ilyenekért adtam fel,hogy " óvjam" az akksit.Szóval vannak itt dilemmák,régen utána olvastam,aztán feladtam ,ahány leírás,annyi variáció,egyik üti a másikat,használom ahogy nekem jó,kényelmes. Nem hiszem,hogy egy telefont 2-3 évnél tovább használok,elsődleges készüléknek.
-
Bferibörs
addikt
"Otthon, autóban, munkahelyen töltőn, nem kell aggódni hogy lemerül a telefon és az akksi sem megy tönkre attól hogy állandóan azon lóg."
Nem lehet,hogy pont ettől purcan ki az akksi,hogy folyton töltőn lóg?
(Csak megjegyzem,van olyan tabom,amin ki lehet kapcsolni a töltést,pontosan azért,ha töltőről használom,ne töltögesse állandóan az akksit.) -
Tukolp
aktív tag
-
bbendre
őstag
a Láz mérése esetén ritmusra kell a homloktól a halántékig mozgatni 4 másodperc alatt. Egy 8 évesnél sem egyszerű, de ha a csecsemő nem alszik akkor az nehéz lesz tapasztalatom szerint
https://support.google.com/fitbit/answer/14505224?sjid=8079815220755174813-EU#zippy=%2Chow-do-i-take-a-body-temperature-measurement -
K82
őstag
Villanyt mondtam, nem lámpát.
A zseblámpát engedi, azzal nem is lenne baj. Viszont ami a Home-ban van, oda már kell a feloldás.
TODI1111: ez van, én speciel olyan nagyon nem aggódok emiatt. Ha valaki nagyon akarja úgyis megoldja a kikapcsolást, az eSIM pedig nem törölhető fr-rel sem.
-
tomboy0013
veterán
Kevered a szezont a fazonnal. Itt egy darab alkatrészről beszélunk ami a modem a telefonban. Te meg jössz valami régi tablettel. Most komolyan a kettőnek mi a fene köze van egymáshoz? Feltételezem nem telefonálásra használtad a tabletet hanem az SoC volt benne MTK.
De még ha telefonálásra is használtad, mi köze lenne egy régi modemnek az M85-ös generációhoz amiről még teszt sincs?A ladás hasonlat talán helyen való lett volna ha 2 tabletet hasonlítunk össze ami MTK-s, egy regebbit és egy újabbat, de itt erről ugye szó sincs, szóval nem értem hogyan jutott eszedbe ezt felhozni...
-
nutfile
aktív tag
akkor várnom kell, hogy a Google Play Services is frissüljön magától? újraindítások nem segítenek, play áruházban nincs frissítés számomra.
vagy rá tudok bökni valamire a telón, hogy frissítse?
alternatív forrásból származó apk-t nem tudok letölteni/telepíteni (céges teló).
jelenlegi verzióm 24.46.31 -
BoB
veterán
Ha valakit érdekel miről van szó: [link]
Konkrét teszt:
És itt egy teljesen nyílt területről van szó, a különbség ott jön sokkal jobban elő ahol a vétel nem teljesen jó, például magas házak között, ahol a házak szétszórják a GPS jelet, amit egycsatornás eszköz nehezebben szűr ki.Persze ahogy a 5g is, ez is van akinek teljesen lényegtelen. Nekem viszont lényeges.
-
fokukac
nagyúr
a kommentem arra vonatkozott, hogy ne haragudj, ez egy olyan szőrszálhasogatás már, hogy arra nincsenek is szavak. 15 éve vannak gps-es telefonjaim, és most olyanom van, ami "kétcsatornás", és amíg be nem írtad, ezt nem is tudtam, de semmilyen különbséget nem érzek vele, ugyanúgy megtalálta a jelet bárhol az összes korábbi telefonom is (nokia e32, Nexus S, Nexus 4, Nexus 5x, Pixel 1, Pixel 4a, Pixel 7a, plusz még 3-4 céges ájfón)
-
fokukac
nagyúr
olyan dolgokat tudtok itt mindig felhozni... "csak egycsatornás GPS?" wtf?
- mint minden korábbi telefonban, de ennek amúgy semmi hátránya nincs, ugyanúgy megtalála a 7a is mindig, hogy hol vagyok, sőt, még a repülőn is megtalálta, pedig az nem mindegyiknek jön ám össze...
én azért nem pixel 7-et vettem anno, mert jóval nagyobb és nehezebb.
és azért cseréltem 8-asra a 7a-t, mert az még egy picit kisebb és könnyebb volt, és ezek számítanak nekem. Amúgy használatra nem sokban különbözik a 8 sem a 7a-tól, legalábbis nekem. A kijelzője picit jobb, és a kamera is, és az ujjlenyomat, olvasó is, és hiteles az arcfelismerés is pl. a revolutban nem kell mást nyomni, és van némi AI.
De nincs 3D körpanoráma-fotó, ami nagy fájdalmam. és valahogy a 8-ason mindig félre-gépelek, amit a 7a-n nem csináltam.-----
de visszatérve a 7a vs. 7-es ár-összehasonlításhoz, hogy csak 10 ezer a különbség, melyiket vegyük. A magyar árazáson (arukereso.hu) nem látszik a valós ár.A német amazonon pár napja 305 ojró volt a pixel 7a. Ezért az árért szerintem rohadt jó vétel, biztos nem szaroznék magyar sufni gsm boltokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest