-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tom120514 #3062 üzenetére
"Nekem is a dupla koppos jött be ... "
Úgy érted "egy kopp" képernyő felélesztés, második az ujjlenyomat?
Samsung-ok esetén úgy hallottam, hogy az ujjlenyomat érzékelő rész mindig aktív. Vagyis nem kell kopogtatni. Egy régi telefonról jönnék (Huawei P10), ott még nem volt ilyen gond. Nem kell emelgetni, kapcsolgatni, csak hozzáérek az ujjlenyomat olvasóhoz, és bent is vagyok."Így ha mozog is és feléledne a képernyő ... " – ezzel csak az a gond, hogy egy csomó felesleges "ébresztést" szedhet össze a kedves user. Aztán nem érti, hogy miért merül gyorsabban a mobilja.
-
kerxy
őstag
válasz
tom120514 #2633 üzenetére
Két gyári kábellel próbáltam, valamint 3 másik különböző gyártmányúval.
Már régebb óta kezdődött, hogy gyári kábellel nem töltött (cserébe az a kábel tölt más telefont, akár iPhone 15, akár Pixel, vagy más márka).
Akkor szeretem be pár IKEA-s kábelt például a kocsiba is, tök jól ment vele. Aztán nemsokára már ezekkel sem.
Ha oda nyomom a kábelt kézzel, akkor amúgy bizonyos szögben ezekkel is tölt. Most egyetlen Motorola töltőkábel az, amivel rendesen működik, és nem kell töltés közben a kábelt fogni
Szóval szerintem itt inkább kontakthiba lesz, bár az jó kérdés, hogy az az egy kábel, amivel működik az mitől más. Talán az, hogy ez még új, mert feleségem telójához tartozott gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged