- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
válasz
Hieronymus #7299 üzenetére
Nálam is. Október végén vett.
-
Joe123
senior tag
válasz
Hieronymus #7169 üzenetére
Tegnap óta tudok kb. arról, hogy létezik a graphene, szóval nagyon nem akarnék belevau, de úgy láttam, hogy open source, ami azért bizalomgerjesztő.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Hieronymus #7169 üzenetére
Nem egy-kettő videót is megnéztem mielőtt úgy döntöttem,hogy telepítem.Mindenkinek szíve joga,hogy telepíti-e.
Utána olvastam és én láttam,hogy ki hozta életre ezt a rendszert.GrapheneOs-nek volt egy elődje hosszú évekig és ugyan az a személy hozta létre ezt a rendszert.Senkit nem győzködök,hogy ezt használja.
+Nincs reklám a telefonon.(nem dobálja fel,mint néhány gyártónál)
Egy kis történelem ,hogy kik ők:
[link] -
Pano
addikt
válasz
Hieronymus #6988 üzenetére
Köszönöm a tippet. Ebbe belemélyedek.
#6989 grizlisandor : Nem a banki app töltődött újra vagy jelentkezett ki, hanem hol a jegyzeteim, hol a gmail vagy a Messenger.
De most amit feljebb ajánlottak megpróbálom, lehet megoldja ezt a gondot. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Hieronymus #6974 üzenetére
Miért ilyen kopár ott a táj a nyár kezdetén?
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
Hieronymus #6832 üzenetére
Akkor az a kérdés miért nem talált olyan hálózatot amire fel tudott volna csattanni. Mert amúgy szépen listázta őket.
-
Kikike
tag
válasz
Hieronymus #6389 üzenetére
A be\ki kapcsolót továbbra sem találom.
A vowifi ott van, VOLTE nincs.
Viszont próbáltam: működik hívás közben az internet elérés. Ezek szerint fixen be van kapcsolva. Van ennek bármi hátránya? -
Kikike
tag
válasz
Hieronymus #6380 üzenetére
Sajnos kapcsoló sincs, vagy nem találom.
-
zzola
titán
válasz
Hieronymus #6308 üzenetére
Ez is lehet egy variáció. Viszont más képek is döcögnek, szóval - szerintem - ez nem hellytálló. Pár naponta újraindítom, kb. 30GB adat van rajta. Sima - helyi berkek szerint - átlagos felhasználó vagyok.
Amikor megjött az Android 15, akkor csináltam egy gyári visszaállítást, igazából én mindent megtettem, amit meglehet.
Én még mindig az Exynos-ra gyanakszom.
Plusz még egy érdekesség, áttettem a kártyámat (Yettel) egy Nokia 105 4G-be, amin működik a VoLTE és magam is meglepődtem, de sokkal hamarabb felépül a hívás, szinte azonnal, a Pixelnél várni kell másodperceket, pedig ott is van VoLTE, ki is írja a mobil a híváslistában, hogy HD hívás. Egy elektromos kaput nyitok a hívással, annak a helye és elérhetősége mindig fix. -
nyitom
aktív tag
válasz
Hieronymus #6308 üzenetére
A tárhely nincs nagyon tele illetve szoktad újraindítani?
-
embe
nagyúr
válasz
Hieronymus #6113 üzenetére
Jogos. Persze tudom, hisz a Spigen tokra is ragasztottam egy gyűrűt, ami 2 nap után levált.
De egy RINGKE ONYX MAGNETIC MAGSAFE mellett döntöttem, remélem hamar ideér. -
BoB
veterán
válasz
Hieronymus #6003 üzenetére
Ahogy írták már ez nem most került be, csak ki lett emelve a menüben, illetve oda lett írva hogy első és hátsó kamera, tehát nem csak az elsővel működik.
Egyébként ez a 9.8-as kamera szoftver update-ben jött, ami a márciusi feature drop része (a figyelem felhívás, nem a palm timer funkció maga).
A palm timer funkció a 2023 júniusi feature drop-al jelent meg.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Hieronymus #6003 üzenetére
Ez már létező fukció, legalábbis a 8P-ben jóideje ott van (szerintem a kezdetek óta).
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Hieronymus #5972 üzenetére
Vágó köszi március 5 frissült azóta barátok közt is eltelt több mint két hét....amióta megvan kb 2eve adaptiv töltéssel töltöm esténként.
-
válasz
Hieronymus #5959 üzenetére
áhh, eddig abban a hitben voltam, hogy a PPS a PD egyik modern funkciója
. Igen amúgy, annyit tesz, hogy beállítja magának az ideális feszkót. Mivel a töltő/powerbank/kábel elég hosszútávú sztori nálam, és a következő 3évben minimum 2 új telót veszünk a családban, mindenképp jövőálló cuccot szeretnék.
-
Fradipuma
tag
válasz
Hieronymus #5947 üzenetére
Nem enged ràkattintani, mert szürke marad és csak ezt a betöltést írja....
Sajnos a a tárhely törlése sem segített....
-
válasz
Hieronymus #5929 üzenetére
azigen, NAGYON remélem, hogy ez az akksiidőre is lesz olyan áldásos hatással, mint amikor egy laptop telepítés után a "nyers" M$ generic akármit lecserélve kap egy kör valódi drivert
-
grizlisandor
veterán
válasz
Hieronymus #5929 üzenetére
Forrás(?), mert én nem találok róla cikket.
-
válasz
Hieronymus #5792 üzenetére
A sebességet én egyszerűen időméréssel állapítom meg, mennyi idő, míg pl 10-ről 90%-ra eljut a teló, normál esetben egész 90%-ig full gázzal szokás tölteni. Ennél megbízhatóbb módszer nincs.
Nálunk a nyár kb 15-20 fokos (igen, akkor is, amikor lent Angliában 35 fokokban izzad le a háj a népekről), szóval nyomja csak, ha kell
.
Arra lennék kíváncsi, hogy faék 5V/2A-t vajon megeszik-e
? Mert ez a mostani performansz csak ~1A-re sikeredett. Van pár régi töltőm, ami ilyet tud, illetve a legtöbb QC töltőnek ez a kiindulópontja. Jó A->C kábeleim vannak, legalábbis még a feszkóhisztis raspberry se panaszkodott rájuk.
A jump starterre legrosszabb esetben az lesz a megoldás, hogy a szivargyújtós kimenete kap egy modern PD-s autós töltőt.
-
válasz
Hieronymus #5689 üzenetére
Köszi.
Ezt lehet kipróbálom, bár nekem sima Pro van nem XL verzió és én közvetlen a telefonra akarom tenni, mert tokot nem használok.. -
válasz
Hieronymus #5625 üzenetére
-
KoVee84
senior tag
válasz
Hieronymus #5603 üzenetére
Vezetéknélküli töltő, de direkt hűtéssel.
Bár igazad van a gyári google tok nem vékony. -
válasz
Hieronymus #5599 üzenetére
Kijelzőre mindenképp kemény cucc megy, igaz tabletnél, de mentett már kijelzőt védőüveg.
Kicsit késő, még az előző HSZ írása közben berendeltem egy brutál 4 fontba kerülő becsukós bőrtokot - meglássuk mit tud. 10percet nagyon ritkán videózok telefonnal, jellemzően 1-2 perces snittek.
-
válasz
Hieronymus #5542 üzenetére
nyilván ez a normális működés. a meglepő az, hogy pd töltővel nem így működik.
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #5200 üzenetére
Koszonom, de nekem az account-ommal van gond. Valami miatt bizonyos ertesitesek es funkciok nem jelennek meg es nem tudott a support rajonni mi a gond. Dolgoznak rajta elvileg
-
Cyborg
őstag
válasz
Hieronymus #5043 üzenetére
Nem az akkucsere a gond, hanem a Battery performance program, amit nemrég találtak ki a 4a-ra. Jelenleg nem tudjuk, mi lesz a végkifejlet, hiszen sokan vagyunk, akik már cseréltünk akkut benne, és kikerülhetetlen a frissítés.
A 4a topikban van róla diskurzus, pár hsz-szel lejjebb linkeltem.
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #4911 üzenetére
A terminál várt a kóda és kézzel kellet beírni. Átmásolni a telefonról a számokat. Az NFC olvasó nem volt aktív. Remélem így jobban érthető.
A meglepetés akkor volt amikor az NFC olvasó hirtelen aktív lett és leolvasta az aktuális kártyát a kód beírása után -
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #4906 üzenetére
Huh itt már nagyon félrement minden
Az ő esete elég speciális. Igen, lezárt képernyő és minden.
Vele az volt, hogy az NFC olvasó mellett, felett állt és feloldotta a telefont ÉS a terminál MÉG nem volt aktív mível egy kódot várt. A terminálba beírta a kódot. Telefon a kezében. A telefonról írta át a kódot a terminálba. Ott volt a kijelző mellett a telefon.
És amikor beírta a kódot az NFC olvasó aktív lett a terminálon.
Kezében a telefon és a kódot tartalmaz app volt aktív. Abban a pillanatban amikor beírta a kódot már le is olvasta a terminál a kártyát ami az alapértelmezett volt. Nem volt lehetősége kártyát váltani fizetés előtt mint az Apple vagy Samsung esetén.A kérdés az volt, hogy ez megelőzhető? Azaz lehetséges tiltani a fizetést feloldott állapotban ÉS csak akkor engedélyezni a fizetést amikor a user ez valóban akarja. Pl NFC tiltás, dupla kopp, valet megnyitás. stb.
Igen valóban 1 a millióhoz a use case (Persze lehet vitatkozni, hogy mi történt ebben az esetben, user error, design flaw, stb)
Válasz pedig annyi, hogy:
Igen ilyet tud az apple meg a SamsungNEM, ilyet nem tud a Pixel. Azaz meg lehet oldani de alap esetben nem tudja
-
Sofian
őstag
válasz
Hieronymus #4853 üzenetére
A VoWifi hívás ugyanolyan telefonhívás mintha sima mobilhálózaton telefonálnál. Szóval úgy is lesz számlázva.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Hieronymus #4764 üzenetére
Úgy nincs gond. A Cast ennyire trágya. De ahogy olvasgatom a külföldi fórumokat ez ennyi Pixelen. Fizetős app létezik fél megoldásokra.
Az ilyen amatőr dolgokat nem értem amúgy ezeknél a giga tech cégeknél. Tényleg nincs egy ember sem aki ezt a dolgot megnézi? Évek óta? Vagy nem olvasnak visszajelzéseket? Elképesztő... És ez a fél millás eszközöknél. Lassan 2025-ben... Vicc. -
tomboy0013
veterán
válasz
Hieronymus #4743 üzenetére
Érdekes hogy iPhone és Samsung esetében látványosan jobb a minőség, lényegen pont ugyanolyan jónak látom mint a telón nézve. Úgy látszik ez csak a Pixelnek nem megy. De az a baj, hogy botrány sz*r a minőség, nem csak picivel rosszabb. És tök jó hogy itt a szuper kamera csak épp nagy kijelzőn olyan mintha valami 15 éves alsó kategóriás eszközzel lőttem volna a fotókat meg videókat.
A Screen mirror sem okozott nálam soha gondot, még a Lumia korszakban is ugyanolyan jó volt a TV-re tükrözött telefon képernyő minősége mintha a telón néztem volna, itt meg inkább hagyjunk annyira rossz...Szóval a lényeg hogy akkor erre nincs megoldás vezeték nélkül?
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Hieronymus #4743 üzenetére
Bullshit,nem természetes a minosegromlas...ezert tudja egy olcso fos poco,de a pixel nem..4k filmet screen mirror-al kuldtem tv-re,semmi baja nem volt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Hieronymus #4308 üzenetére
Nem érted mit kérdez.
Reggel 5-kor vette le a töltőről, de a képen 16:35-től látja az akku használatot. És nem érti miért nem az egész napot mutatja neki. Ugye azért csak 11 perc képernyő idő látszik mert az előtte lévőt valamiért nem mutatja a telefon, gondolom arra kíváncsi hogy mi ennek az oka.
Régebben amúgy nálam is volt ilyen valamelyik rendszer verziónál, ha jól rémlik a készülék újraindítása nullazza az adatokat, lehet fél 5-kor újraindult a telefon a tudta nélkül vagy valami ilyesmi. -
boldakos
csendes tag
válasz
Hieronymus #4306 üzenetére
köszi a választ!
akkor máshogy kérdezem, mert nem értem
- hogy lehet hogy a kepernyőidő 11perc? annál sokkal többnek kéne lennie az utólsó töltés (reggel) óta.
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #4231 üzenetére
Igazad van . Előfordulhat Pl ha éppen VoWiFi-n vagy, Vo5G.
De ha hívnak azon a telefonon amelyiken nem aktív az adatforgalom akkor máris nincs másik hálózat.SIM-ek között nem lehet hívást váltani akkor sem ha VoWiFI + sima hálózat van. Sőt ha mindkettőn aktív a Wi-fi calling akkor sem.
Azaz olyan már volt, hogy a magyar számomat hívták ami WiFin volt és aktív maradt az Osztrák hálózat is azaz ilyenkor a hálózat jelző ikon mutatja a térerőt.Ha nincs WiFi nincs választás. Ilyenkor a másik sim térerő lemegy 0-ra.
mivel már évek óta van Dual Sim-em és DSDS telefonom hidd el, hogy ez ilyen.
K82-nek teljesen igaza van
-
K82
őstag
válasz
Hieronymus #4227 üzenetére
Mondom leszakad hívás közben a másik kártya mert nem dual active hanem dual standby.
Szólj ha rosszul értelmezem:
Dual SIM Dual Standby: With this arrangement, both SIM cards can stay alert for incoming calls or messages. However, if you’re using one SIM for a call, the other SIM might not be able to receive calls or texts until you’re done. It’s akin to having two phones where one goes silent while you’re using the other. [link]
A Yettel ugyanezt írja (ahonnan másoltam az előzőt, csak ők nem írták oda még egyszer a dual szót).Hány linket küldjek még hogy a DSDS így működik? Amíg egy antennán osztozik a két kártya hívás közben nem lesz két aktív kártya.
-
K82
őstag
válasz
Hieronymus #4225 üzenetére
Nem.
A Dual SIM Standby telefonoknál mindkét SIM aktív és folyamatosan kapcsolódik a hálózatra, és ameddig egyik SIM sincs használatban – azaz úgynevezett Standby módban vannak -, mindkettő elérhető. Amint az egyik SIM-kártya használatra kerül, inaktiválódik a másik.
-
kissvendel
tag
válasz
Hieronymus #4213 üzenetére
Pontosítanék. Nem VoLTE-n megy, hanem az egyik SIM mobiladat kapcsolatát használja a másik. Ez inkább egyfajta VoWIFI, de Backup Call vagy magyarul "másodlagos hívási lehetőség" a neve.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Hieronymus #4071 üzenetére
Már még a cseh szerződési feltételeket is megolvastam, nincs részletezve a beszámítandó készülék jellege, típusa, működése.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Hieronymus #4071 üzenetére
Nem az.
Én egy Nexus S-t adtam be, ami ép, de öt éve be sem kapcsol. Megnézik, hogy tényleg telefon-e és ennyi. -
szkorhetz
őstag
válasz
Hieronymus #4012 üzenetére
Viszont értéktartása sajnos nincs a Pixeleknek, ezzel muszáj számolni.
-
nyitom
aktív tag
válasz
Hieronymus #4012 üzenetére
7 év főverzió is van.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Hieronymus #3890 üzenetére
vertikális panoráma? nagyszerű.
de hogy a gömbpanorámát (photoSphere-t) miért kellett megszüntetni..? -
K82
őstag
válasz
Hieronymus #3667 üzenetére
De ez nem backup call.
Egyszerűen csak választhatsz h a hagyományos módon menjen a hívás vagy élsz a VoWifi adta lehetőséggel és azt preferálja.
Az én értelmezésemben ennek (call over mobile network, amúgy is így működik) kellene lennie az alapértelmezettnek és csak akkor használja a wifit ha nincs térerő. -
zolka95
őstag
válasz
Hieronymus #3569 üzenetére
Ez hogy működik?
-
BoB
veterán
válasz
Hieronymus #3569 üzenetére
Mintha olyan nehéz lenne blokkolni a rádiójeleket...
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Hieronymus #3369 üzenetére
Igen, de ugyanígy használja egy jóbarátom a Samsung S szériás telóit, az s10 plusz óta. Azokban ultrahangos van, pont mint a 9-esben és ott sincs semmi probléma a hydrogéllel.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Miből gondolod, hogy az új szériával rossz lesz az újlenyomat olvasó?
A qulacomm ultrasonic ujjlenyomat érzékelők nagyon biztosan működnek más gyártokkal foliával, üveggel. Mért pont itt ne működnének?
slice14 is 9esre rakott semmi gondja....
szerk: és hard74is PIxel 9re üveget... Te meg tolod itt az ULt...
-
hard74
senior tag
válasz
Én Amazon-ról rendeltem üveget a 9re, és újraregisztrálás nélkül is tökéletesen működik az újjlenyomatolvasó.
Milomdoi Pack of 3 Screen Protectors for Google Pixel 9 for Tempered Glass with 3 Camera Protection Camera, Tempered Glass Screen Protector Accessories, [Fingerprint Suitable] Mobile Phone Case https://amzn.eu/d/5crr39N
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Hieronymus #3363 üzenetére
Pixel 5 óta folyamatosan aliexpress-es hydrogél fóliát használok és teljesen rendben van fminden pixelemnél azóta is (6a, 7a, 8) az ujjlenyomat-olvasó.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Ez ilyen falusi legenda? Lassan 3 éve használom üveggel a 6-ost,köszöni szépen,10/10 a feloldás.Az első frissítésig volt gyengébb,olyan 10/7 de azóta semmi gond. Ha neked gondot jelent,vedd fel többször ugyanazt az ujjat és jó lesz.
-
slice14
veterán
válasz
Én a First Phone-nál vágattam rá fóliát. Tökéletesen müxik vele az ujjlenyomatolvasó, úgy hogy fólia felrakatása ellőt konfiguráltam.
Nem üveg, de mégis véd valamennyit.
Meg holnap érkezik hozzá egy Ringke Onyx tok. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hieronymus #3098 üzenetére
"Abban az esetben, ha a lejátszó eszköz csak SBC-t támogat, akkor igazad van."
Olvasd már el kérlek az angol nyelvű szöveget a lista alatt! Sőt, ha nem nagy kérés fordítsd már le nekem légy szíves (hátha én nem tudok angolul). -
Bazsi84
aktív tag
válasz
Hieronymus #3025 üzenetére
Igy van,illetve az egesz csak egy estimatez a max amit kapsz,ettol valtozhat a valos ár.ha pedig 75%-nal kevesebb,akkor visszakuldik.De ez mar mind le lett irva,meg a google oldalan is ott van mindenfele nyelven regiotol fuggoen 🙂
-
Technoman
őstag
válasz
Hieronymus #3016 üzenetére
Ez mind szép és igaz. És szép, hogy betallóztad a jogszabályt. De miről is beszélünk, hisz még a garanciaidő sem azonos az EU-n belül. Nálunk ugye most egy mobilra min 2 év, ill 3 év a gari. Kint, ha jól tudom 2 évet adnak pld a 8 Pro-ra. Nálunk 3 évet (mivel, hogy 250K alatt nem találsz) De ha nem -és példálozzunk továbbra is a Samsunggal- hivatalos magyarországi importőrtől (esetünkbe a Samsung Magyarországtól) vetted a terméket, a TMX -ki a fenti márkán kívül szinte minden nagyobb márka országos szervize (OK kivétel, a mindig kivétel Apple) visszafogja dobni, mint szürke import.
Hogy miért, azért mert valakinek fizetnie kell a szervizelést (anyagktsg, munkadíj, stb....). Te nem fogsz, hisz garanciális időszakban adtad le a telefont, ergó a gyártó ill. a vele szerződésben lévő forgalmazó fogja állni a cehhet. A Samsung Mo. meg miért fizessen egy olyan termékért, amit nem ő importált.
És mielőtt a Samsung Márkaszervizekkel jönnél (Aradi utca és a WestEnd-be lévőről), akik NEM a TMX-hez küldik a telót, elárulom, mert úgy egy éve ott adtuk le a haver A52-esét. Első kérdése a következő volt: "Hol vette? Az MM-es garit félredobta (mivel a Media-ba lett véve) és csak a számla ill. az un. szürke Samsung garancia érdekelte, ami hál' istennek kivolt töltve.
AZ EU-s vásárlások és azok gariztatása megint megérnek egy misét, mert fogyvédelmi szempontból nem köteles a magyar szerviz javítani. Ahol vetted ott kell. Természetesen itt is eltérhetnek, ha a magyar forgalmazó bevállalja, aki majd "lebótolja" az adott ország forgalmazójával (abba is gondolj bele, hogy nem minden márka mögött áll egy Samsung/Sony/Panasonic Magyarország ill. azok leányvállalatai, ha kis cég a mo-i képviselete, nem biztos hogy bevállalja)
Volt már erre példa, de arra is hogy elutasították, mert pld a Hollandiában vett xy termék Magyarországon nem volt forgalomba, így a szerviz nem tudta a költségeket tovább számlázni a magyar forgalmazó felé.Viszont itt már kicsit eltértünk a témáról, mert az eredeti kérdés az volt: Miért gáz a sufninál vásárolni?
Szerinted ha a Seftes Józsi vállalkozónál (legyen Bimbam Bt) veszem meg 150-200k-val olcsóbban a telót, kifogja adni nekem az eredeti számlát? Nem, mert sok esetben még az ÁFA-t sem fizeti be. Ad majd egy adásvételit és bolti garit, amivel kitörölhetem a s*ggemet. Ha nem így lenne, ki venné meg hivatalosan az MM-ben pld az S24U-t 520k-ért, amikor józsikánál csak 350k-ba kerül.UI.: látom már megelőztek.
-
evilskati
aktív tag
válasz
Hieronymus #3016 üzenetére
Samsung termékgarancia-információk | Samsung Magyarország
"A jótállást csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre lehet igénybe venni."
Tanulságos történet, hogy a magyar szerviz nem volt hajlandó foglalkozni az emagon vásárolt román régiós készülékkel.
Mivel a szürkeimportból származó készülékre a garancia Magyarországon nem érvényes, ezért a GSM boltnak sem lesz ingyen a javíttatása a gyári szervizzel. Nyilván ők tudnak adni egy árajánlatot a munkára és a gyári alkatrészre. Ezt a GSM bolt biztos nem fogja elfogadni, hiszen nekik olcsóbb javítani/javíttatni (kétes minőségű) utángyártott alkatrészekkel. Ez lenne még a jobbik eset, mikor elérhetőek, és erre mutatnak hajlandóságot.
-
Technoman
őstag
válasz
Hieronymus #3010 üzenetére
Szerinted egy szürkeimportos eszközt, pld. a Samsung (ebben az esetben TMX) meg fog neked javítani gari időn belül? Aligha. Tehát marad a haver, vagy a "fészeres" javítás.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hieronymus #2966 üzenetére
A mokusos 10képből összerakja az élest már a pixel 6 is csinálta, tuti a pixel 7ed is. Pixel 9 lehet mégjobban, lesz rá ikon.... engem anno egész sokkolt, hogy gyerekterem focinál 10képből 1-2 jó a xioamimmal evvel szemben pixel 6al 10képből 8-9 jó és abból 2-3 egész sokkolóan jó. A Pixel 6 és egy FF D600ből (raw+LR convert) kipottyant képek közt nem volt minőségben érdemi difi. upsz.
Itt nagyon off de én az AIt nem a kalapács/késhez hasonlítanám hanem a maghasadás, hidrogénbombához.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Hieronymus #2878 üzenetére
Szép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest