-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Nem egészen, a sokéves átlag szerint 10:00 AM (PST) után szoktak felkerülni a system image-ek. Mi kilenc órával vagyunk errébb, szóval este hét után már lehet nézelődni. Kivételek persze akadtak, de az esetek nagy részében este nyolc előtt már flasheltem az új verziót.
-
vacs
veterán
Igen, működik a One WoWifi, 2 napja írta kissvendel!
Szolgáltatónál is be van kapcsolva? -
-
K82
őstag
Ha "csak" a Pro lesz ahhoz teljesen felesleges a 45W-os gyári. 27W a maximum amit fel tud venni, viszont azt legalább (az XL-lel ellentétben) a teljesen "szokásos" 9V/3A kombinációban teszi. Egy normális (minimum) 30W-os PD3.0 PPS töltő megteszi, nálam pl. egy ilyen van használatban egy 30W-os Asus mellett.
-
-
MC Pite
veterán
A támogatottság ha nem változik az operátori konfig, sokat nem jelent szerintem(csak hogy kitesztekték), és 99% hogy csak a volte és 5g változott az elmúlt 2 évben.
Nekem mióta P6/7/8 van, sose szakadt meg beszélgetés (hangminőség lett rosszabb, de az velejárója). Ellenben a snapis P4a -val, ahol a volte hiánya miatt szakadt meg többször hívásom. E kettő között SD870es 12X-em volt, szintén nem volt szakadás - működött vele a VoLTE. Eleinte a P6a-n ehhez root kellett, de enélkül olyan volt mint a 4a.K82: Ez nem rendes cs fb teszt, ahhoz vonalban kell legyél szerintem.
Az amúgy röhejes, hogy még mindig nem alap EU szintén a VoLTE (roaming)
. Köszönjük az 5g reklámokat, de a kb 8 éves 4g-t be kéne előbb fejezni.
-
K82
őstag
Ennek nem sok köze lesz ahhoz h támogatott ország vagyunk-e vagy sem, másrészt nekem (már) nincs bajom a hívásokkal. Az elején volt egy napig amikor rootolni kellett h lehessen egyáltalán telefonálni, de több mint egy éve nem kell (-> hivatalosan is megkapta a VoLTE támogást a telefon).
-
tomboy0013
veterán
Mi nem támogatott? Van minden tavaly december óta, VoLTE pl. Telekomnál meg sokkal régebb óta. Az hogy hivatalosan nem értékesítik attól még működik a hálózati rész, 5G-vel, mindennel. Google oldalán is megtalálható Magyarország mint 5G által támogatott ország, már ebből eleve sejtheted hogy támogatott ország vagyunk attól függetlenül hogy nincs hivatalosan Pixel forgalmazás.
szlaci888:
Nem működik a VoLTE külföldön, de nem is írtam hogy működne. De ettől függetlenül probléma nélkül ment a telefonálás mindenhonnan és el is érték mindig. -
MC Pite
veterán
Mármint? Hogy másoknak nem dimmel, meg rendesen veszi a töltést AA közben? A13-al sokan panaszkodtak ezekre, 14-el jobb lett (szifon meg samu tulajok meg régóta, pl a wireless AA wireless töltéssel sokszor használhatatlan, legalábbis lassan merülnek rajta bizonyis telefonok, mert forróak).
Pl 3db céges A53esünk ugyanúgy merült vezetékes AA-val is, míg a privát telefonjaink meg töltődtek rendesen.
-
tomboy0013
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged