- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
szkorhetz #4588 üzenetére
Én mondjuk kifejezetten elégedett vagyok a G2-vel meg az exynos modemmel ami a 7 Pro-ban van. A melegedés ellenére sem korlátozott még egyszer sem a telefon, a térerő meg sok helyzetben jobb mint az azt megelőző Snapi-s telónál. De amúgy nyáron ugyanígy melegedett a snapis Poco-m is hiába volt fejlettebb ezen a téren. Kicsit túl vannak amúgy ezek lihegve egyesek részéről.
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
szkorhetz #4014 üzenetére
Köszönöm.
Másrészt a sima 9 128Gb az Alzán minden akcióval együtt most 280k körül alakul.
Nehéz döntés, nincs mit elkapkodni sem, ráérek, de a végtelen időhúzás se visz előre, azt is látom. (főleg, ha még beengedek a képbe ilyen 200k körüli Vivo V40, Motorola 50 Ultra, Oneplus 12, stb. telefonokat is)
Franc tudja, hogy annyival szebb képet ad-e ez a Pixel a kínaiakhoz képest... -
Csepy
Topikgazda
válasz
szkorhetz #3212 üzenetére
Ki kell fizetni, majd amikor megkapod a telefont, a rendeléstől számított 2 héten belül ki kell tölteni a beszámítási nyomatványt. Azon meg kell adni a rendelt Pixel 9 Pro IMEI számát de azt ugyebár nem tudom megadni addig, amg azt a készüléket kézhez nem kapom, szóval nagyon passz a dolog. Elvileg miután megkapták, elutalják a számlaszámodra a a 80ezret, vagyis előre a teljes összeget ki kell fizetned.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
szkorhetz #3176 üzenetére
hehe jó ez így elöző hszem után. A leírt igény/felhasználással a nem túl jól sikerült Tensor G1es Pixel 6-al se látok sebesség gondokat, nem látom gyorsabbnak az S24et vagy egy Poco F6 prot. Amik amúgy power game alatt agyonverik a G1et.
Teszem csendben hozzá, hogy nekem ez így van Snapi 865től ami nem tavaly volt. Ha jól meg van írva az SW és pixelnél meg van akkor minden ott van azonnal. Esetleg 6GBs android modelleknél ki lehet futni ramból. Meg miui szeret kivágni mindent ramból (persze a bloatware az fixen ramban csücsül) és ott lakatolni kell, meg miui optot kikapcsolni. Teszem hozzá miuit nem érdekli így is van jópár progi amit kivág. Többek közt ezért lépek xiaomi/miui vonalról.
-
winbox
senior tag
válasz
szkorhetz #607 üzenetére
Én is S23 Ultra után jövök vissza Pixel vonalra, már berendeltem a Pixel 8 Pro-t, alig várom, hogy megérkezzen... Nekem előtte se volt az Exynossal bajom, az én felhasználásomhoz tökéletes volt, Yettellel hívások is mentek tökéeltesen. Az S23U nem rossz telefon, de egyszerűen képtelenség vele point n' shoot képeket lőni vele, nem vagyok nagy fotós, de nem is akarom a kamerát állogatni, ha valamit meg akarok örökíteni vele. Hulladék az összes kép szinte, amit lőttem vele 2 hónap alatt a két kicsi gyerkőcről. Ez nagyon zavart, a OneUI-val nem volt bajom. Szóval már várom a P8P-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged