- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
Bazsi84 #4644 üzenetére
Mindenki azt vegye meg, amit szeretne, amit a lélektani anyagi határ lefed.
Én használtan vettem 140 ezerért egy újszerű P8, at. Nálam a lélektani határ a 150 e ft, tehát határon belül maradtam és az van ami tetszik méretben, designban, kamerában, stb... Majd jövőre ugyanennyiért megveszem a P9 et😊.
Ha neked a Poco vonal jobban bejön, akkor azt kell használni. -
tomboy0013
veterán
válasz
Bazsi84 #4638 üzenetére
Én 2 Poco után váltottam 7 Pro-ra. Nekem megérte a nyugalom. A 2. Poco-m (F2 Pro) elképesztően irritáló volt szoftveresen illetve hardver minőségben is. A 7 Pro már másfél éve megvan de még mindig eszem ágában sincs cserélni, sőt ez az első teló amit ennyi idő után inkább hosszabb távra is szeretnék megtartani. A Poco-nál pontosan másfél év után jutottam el arra a szintre hogy meg kellett tanulnom ROM-olni mert annyira elviselhetetlenné vált a MIUI. PE ROM és Pixel UI ROM használata után döntöttem el hogy Pixel lesz a következő telóm annyira bejött a működőképes szoftver. A Poco-t elengedtem a ROM-okkal járó pepecselés miatt 2,5 év után. És azt kell mondjam a Pixel szoftveres támogatása egyenesen szuper számomra. Ilyen telefonom még nem volt aminél a szoftverfrissítések hatására nem romlott hanem érezhetően javult az üzemidő és a rendszer fluid működése. 2 főverzió frissítés után. A Poco gatya volt szoftveresen hosszú távon, fél év után ritkulni kezdtek a frissítések is, ott ha valami hiba volt arra várhattál hogy javítsák (márpedig mindig volt valami szopakodás).
Megérite a felárat a Pixel. Persze a kemera is nagyon szuper, de nekem már mindenek felett van a jó szoftver, a 7 Pro pedig nagyon bevált ezen a téren. -
slice14
veterán
válasz
Bazsi84 #4644 üzenetére
Sajnos a MIUI-nál, OneUI-nál, stb... nem csak a launcher a különbség.
A Google szigoríthatna ezen a téren. Mert ha minden telefonra a vegytiszta Android kerülne, akkor minden készülékre egyszere érkeznének a frissítések. És a gyártók meg a Play-en keresztül első beállításnál felajánlhatnák a saját launcherük telepítését.
Bár akkor meg az volna többek problémája, hogy rendszer duplájára nőtt, mert alapból tartalmazza az összes különféle drivert.
-
-
BoB
veterán
válasz
Bazsi84 #4644 üzenetére
"ne a pixel lógjon állandóan töltőn meg gps-en napi akár 10-12 órában"
Erről jut eszembe:
A Pixelek (a P8P biztos) tudják a bypass charging-ot ha a töltés le van véve 80% maximumra. Ilyenkor ha elérte a 80-at, a telefon közvetlenül a hálózatról üzemel, nem az akksin keresztül. Ezzel is elég jól kímélve azt, ráadásul így kevésbé is melegszik mintha folyamatosan töltené az akksit és arról menne.
Szóval itt is van egy elég nagy plusz pont Pixelnek.
-
-
LÁZ
addikt
válasz
Bazsi84 #3776 üzenetére
igen, gyanitottam, hogy ez fix dolog lesz, mert néztem szeptemberi update-et is a gcamra, de ott sem találtam ilyen beállitást,
elvben a samsung galaxy s2x-ek kamera appja tudna ilyet (expertraw vagy vmi ilyesmi), de azt meg az istennek se lehet a zflip5ön mozgásra birni, amig nem találok vmi dedikált appot a hosszabb astro timelapsere, használom a pixelest, mert egyébként meg qrva jó képeket csinál.ha lenne flip-es pixel a 'csőben' tuti váltanék rá, de erre egyelőre sztem zéró az esély, legalábbis sehol sem olvastam még rumor szinten se.
-
-
válasz
Bazsi84 #2961 üzenetére
Ezen már késő gondolkodni.
Annak idején a Huawei P20 felismerte a témát. Virág, kutya vagy macska, ... van a telefon előtt.
Azt ugyan nem láttam tisztán, hogy a kutya és a macska fényképezése között milyen beállítások térnek el.A Pixel 7 már aktívabb. A mágikus radír felismeri a kép témáját. Az erdei ösvényről nyomtalanul tünteti el a "felesleges" járókelőket. Kisebb hibákat hagy a képen, de azt kevesen veszik észre.
Rossz képet nehéz vele csinálni.Nyilván a a mostani széria jelentőset lépett előre. A mókusos kép eléggé meggyőző.
Ez is olyan eszköz, mint a kés vagy kalapács. Lehet szakszerűen használni. Visszaélni is lehet élni vele.
A kalapácsot és a kést sem tiltjuk be. Legfeljebb korlátozzuk használatát, meghatározott körülmények között. -
Dare2Live
félisten
válasz
Bazsi84 #2963 üzenetére
Ez a csinász egy képet de a Pixel nem egyet hanem 10et csinál és a tíz képből összerak egy olyat ahol minden ami fontos éles de a láb ami rúgja a labdát az pont egy olyan ami kellően megfojt=érezni a mozgást és persze töredék a zaj és... azt "photoshoppal" megcsinálni 2-3h meló. Egy kép. Pixel meg odarakja eléd.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Bazsi84 #2961 üzenetére
Ez nagyon messze vezet mert mikor/hol...
Az adott esetben meg az a baj, hogy a 99% nem kérdés mit választ jobbnak. [link] És lehet most még nem tetszik, túl AIs... de pár év és nem lehet majd megmondani mi az igazi és mi nem. Nagyon jó oldala is van amikor 10képből összerakja az egyet. Amikor meg belegondol az ember, hogy egy PCn egy 4090el mekkorát lehet majd evvel hamisítani.... és akkor nem állami szervezetekről beszélünk.
-
LadaLord
aktív tag
válasz
Bazsi84 #2887 üzenetére
Utánakérdeztem több helyen is, és 135-140k lenne a kijelzőcsere. Ifixit-en kb 86k a kit, és nem egy nagy kaland a csere. 50-60ezret nem szívesen fizetnék ki a munkadíjra. Még erőteljesen agyalok, hogy mi legyen a telefon sorsa. Lehet, hogy megvárom a Galaxy S24 FE bemutatót, hogy az mit fog tudni milyen áron. Ha jó lenne, egy Nova launcher-el még el is tudnám képzelni utódnak.
De ez még a jövő zenéje, egyelőre a fólia egyben tartja a kijelzőmet.
-
-
Vinrael
tag
válasz
Bazsi84 #2512 üzenetére
#2511 Rommel6600: Köszi!
#2512 Bazsi84: Használt beszámítás nem játszik sajnos. Csak egy Xiaomi Mi A3-am van, amit az Amazonon linkelt beszámítós oldal kemény 10 fontért számolna be kb. Tudom hogy nem ér sokat ez a telefon, de ennyiért inkább megtartom távirányítónak (van benne infra).
Ahogy néztem a 7-es árgrafikonját, 8-as release körül csökkent kb 5%-kal az ára, de egyébként utána sokáig nem mozdult, és szép lassan csökkent a mai szintre. Mondjuk árukereső a hirtelen nagy csökkenéseket néha nem menti el az utókornak... Illetve Google Store / Amazon árakat nem tudom milyenek voltak akkor.
-
Enclave
aktív tag
válasz
Bazsi84 #1925 üzenetére
A beszámítás esetén csak Pixelt számolnak be UK-ban egy új Pixelbe? Számít a beszámított készülék állapota? (karcos, működő képes vagy sem, törött kijelző stb?) Vagy felértékelik és mindenkinek egyedi összeget mondanak rá?
És ezek a beszámított telefonok megvehetőek használtként, "refurbished"-ként?A cseh Alzán akármilyen telefont beszámolnak (és még működnie sem kell) ha pontos a fordítás de csak magánszemély élhet ilyen akcióval.
-
Technoman
őstag
válasz
Bazsi84 #1884 üzenetére
Hát, emberre válogatja.
Ez a hatostól jelenlévő dizájn számomra olyan érzés, mintha egy vastag ajándékszalaggal, lenne megkötve felül, a telefon. Nem csúnya, egyedi.
Viszont ez a "szigetes" megoldás -ha ilyen lesz tényleg a 9-es széria- nekem kicsit "ájfosos", de nagyon bejön.
Aztán lehet, hogy ősszel olyan áron jön ki az idei széria, hogy inkább "ajándékcsomagolással" fogom megvenni az "új" telómat -
Lazarus911
aktív tag
válasz
Bazsi84 #1007 üzenetére
Szia! Spotify és minden ugyan az. Egyszerűen a pixel 8 pro nem szól olyan jól mint a p20pro huawei-m... Megint lepróbáltam, játszadoztam a eq-val is a wavelet-et még rátettem a pixelre de közel sem olyan. Egyszerűen a telt közép és mély tartományokat nem nyomja ki.. Szar a pixel 8 hangzása....Semmilyen torzítás nincs a hangképben a p20-pro-n csak egyszerűen van basszús meg középtartomány. Az atmost nem értem miért nem teszik rá.. Egy csapással megoldaná az egészet.. Lehet eladom ezt a fost inkább. Dobozhang, aki ezt nem hallja ki annak bármikor prezentálom ha hajlandó találkozni.
-
sub71
aktív tag
@Za_Raczke Twitter (X)
Azóta már minden nagyobb, mobilokkal foglalkozó oldal lehozta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- OLCSÓ MONITOROK
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest