- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JColee
őstag
Csak sikerult osszehoznom.
Pont a corvinnal vagyok, beugrottam a mobeebe. Szerintem naluk fogom csereltetni. Mire nemetorszagba kikuldenem es vissza eltelne egy csomo ido, addig vennem kene valami szutyok telefont. A kuldesnek is van koltsege, szoval szerintem anyagilag sem feltetlen eri meg. Lehet a gari megmaradna, de az meg ugyis mindjart lejar. Oszinten nem vagyok maradektalanul elegedett ezzel a telefonnal.
[kép] -
-
-
-
Szalonsor
friss újonc
Szia! duplán ellenőriztem, a leírtak szerint is, illetve aktiválni akartam, és a szolgáltató is válaszolt, hogy már aktív. Kicsit kezd idegesíteni a probléma, de meg akarom fejteni, nem szeretnék újra telót cserélni. Van, amikor elérhető vagyok, de van, hogy süket, vagy bemondja hogy nem vagyok elérhető. Kérdéseim a beállításokban, bár már minden verzióban kipróbáltam: Automatikus adatváltást be kell kapcsolni? 2G-t be kell kapcsolni?
-
indítottam is a töltést.
Eredmény: prímán tölti a telót a Ugreen 65W-os utazótöltőjeTLDR: 8 -> 81% 40 perc, a fali mérőketyere 27-28W áramfelvételt ír konnektorból az első fél órára.
-
grizlisandor
veterán
Tényleg írja, az apró betűs résznél, de hát 1x beállítja az ember, utána meg ki emlékszik az apró betűs részre.
-
Pano
addikt
Scenario: Állok az Alza automatánál. Telefon felold, hogy megnézzem a nyitó kódot, beütöm és az automata az utoló számjegy után egyből indítja a fizetést.
Terminál a kijelző alatt, telefon a kezemben feloldva -a kód miatt ugye- és be is csippant a kártya. Fél pillanat se volt az egész.
A probléma ezzel az, hogy nem az alapértelmezett kártyával akartam én azt kifizetni.Samsung telefonokon is elérhető ez a funkció, hogy csak a wallet megnyitásakor induljon a fizetés. iPhone-okon meg alapból ilyen, hogy duplán kell megnyomni a bekapcsológombot fizetés előtt vagy megnyitni a tárcát.
-
Dare2Live
félisten
Ez volt az egyik ok ami miatt elengedtem a miui/xiaomi vonalat. Akár mit lakatoltam, csináltam widgetek "megálltak", random számomra fontos alkalmazásokat bezárt.
Nálam akuban is sokkal jobban teljesít a Pixel 8 pro. Simán megvan a két nap 8h+ SOTtal. Xiaomi 13on az inkább 1.5nap volt. (Mondjuk ez spec nem zavart.)
Meg fotós, video vonalon is amire én használom jobb a pixel 8 pro.
Meg az SW támogatottság is pöppet jobb/hosszabb.
Amúgy a miu felület is jó, szerettem. Csak az első pont miatt el kellett engedni és nagyon jó döntés volt a pixel.
-
kenand
veterán
Igen , néztem de nem túl tökéletes. Kertes házban lakom, 2000m2-es telekkel. 5 Ghz jó az épületben, de ha kimegyek kell a 2.4Ghz... Idegesítő ha benn a lassú 2.4Ghz-hez csatlakozik..
Korábbi Xiaomi telefonommal nem volt ilyen gond. Voltak wifi appok erre, de a Pixelen nem mennek, vagy is hiába állítom, hogy mit preferáljon nem veszi figyelembe...
Jobb kamera miatt vettem már jóárasított 7a-t, de vannak dolgok amiban visszasírom a koros Xiaomi 9-et. (jobb képernyő, nagyobb fényerő, vékonyabb kialakítás stb)
-
WinZol
aktív tag
Rosszul emlékszel, a Solid Explorer saját maga nyitja meg a képeket és bizony ott a jobb felső sarokban a chromecast ikon.
Részben jogos. Tartozik hozzá egy "saját" program a SE Image Viewer.
Az zavart meg, hogy első kép megnyitáskor megkérdezi, hogy mivel akarom a képet megnyitni.
És igen, az SE Image Viewernek van Chromecast küldője.
Valamint ha átküldesz egy képet, akkor ahogy a képek között lapozol, a
többi kép is átmegy.
Valamint tényleg jó a kép minősége. -
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
De a minőség is jó? Működni nekem is működik, csak a minőség rossz. De mindig is az volt bárhol osztottam ki a képet. Szóval ez biztosan nem net probléma, meg látom a neten hogy ugyanez van újabb Pixel modelleknél is ez a gond. Megoldást nem igazán találok rá. Ezért érdekel hogy itt valakinek van-e ötlete. De úgy látom ez nem sok embert zavar.
-
Bazsi84
aktív tag
Ez engem nem érint.Nova-t használok,minden telómon mindig minden ikon ugyanott van,ugyanúgy néz ki,nem mászkálok a beállításokban,mert minek.
RLaci Ez nem egy verseny,nincs bajom a pixellel.Kellett vmi gyorsan második telónak mert ne a pixel lógjon állandóan töltőn meg gps-en napi akár 10-12 órában.és rájöttem,h a kamerát leszámítva nekem nem kompromisszum. De egyébként ha érdekelne is a szoftvertámogatottság,a pixel árából vehetek 2 évente egy újabb ilyet/az utódját, 8-10 évig.Amikor már a pixel sem kap semmi.
Azt már inkább csak halkan jegyzem meg,h minden tartozék van a dobozban,67 wattos toltő,tok,fólia a kijelzőn, 12gb ram és 512 rom. -
Nem csak neked!
Nem.
Amennyiben mind a két kártya szolgáltatója támogatja és engedélyezi, akkor működik a Dual-SIM Dual Standby (DSDS) szolgáltatás.
Ekkor kicsörög mind a két hívást és a hívások között szabadon lehet váltani. Ezt támogatják a Pixel telefonok. (A harmadik generációtól kezdve.)Lényegében felváltva mennek a kártyák standbyba, Így mind a két kártyának marad ideje kommunikálni.
-
fokukac
nagyúr
ezt minden egyes alkalommal beírod 7a és 8a viszonylatában, de szerintem, az én és a b. nejem tapasztalatai alapján ez (normál használat mellett) nem egy reális veszély. A 8-as is melegszik, mindegyik melegszik.
Összességében persze jobb telefon a 8-as, persze, de ott van az ár is, ha az 50 ezerrel drágább, akkor az már szintén egy faktor.
-
qqzs
őstag
Hat ez hihetetlen....nincs bekapcsolva...meg jo hogy bekapcsoltattam es azt mondtak be van kapcsolva par honapja.
A vowifit egy kulso app varazsoltam ra. Nem az kavar be? Kell meg hozza ez a mokolas, ami bootloadet nyitas nelkul rakta fel a vowifit ha jol emlekszem shizuku vol az app
De ez a volte csak varosi telefonalast oldja meg a hegyit nem, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged