-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
HagaNRG #4149 üzenetére
Ugyanezt csináltam, csak korábban
mindenféle tesztek alapján vettem holmikat, a fő szempont mindig a fotók minősége volt - a vége Pixel lett és maradt a 4A5G óta. Nincs mit tenni, ha te sem akarsz utómunkával molyolni, ezek a legjobbak. Hiába bogarásztam mindig a fotó összehasonlításokat, a valóságban a Google tudja ami nekem kell
-
K82
őstag
válasz
HagaNRG #4088 üzenetére
Tesztfotókat nézve a mostani felhozatalból valóban nem tűnik úgy hogy megérné a Pixel felára. Aztán amikor elkezded használni derül ki h a teszt nem egyenlő a való élettel mert nem fotóznak beltérben mozgó gyereket/kutyát/pirézeket, lesz közöttük elmosódott kép, elcsúszott színek.
Elcsábultam párszor én is amikor nem tetszett az aktuális Pixel, pár fotó után viszont mindig megbántam hogy megvettem az adott készüléket és kereshettem rá működő gcam-et. Így járt a Oneplus 7/7T, Asus Zenfone 7 Pro és 8, Samsung S20FE, i11, és a Realme GT2 is. Pedig mindegyik telefon jobb volt más tekintetben, a fotós részt viszont nem tudták megugrani ha a folyamatosan jó képminőségről volt szó. -
-
-
grizlisandor
veterán
-
PeterPH
senior tag
válasz
HagaNRG #4029 üzenetére
Amikor én átvettem, akkor valami kekec eladó lehetett. Vittem többféle telefont is, biztos ami biztos. Először egy működőképes butatlefont adtam, azt nem fogadta el, mondván, hogy működő okostelefont kell leadni. Kérdeztem, hol van ez leírva, mert én nem találkoztam kizáró feltételekkel. Választhat egy működő butatelefon, vagy pár nem működő okostelefon közül. Na erre hosszas csetelésbe kezdett a gépén, gondolom a háttérosztállyal/feleteseivel. Végül arra jutottunk, hogy adjak egy nem működő okostelefont, ami ép kinézetű. Ebben kiegyeztünk.
-
K82
őstag
válasz
HagaNRG #4015 üzenetére
"Franc tudja, hogy annyival szebb képet ad-e ez a Pixel a kínaiakhoz képest..." - adott esetben nem biztos h a Pixelé lesz a legszebb/legjobb. A Pixelek nagy trükkje abban rejlik hogy helyzettől függetlenül jó kép fog születni. Ellenfényben, árnyékban, éjszaka, mindegy; babrálás nélkül is értékelhető lesz az eredmény és ez az amit nagyon sok helyen elfelejtenek említeni.
-
aldebaran
addikt
válasz
HagaNRG #4015 üzenetére
Sokaknak nem mérvadó, de ha megnézed az egyik legnagyobb tesztelő oldalt, elég beszédes, hogy mely telefonokat érdemes megnézegetni a fényképező képességei alapján.
https://www.dxomark.com/smartphones/ -
válasz
HagaNRG #4011 üzenetére
A Pro és XL csak a kijelző méretben tér el. Más fontos tulajdonságban nem.
A magas ár ellenében nagyon hosszú terméktámogatást ad a Google. Hét év, amibe legalább 3 Android főverzió fér bele.
Folyamatosan jönnek hozzá új funkciók és funkció fejlesztések.
Az összeszerelés minőségére nem lehet panasz.A gyors töltés lassúsága mindig szóba kerül. El kell dönteni mennyire fontos az akkumulátor gyorsabb töltése. Befolyásolja az akkumulátor élettartamát. Olyan készüléknél, amihez rövid támogatási időt adnak, lényegtelen meddig használható az akkumulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged