- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
válasz
fokukac #4222 üzenetére
A sötét oldalról nézve is gyakorlatilag minden igényt kielégít a 7a, természetesen ami az én igényeimet illeti. Fluidabb mint az iPhone 12-14 (90Hz miatt), fotókban jobb i14-ig, videóban kicsit gyengébb, i15-nél láthatóan gyengébb videóban (ezek vannak a családban) Akkumulátora jobb, és ha a 300 eurót nézem kint áfa-val, akkor már egy i13-nak is csak a felébe kerül. 1-2 apró nyűgtől eltekintve (iphone-hoz viszonyítva) nem tudok belekötni a 7a-ba. Nem játszok, így nem igazán melegszik, legalábbis nem zavaróan.
-
K82
őstag
válasz
fokukac #4168 üzenetére
Tudok, csak elsőre hirtelen nem esett le mit akarsz kihozni belőle.
ghiottone: sold by Amazon, szállítással 506€ a vége. Vicces h a fekete 128-as 799-ről van leértékelve 479-re, a hazel és pink pedig 549-ről 498.99-re. Ugyanez német oldalról egységesen 852-ről 527/533-ra.
Puresz: ha fontos a garancia, nem sokkal drágábban ott az olasz Amazon, annál jobb garit nemigen fogsz találni. 506€ ugyan nem 179 hanem ~208e Ft, viszont a garancia tutibiztos. A GSM boltos ügyintézés meg kérdéses, lehet szerencséd lesz de az is lehet h nem.
-
K82
őstag
válasz
fokukac #3950 üzenetére
Nem tudom, nincs Thinkpad-em. Egy halom 60W feletti töltő specifikációit néztem végig (Anker, Ugreen, Blitzwolf stb.) és azoknál is 20V a maximum. Itt sem jártak sikerrel (érdemes a Reddit posztot is elolvasni), a saját 30 és 35W-os töltőim is megállnak 27W-nál. Csak azért pedig nem fogom megvenni a Google sajátját hogy pár perccel hamarabb végezzen, nekem elég ez a sebesség is.
-
seamus
csendes tag
válasz
fokukac #3725 üzenetére
Szia,
Köszi az infót! Sajnos én nem csak életben szeretném tartani, hanem napi szinten használni is. Ráadásul 2 sim kártyával (céges is ebben van). Egyébként a 8-as széria elég jó áron van már, de nekem a 9-es tetszik igazán. Sajnos annak az ára egyelőre nekem egy lélektani határ felett van már...
-
MC Pite
veterán
válasz
fokukac #1634 üzenetére
Skacok. 4 céges autó meg egy saját.
P6a ugyanott jó. Nem kell a PD se, mert mekegedés miatt csökkent a felvett áram, nem higy 3-5, hanem fél amper se ment. Kánikula nélkül 1-1,3A-albtöltött ugyanabban.Nem a 5-7W a baj, ekégnek kéne lennie, de szifon, samu, P7a nem bírta fekvenni az egy ampert, plusz jobban melegíti a wireless töktés is, meg a waa is.
Annyira csak nálam jelentkezik Ilyen, hogy az S23 tesztjénél külön mérték meddig dimmelnek a telefonok.
[link]
Ahogy 3 db A53 is ugyanúgy volt hibás, ahol Oneplus meg Pixel jól ment.
Oké. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #1069 üzenetére
na, még egy dolog. Jelentem, jól működnek a Samsung USB-C-s headset gombjai is, csak én voltam béna (egy picit), a rendszer pedig értetlen, és kellett másfél hónap, hogy észrevegyem...
szóval, amikor rádugom a telefonra a headsetet, feljön egy ablak, hogy "a Tidal hozzáférhet ehhez a fülhallgatóhoz?" (nemrég még azt is kiírta, hogy "ez az alkalmazás hangfelvételt készíthet", ezt már nem írja)
és ilyenkor mindig leokéztam, mert hát mit kezdjek ezzel a dologgal?.
És ha leokéztam, akkor nem működtek a gombok.
De ha a mégse gombra klikkelek, akkor viszont normálisan működnek a gombok is, meg tudom állítani a zenét, le tudom rakni a hívást, tudom állítani a hangerőt, stb.
Aki nem tidal-t használt, hanem spotify-t, annak gondolom, ez az ablak fel sem jött...szóval nyugodtan lehet venni Samsung USB-C-s headset-eket, működnek.
-
K82
őstag
válasz
fokukac #1621 üzenetére
Elég csak tti a fórumban visszaolvasni ([link], [link]), de elég sok helyen megemlítik a rosszabb hőkezelést és a throttling-ot (pl. [link], [link]).
A throttling egy dolog, azzal még együtt lehet (és sajnos kell) élni. Ami viszont nálam tuti dealbreaker: ha beleavatkozik a fényerőbe. Nincs idegesítőbb annál amikor hirtelen leveszi a fényerőt mert úgy gondolja melege van... Samsungnál futottam bele ilyenbe (S20FE, és hiába volt az Exynosnál fényévekkel jobb SD865 benne durván leszabályozta a fényerőt - két hét után el is adtam), tesztek is folyamatosan megemlítik az új szériáknál is. Pixelnél egyedül a 7a az ami visszavesz a fényerőből is, nekem a sima 7-es soha nem csinálta még pedig kapta az ívet Floridában és Nevadában.
-
K82
őstag
válasz
fokukac #1619 üzenetére
Az egycsatornás GPS szerintem még a bőven megbocsájtható kategória, amikor a zasszony 4a5G-je adta be a kulcsot majdnem 7a lett az utód. De csak majdnem, mert szembejött velem az az infó amit sehol nem vertek nagy dobra: más a 7a-ban lévő G2 tokozása, így meg is volt a magyarázat miért is gyengébb az üzemideje és melegszik jobban a sima 7-nél. És úgy tűnik, ezt a kis trükköt meglépi a Google a 8a-nál is.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
fokukac #1021 üzenetére
Az hogy mindegyik akksi jobb mint egy 4 éves lehet bizonyos fokig igaz, de egyrészt egy utángyártott nem lesz azért sokkal jobb, de ha még jobb is egy fél év után nagyon sokat romlik. Kérdés milyen távra tervez és hogy megéri az a táv a befektetett összeget.
A korlátlan tárhely az egy jó indok lehet a megtartására ha nem teljes méretben menti a képeket. -
seamus
csendes tag
válasz
fokukac #1021 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen, én is őket néztem ki. Viszont Szombathelyen élek. Gondolom megoldható a küldés is, viszont akkor pár napig ugye egy másik készüléket kell majd használnom.
Tényleg nincs már az ingyenes, korlátlan backup lehetőség az új szériánál?
Szépen lassan a sötét oldal felé terelgetnek saját maguk...
-
Technoman
őstag
És mi a helyzet a régebbi Street View-val (a cikk is említi)?
Én is nagyon szeretem a 360°-os fotókat, minden túra során 3-5-öt csinálok is és gyönyörűen dolgozik, szinte hibátlanul (aki szokta használni az ilyen appokat, az tudja, hogy mi szokott a buktatója lenni, ha azt elkerüli nem lesz rossz a fotó)
Bár nekem most P30 Pro-m van, de a közeljövőben egy Pixelt (vagy S24U-t) szeretnék venni, ezért lógok itt napi szinten.
Van a P30 Pro-ra is portolt GCAM-em, benne az említett 360°-os mód, de a Street View sokkal szebb - és nagyobb méretű- képeket lő. -
fokukac
nagyúr
na, hát első benyomás - a 8-as pont annyival kisebb mint a 7a, hogy jól belefér a tenyerembe, jobban át tudom fogni. (Mennyit számít pár miliméter)
Ami furcsa, hogy hátul a kamerának ez a kitüremkedő sávja jobban kiáll, így az ujjad jobban beleakad, mikor fogom.
De összességében tetszik.
Még installálok, mert ilyen augusztusi biztonsági csomag volt rajta... -
ghiottone
nagyúr
Nem mondom, hogy nem észrevehető, de szerintem nem mindenkinek számít.
Én is leveszem 60hz-re az aksi miatt. Használtam pár 120 és 1 144hz-es telót is, de nekem többet számít, hogy az animációkat leveszem a fejelsztőibe 0,5-re és a kijelző pwm értéke 250hz felett legyen. -
tomboy0013
veterán
Semmi parasztvakítás nincs benne, egyszerűen te nem látod. Engem speciel borzasztóan zavar amikor átvált takarékos üzemmódban 120-ról 60-ra, olyan mintha laggolna az egész rendszer. Meg scrollozásnál kb kifolyik a szemem 60Hz-nél, de ez mindig is így volt, 120 óta sokkal jobb, de lehetne még magasabb is a képfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged