Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Ez a Creative repertoárja: LC3, aptX Lossless, aptX adaptive, aptX, AAC, SBC. Ezekből az aptX az elérhető legjobb Pixeleken, ezért írtam h a jobb kodekhez min. SD8 Gen 1 SoC kell (egyszerűbben SnapDragon Sound). A LE mód kapcsolható de az még nem stabil, tesztekben is említik h Pixelek kivételével működik mindenhol rendesen. Hozzáteszem, én nem tapasztaltam problémát egyikkel sem és amúgy is inkább az aptX kodekkel használom (lefelé tudsz választani SBC és AAC között).
A Bose pedig tudná az aptX adaptive-ot, de SnapDragon Sound hiányában AAC az elérhető legjobb.
A hangzás már sokkal szubjektívebb mert pl. hiába kerül kb. a harmadába (Európában felébe) az Aurvana Ace 2, a gyengébb kodek ellenére is gazdagabbnak tűnik a hallgatott zene mint az LDAC-t használó Sonyban. A Bose-t meg nem a hangminőség hanem a zajszűrés és a kényelem miatt vettem, ANC-ben szerintem köröket ver a Sonyra is - pedig azt is a legjobbak között emlegetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy