- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Grande Ale #7524 üzenetére
8 proval és 9 pro xl-el használom,nincs vele gondom.
-
gretzky77
veterán
válasz
Grande Ale #7524 üzenetére
Nekem 9 Pro Xl van és Galaxy watch Ultra, nincs ilyen gond. A 4es már wear OS?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Grande Ale #7443 üzenetére
150 ezer körül, de ha eladni akarod szerintem 130 ezerért hamar gazdára talál.
-
WolfLenny
senior tag
válasz
Grande Ale #6352 üzenetére
Én Nexus 5-tel voltam utoljára a vonalon. Az egyik legjobb telefon volt akkor. Nyers, gyors sallangoktól mentes. Én most váltok S23-ról Pixel 9-re.. S23 is tette a dolgát, de én jobban szeretem a nyers droidot. Minden Samsungot úgy kezdtem ,hogy leszedtem a bloatware-ket. Itt nem kell. Én jobban érzem magamat, ha csak az van fent ami nekem kell. Nem vagyok egy agyon testre szabott felület mániás.. Játszani nem járszok, tehát a teljesítmény is megvan ami nekem kell... azaz ne laggoljon (arra elég háklis vagyok..
)
Én jó döntésnek érzem a váltást még akkor is ha használat szempontjából nem lesz nagy különbség... -
Gyb001
senior tag
válasz
Én sima 22-ről váltottam p7 pro ra.
Nagyon elégedett vagyok vele, utoljára a huawei p10 pro-nál éreztem azt hogy ennyire jól működik minden.
(Kezdeti nehézségek voltak, használtan vettem és valami sw hiba volt, béta program majd vissza állással újra telepítve megszűntek az anomáliák) -
kissvendel
tag
válasz
Szia,
Én is Samsungról (S21) váltottam Pixelre (8a). Nekem bejön a google féle natív Android.
Én is nexusos voltam régebben, imádtam, alig vártam, hogy hivatalosan is kapható legyen itthon pixel. Ahhoz képest, hogy a 8a egy "közép kategóriás" teló simán hozza azt az élményt, mint a csúcs Samsungok. voLTE és voWifi is működik már One-nal, igaz roamingban nem, ahhoz kell továbbra is a "mókolás"... Azért arra készülj, hogy egy-két dologban kényes a natív android. Van ahol lazább, van ahol szigorúbb a sec-policy, de megszokható. -
grizlisandor
veterán
válasz
Grande Ale #3771 üzenetére
Telekom és Pixel7a esetén megy alapból.
Ez érdekes. -
winbox
senior tag
válasz
Grande Ale #3584 üzenetére
Addig bírja várhatóan az akksi a használat alapján.
-
K82
őstag
válasz
Grande Ale #3580 üzenetére
Ha szürke lehet csak meg kell rendelni - asszony P7-jén stabil 14-en kapcsoló sincs, nálam betán viszont igen.
-
winbox
senior tag
válasz
Grande Ale #3578 üzenetére
Shizuku+PixelIMS kell hozzá, de tökéletesen megy. Annyi, hogy frissítések után egy-két perc mire újra beállítod, de egy hónapig jó megint.
[link] -
K82
őstag
válasz
Grande Ale #3421 üzenetére
7e Ft-ért kapsz 1 fóliát, 21€-ért meg kettő Made for Google Pixel Spigen üveget. Nekem ilyen van mindkét itthon lévő P7-en, a P9XL-re meg csak azért lett Caseology mert olcsóbb mint a Spigen és gyk. egy cég a kettő...
A korábbi kérdésedre válaszolva pedig inkább a P8, nem nagy kunszt garanciáztatni azt sem és nem a "teszkógazdaságos" G3 chip van benne hanem a "rendes".
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #3419 üzenetére
AliExpressen körülbelül 5-8 jó minőségű fólia kijön abból, szóval szerintem nem.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Grande Ale #3416 üzenetére
P8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft