-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
zoltanz #5081 üzenetére
Nem kell ezért szervizbe vinni, van rá webes felület ahol Te is meg tudod csinálni. Viszont arra készülj hogy a bootloader nyitása/zárása mindig factory resettel jár.
-
K82
őstag
válasz
zoltanz #4949 üzenetére
Szerintem ez EU-s előírás (Oneplus telóim csinálták ezt EU ROM-mal, más régióssal nem). Autó vagy más külső eszköz BT egységeinél nálam nem halkít pedig azon maximumra van állítva a hangerő - tippre érzékeli hogy nem fülhallgatón keresztül hallgatod a zenét.
juve600: elég régóta vannak Pixeleid, melyiken volt gyárilag?
-
vacs
veterán
válasz
zoltanz #4867 üzenetére
Nekem is volt, hogy a xiaomi kilőtte a Spotify vagy a TuneIn online rádió appot, pedig aktívan hallgattam őket!
Play-ből letöltött főképernyő óra widgetet is állandóan leállította, hiába lakatoltam le vagy csináltam meg a MIUI kanosszajárást, nem érdekelte ...
Ha neked ez hiányzik és a fél órával több kijelzőidő a fontos, akkor nem a Pixel a te telefonod. -
K82
őstag
-
K82
őstag
válasz
zoltanz #2257 üzenetére
A hivatalos támogatást értettem alatta hogy a Google elengedte már 2022. szeptemberében. Ahogy Nálad a notebook, úgy egy régebbi telefon is bőven használható még akkor is ha a hivatalos support meg is szűnt - ezért írtam a custom ROM-ot is, azzal még naprakész(ebb)en lehet tartani a rendszert és esetleg olyan funkciókat is kaphatsz amik a gyáriból hiányoztak vagy régiózárasak. Nekem is van még egy Nexus 5X-em vésztartaléknak, használható az is mindenre.
-
K82
őstag
válasz
zoltanz #2250 üzenetére
Ha nyitott a bootloader akkor viszonylag egyszerű(bb?) dolgod van: vagy rootolod a telót és ha szerencséd van a VoLTE enabler zip után működni fog, vagy keresel egy custom ROM-ot (amúgy is lassan két éve end-of-life support szempontjából 3a). Én inkább az utóbbinak állnék neki, anno a P2XL sem látta sokszor a gyári ROM-ot, a customokkal pedig volt VoLTE.
-
vacs
veterán
válasz
zoltanz #2246 üzenetére
Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatónál (Samsung telefonod van, ha kérdezik) és utána te is a készüléken a sim kártya beállításainál, ennyi!
Telekomnál ehhez elég egy díjmentes sms!Megfelelő a segítség?
-
K82
őstag
válasz
zoltanz #2114 üzenetére
A nyitott bootloader kizáró ok az nfc-s fizetésnél.
Ha visszazárod menni fog de bukod a normális telefonálási lehetőséget VoLTE hiányában.
Menekülőútként ott a root lehetősége ha már egyszer nyitva a bl, viszont a Play Integrity-t egyre nehezebb kicselezni. Értsd lehet sikerül elrejteni a rootot, a nyitott bl-t - aztán lesz egy szerver oldali változás a Google-nél aztán a kasszánál koppan az ember h egy órája még jó volt... -
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged