- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz tomboy0013 #4782 üzenetére
Én is remélem, hogy nem így fog kinézni. Asztalon használni rémálom lehet, vezetéknélküli töltőpadról is lebillenne, szerintem ez nem életképes design.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz forintuser #3741 üzenetére
Magyarországról Magyarországra kérted, vagy külföld?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz steewcv65 #2572 üzenetére
Szeretem, ha a fő képernyőről jobbra és balra is tudok lapozni, mert így plusz egy oldalnyi ikont / widgetet érek el gyorsabban (1 lapozással). Amúgy maradtam a Pixel launchernél, csak időnként ránézek 1-1 másikra, hátha találok jobbat, de azoknak mindig van valami más baja.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz baal-amiga #2568 üzenetére
Én az utóbbi időben több próbát is tettem a Nova launcherrel. Számomra a főoldalra történő visszalépés animációja volt zavaróan inkonzisztens, így elengedtem. Tudom, nem segítettem, de nem tartanám lehetetlennek, hogy "ez ilyen".
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz Enclave #1924 üzenetére
Csak fordítóval tudok csehül, de ezt a következőképpen értelmezi:
"Megjegyzés : A beváltási bónusz nem függ a beváltási eszköz értékétől."Vajon ez akkor azt jelentené, hogy egy ócska, törött telefonért (ami az értékbecslő űrlap szerint 10 koronát ér) is megadják a 3800-at?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Vett valaki Pixel telefont PartneroGsm-től? Lehetőleg Pixel 8 érdekelne. Az alábbiakra lennék kíváncsi:
A telefon bontatlan dobozban jött?
Milyen régiós a készülék?
Él rá a google garancia?A régiót így lehet megnézni:
Vagy beolvasod a QR-kódot a telefon dobozáról, vagy megnyitod böngészőben az alábbi oldalt:https://store.google.com/us/device-authenticity?id=xxxxxxxxxxxxxxx
(ahol azxxxxxxxxxxxxxxx
helyre beírod a telefon IMEI számát).A garanciát pedig ezen a linken lehet ellenőrizni:
https://support.google.com/store/answer/6160400?hl=en
Start Warranty Helper --> (bejelentkezés google accountba) --> Google Pixel --> Warranty status and options --> kiválasztod a telefonod*. Ennél a lépésnél kiírja, mikor keződött a garanciaidőszak, és hogy meddig tart.
*Ha itt nem látod a telefonod, akkor a serial number megadásával lehet továbbmenni.Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni!
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest