Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nyilván nem ugyanaz,MKBHD mondott róla jókat.De Pixel3a-hoz kozeli meretben flagship teljesitmeny más nem nagyon van. (Samsung 🤮)
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Detto,pixel 6,sosem frissultek a mailek.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Persze,bármelyik másik telefon a pixeleken kívűl.. 🙂
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bullshit,nem természetes a minosegromlas...ezert tudja egy olcso fos poco,de a pixel nem..4k filmet screen mirror-al kuldtem tv-re,semmi baja nem volt.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sztem félre lettem értve.Nekem első naptól meg volt a pixel 6,sokakkal ellentétben én nem károgtam miatta,használtam,működött,ennyi.Köszi Nate a gcam beállításokat. 🙂 Kellett gyorsan egy olcsó teló amit nem sajnálok.Közben pedig rájöttem,h nekem ez kb kompromisszum mentes.Sőt még sok mindenben pluszt is ad.Nem tervezek vele hosszútávon. Szemeztem a 8-assal,8a-val,9-es mindegyikével.Egyszerűen vmi nem jött be.Úgyh kivárok. Sosem rom-oztam és nem is fogok.Átmásolt mindent magától kábelen,mindenem a megszokott helyen van,minden működik rendben.Ha változik,cserélek,ez pedig tökéletes backup teló lesz 512gb tárhellyel.
-
Bazsi84
senior tag
Ez engem nem érint.Nova-t használok,minden telómon mindig minden ikon ugyanott van,ugyanúgy néz ki,nem mászkálok a beállításokban,mert minek.
RLaci Ez nem egy verseny,nincs bajom a pixellel.Kellett vmi gyorsan második telónak mert ne a pixel lógjon állandóan töltőn meg gps-en napi akár 10-12 órában.és rájöttem,h a kamerát leszámítva nekem nem kompromisszum. De egyébként ha érdekelne is a szoftvertámogatottság,a pixel árából vehetek 2 évente egy újabb ilyet/az utódját, 8-10 évig.Amikor már a pixel sem kap semmi.
Azt már inkább csak halkan jegyzem meg,h minden tartozék van a dobozban,67 wattos toltő,tok,fólia a kijelzőn, 12gb ram és 512 rom. -
Bazsi84
senior tag
Évek óta egy Akg NC400-at használok.Volt hozza gyarilag mem habos dugasz,meg vagy 3 masik meret.hatalmas csalodas volt.Akartam is kuldeni vissza.Aztan mintegy utolso lehetosegkent raprobaltam a Sennheiser Momentum (vezetekes) gumiját na onnantol ugyanazt tudta hangminosegben,mint a sennheiser.szoval azota ugy vagyok vele,h ha megtalalod a te fulformadra megfelelo gumit,akkor onnantol mindegyik fules sokkal jobb lesz.
-
Bazsi84
senior tag
Egyszerű fizika.Ha szemből éri behatás az üvegfóliát,egy bizonyos erő alatt képes azt felfogni és eloszlatni.ha úgy esik,h a telefon oldala megnyomja a kijelzőt,akkor pedig a kijelző törik a védőfólia pedig sértetlenül figyel. 🙂 Én sem szeretem a fóliákat,max a gyárit,de ettől még lehet hasznos.
-
Bazsi84
senior tag
Igen,baromi jó,épp pár napja osztottam meg itt egyet,pedig az egy bortle 3-as helyen volt,de már találtam a közelben bortle 1-est,csak egy tiszta éjszakára várok és megyek is. 😁
Kerestem már sok helyen,tudja is sok app a timelapse-et csak hát nem night side/astro módban.az meg úgy teljesen más tészta.csak ezért meg nem veszek huaweit,vagy új telót.
-
Bazsi84
senior tag
Sztem az az astro módos timelapse fix 1 mp,mint ahogy a képek expoja is fix 4:02. Ezalatt csinál 15 képet,ezt stackeli,és ezeket látod timelapse videóban is.Annyit tudsz sztem csinálni,h amint elkészül egy,inditod a másikat.persze lesz kozte 4-4 mp szünet,amig feldolgozza a régi képeket és kész az újra.aztán ezt össze tudod illeszteniár külsős programmal könnyen.
-
Bazsi84
senior tag
Bocs,kicsúsztam a szerkesztésből.

-
Bazsi84
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A 4,5 éves teló akksija annyi idős,nem? Az utángyártott lehet,hogy annál akár 2-3 évvel is újabb.Vagy melyik része kérdéses? Arra irtam a hozzászólást,h sztem mindenképp van értelme cserélni.
-
Bazsi84
senior tag
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez ilyen falusi legenda? Lassan 3 éve használom üveggel a 6-ost,köszöni szépen,10/10 a feloldás.Az első frissítésig volt gyengébb,olyan 10/7 de azóta semmi gond. Ha neked gondot jelent,vedd fel többször ugyanazt az ujjat és jó lesz.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
floratm
üzenetére
Fogalmam sincs kinek mi baja vele..ugyanolyan ikonok vannak csak epp nincs keresősávom és tetszőleges időjárás widgetem van,ahol én akarom,állítható méretben.Eldönthetem h 5*5 ikont akarok,milyen szint,hogyan vágja le a sarkokat,milyen stilusú mappa legyen,a végletekig állíthatsz mindent 🙂
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igy van,illetve az egesz csak egy estimatez a max amit kapsz,ettol valtozhat a valos ár.ha pedig 75%-nal kevesebb,akkor visszakuldik.De ez mar mind le lett irva,meg a google oldalan is ott van mindenfele nyelven regiotol fuggoen 🙂
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Igen,pont ezért utálom mar most.van uj fotok app mar a 6-osra is,megneztem miket tudnek szerkeszteni.Es marhara elmegy tole a kedvem,h eloben 5-10 perc vagy akarmennyi amig elkeszul egy jobb kep,de az ai meg csinal egy sokkal jobb valtozatot abbol 1 perc alatt.Persze,tudom,erre eddig is volt lehetoseg,ott a millio fotoszerkeszto app.Csak ezzel en meg nem szembesultem eddig igy telon.
-
Bazsi84
senior tag
-
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Vinrael
üzenetére
Illetve ha van egy használható telód,azért is viszonylag szép pénzt kapsz.Igy nekem 293 font lenne egy 8-as.gondolkozom is. Mondjuk ahogy én lattam az utobbi evekben,miutan kijott az uj modell,azt probaljak majd tolni es egyre kevesebb akcio lesz a regiekre.Lasd,p7 még elég borsos ahhoz képest,h 2 éves,50-el olcsobb,csak,mint a 8-as.
-
Bazsi84
senior tag
Forditva.Vétel közben kiválasztod,h mit számíttatnál be,milyen állapotban,mondanak egy árat.Fizetsz,megkapod a telót és egy dobozt amiben visszaküldöd a másikat.Erre 30 napod van.Megvizsgálják,ha megfelel annak amit bejelöltél állapotban,mondanak egy árat és azt visszakapod.Ha ez kevesebb,mint 75%-a az eredetileg ajánlott árnak,akkor visszaküldik a telefont és nem számítják be.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Enclave
üzenetére
Gsmarena nem volt elájulva tőle,inkább a 8-at javasolták megvételre.Illetve ha tokban van,kb mindegy milyen a hátlap,úgysem törik.
#1986 MC Pite
Az a probléma,h ez már mind létezett a blackberry rendszerén úgy 10 évvel ezelőtt.Le tudtam zárni a kijelzőt távolról,ki tudtam írni bármit a lockscreenre,stb..
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Enclave
üzenetére
Nem csak pixelt,eleg sok más márkát is beszámolnak. Ha jól látom,3-4 éves modelleket is simán.Pl egy pixel 4-est is ugy 150 font környékén(azt már 80-ért vehetsz itt használtan is...)
Igen,függ az állapotától is.Van kb úgy 50 font kulonbseg a hibátlan és a még mukodo,de karcos torott stb kozott.egyetlen feltetel,h mukodjon. -
Bazsi84
senior tag
válasz
Enclave
üzenetére
Majd ha lesz otthon is google store,így fog működni.
pl itt UK-ban: 499 font a 128-as 8a. Beszámítják a P6-ot 269 fontért,így 230-ba kerül.
Az 104000 huf. Semmi bajom a hatossal,de épp annyival kisebb és könnyebb a 8a,amiért én szívesen váltok.P8 lett volna eredetileg,de oda csak 150-ért számítják be a telóm,illetve ugye alapból van 200 font felár a 8a-hoz képest,így a 8a 319-el olcsóbb,amit nekem nem ér meg a p8. -
Bazsi84
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Igen,ezt vettem eszre en is.neztem,h elorendeljem-e a p8a-t,a 6-os beszamitasaval 230 fontomba kerult volna.megneztem p8-ra is,az ugy 280.na mondom akkor várok még pár tesztet.Másnap nézem ,mar sehol nem volt akcio p8-ra es beszamitassal is 500 lett volna.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Igen,követem a fórumokat,csak eddig én még ilyen problémával nem szembesültem,pedig voltam egy pár érdekes helyen.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Egyébként én általában kihúzom 4 évig egy telóval,persze úgy 2-2,5 év után már naponta nézegetem mit kellene venni 🙂 Eddig nem igazán volt problémam a 6-al,tegnapig.Egy kisváros nagyjából 1-1,5 sugarú központjában akármit csináltam nem volt mobilnetem.Azt tudom,hogy a reptereken vagy zsúfolt helyen okozhat problémát de itt eddig még ilyet nem tapasztaltam.A hívási problémák engem nem érintenek,nem telefonálok,de a mobilnet már igen.Remélem a 8-8a-9-es vonal ebben már erősebb.
-
Bazsi84
senior tag
Sziasztok.Pixel 6 tulaj vagyok megjelenés óta.Semmilyen problémám nem volt vele eddig.Legutóbbi frissités óta egyszerűen lassú.Laggol alkalmazásváltásnál,újra kell inditani,kilépegetni mindenből,utána jó.de pár óra után újra jelentkezik a probléma.Utoljára a Mate 7-el volt ilyen problémám,mert hamar elhasználta a 2gb ramot és utána szinte falnak ment.De amikor megnézem mennyi ramot használ,mindig van szabadon min. 2-2,5gb. Más nem tapasztalt hasonlót?
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Lazarus911
üzenetére
Fogalmam sincs hol lehet a probléma 😏 Csak tudom,h nekem jó és kb hasonló telóról jöttem. Spotify-t mondjuk meg sosem használtam.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
parzone
üzenetére
Ilyen problémája szerintem mindenkinek volt,de nem most hanem úgy 1,5 évvel ezelőtt.Biztos,h régió és hálózatfüggő,mert csak Magyarországon tapasztaltam.UK,Montenegró,Nepál,sehol semmi,csak a jó öreg agyarország..De nekem egy simcsere megoldotta,illetve azóta sztem frissitéssel is orvosolták.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Lazarus911
üzenetére
En nem mondom,h vmit rosszul csinalsz,de mate 10 prom volt,használtam párom p20-át is,nekem a P6 még jobb is,mint azok..és a mélyek nekem is nagyon fontosak,ha nincs,azonnal kuka a telo.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
Lazarus911
üzenetére
Milyen lejátszót használsz? Nálam jetaudio fut mar sok-sok éve,minden telóváltásnál hozza ugyanazt a minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs lélektani határ,nem tetszett egyik sem igazán.Ez sem.De ez ft-ban 70e sem volt.a pixelhez a tok/töltő/üveg kombó volt 30e csak.