Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Értjük mi történt veled.
Nekem 3 kártya van a Wallet-ben, de az évek alatt még nem történt olyan, hogy nem azzal fizettem, amelyikkel szerettem volna. Egy kis odafigyelés kell és elkerülhető ez a probléma!
Lezárt képernyővel letiltja a fizetést vagy csak simán tartsd 10-20-30 centivel hátrébb a telefont és nincs ilyen probléma!
-
NFC fizetésnél be lehet valahogy állítani, hogy csak megnyitott wallet alkalmazással működjön az érintéses fizetés?
Az emlékeim szerint lezárt kijelző mellett nem működik a Wallet.
Fizetés esetén automatikusan előtérbe ugrik a Wallet.
Nem húzható le észrevétlenül tömegközlekedési eszközön a Wallet, mint egy bankkártya. -
vacs
veterán
Nincs és nincs.
De miért lenne jó, hogy csak wallet appot megnyitva lehessen fizetni?
Szerintem ez így pont jó, hogy bármilyen app van megnyitva, akkor is működik a fizetés.
Pl épp üzenetet írok a páromnak Viber-en, közben érintem a telefont és kész a fizetés, nem kell kilépni és indítani a Wallet-et.
Amúgy az értesítési sávra ikonként kitehető a Wallet.grizlisandor:
Igen, így van, ez egy hasznos biztonsági funkció. -
K82
őstag
Valami beállítási gond lesz mert működik az ujjlenyomatos feloldás a quick settings sávjából lehúzott és a sima zárképernyőn megjelenő értesítésnél is. Alternatív feloldást (PIN/minta) csak akkor kér ha security lockout van, vagyis eltelt x idő az utolsó PIN/minta feloldás vagy túl sokszor nem ismerte fel egymás után az ujjlenyomatot.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest