- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #43924 üzenetére
f1live-nál megint elgurult?
Volt náluk valaha?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43912 üzenetére
Komoly? Le a kalappal, azért már McLaren sapit lehet kapni
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #43900 üzenetére
Pár éve annyira tolták az egységes ECU-t. Hát ennyi értelme volt...
Btw, hogy lehet ezeket meglépni egységes vezérlés mellett?
Amúgy ez egy logikus magyarázat lehet arra, hogy az RB miért gyorsabb a lassú kanyarokban.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #43900 üzenetére
Nah azt ne... meg is kattanok.
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43783 üzenetére
Szemelyeskedes nelkul is lehet kommentet irni.
Joslatokat nem tudom, hogy lehet tenykent beallitani, azert joslat a neve, mert nem tenyTop csapat nem egyenlo a VB eselyes csapattal.
2008: egyertelmuen a McLaren cseszte el azzal, hogy nem tudtak donteni kit tamogassanak, aztan vegul a neveto harmadik Kimi VB lett.
2009: totalis blama.
2010: azert voltak sokaig partiban, mert akkor meg nem jott ra a Red-Bull, hogy 2. szamu pilota kene legyen Webber, es rengeteg pontot vesztettek emiatt, de vegul osszejott a VB cim Vettelnek.
2011: K.O.Iden egyelore jol alakultak a dolgok, es most jon egy McLaren palya.
A szezonban az lehet a donto, hogy mennyi pontot fog elvenni egymastol Hamilton es Button, mikozben Webber nem nagyon lesz Vettel elott, illetve a Ferrari es a Mercedes esetleg feltud-e jonni annyira, hogy elvegyenek pontokat a Red-Bulltol. (egyelore a McLarent szamolom elsoszamu eronek.)"Arról is mesélhetnél hogy a jobb technikában ülő Hamilton vajon miért nem támadta az SC alatt elé került Vettelt? Amikor ott volt a DRS meg a lényegesen nagyobb végsebesség."
Whitmarsh azt mondta rosszul kalkulaltak a benzin mennyiseget mindket pilotanal, igy sporolniuk kellett, lehet ez volt az oka, ha nem akkor beszurkult a mezonybe a tavalyi kritikak hatasara.
Ez majd hosszabb tavon derul ki, lesz-e meg haparos mint eddig, vagy o is egy lesz a sok vonatozo es esetleg boxutcaban elozo kozul.#43787: Ezert kene valtani, ha esetleg Button VB lesz akkor meg aztan ertelme sincs maradni, sot lehet a McLaren se akarja mar annyira ezt a kapcsolatot, sok a poggyasz ahogy ha jol remlik Coulthard fogalmazott.
Az a pechje Hamiltonnak, hogy nem nagyon van valasztek, sot jovore igazabol a Mercedes lehet az egyetlen elfogadhato minosegu opcio.
Esetleg megkockaztatnam a helyeben,hogy kihagynak egy evet. -
Sundesz
addikt
válasz
Motion_Blur #43786 üzenetére
Hamiltonon látszott tavaly, hogy milyen az, amikor fejben nincs rendben egy versenyző és 2007-ben is ez történt Alonso esetében. Rajta sokkal nagyobb nyomás volt akkor, mint az újonc Hamilton-on, kivéve a végén, amikor hibázott is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43747 üzenetére
Fönöök, ez igazán epic, köszi szépen!
-
ktg3
őstag
válasz
Zseniális. Mint valami mortal combat intro
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
M1-nek van még mit tanulni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Hát ez NYihahahahaha
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Azt a büdös.....
-
dokar
addikt
válasz
el lobo a spanyol farkas
-
Plutor
aktív tag
válasz
Ez nagyon jó!
Le is mentettem a videót. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Motion_Blur #43739 üzenetére
Durva balesetet okozhatott ha rá egy évre az egész Champ Car megszűnt
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #43739 üzenetére
Ez egy nyomorék balfék volt akkor is, és most is. Palikék, és még pár 'szakkommentátor' ajnározta csak. Meg az állam pénzt adott, hogy versenyezhessen...
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur #43732 üzenetére
A sz@rul megírt menüsornak hála a képből (nálam) nem látszik a lényeg...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Azon én is ki voltam bukva, hogy az kis buzeráns mit keres még mindig ilyen helyeken. Totál felmegy bennem a pumpa.
DemonDani:
Várd ki a végét. Majd ha Kubica és az orvosa lenyilatkozza, hogy nem lesz F1, akkor nem lesz, ilyen még eddig nem volt.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Zsolti úgy néz ki mint valami rossz segédmunkás.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43720 üzenetére
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #43720 üzenetére
így verseny előtt fel kell frissíteni, hogy a szurkolók kevésbé legyenek csalódottak...
azért egy vasalódeszkával már a Q2 se rossz(#43722) Pompi
Mert volt már 1,5 hónappal ezelőtt?
beismerem, nem olvastam vissza 3500 hsz-t -
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #43702 üzenetére
Ez látszott rajta a dobogón is, meg az interjúszobában is
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Én se gondoltam volna egy időben, hiába szerettem, de Button nagyon sokat fejlődött. Technikailag is jó adottságai vannak, de a mentális oldalon köröket ver Hamiltonra, hasonlít talán Alonsora lassan. Szerintem ilyet kijelenteni, amit Coluthard(ejnye, pedig őt csípem), butaság. El volt kenődve, ahogy én is, bosszantott, hogy Button lazán elpicsázta, de a jelen állás szerint ők ketten a VB esélyesek. Majd az évad közepén lesz érdemes újra feltenni ezt a kérdést.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Szerintem meg Button van túlságosan lebecsülve... Ideje lenne már, hogy tudatosuljon, Button a legjobb pilóták egyike. És van olyan tulajdonsága, ami a pilóta társaiban nincs meg.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Ne becsüld le Button-t! Egyre jobb.
Remélem mással is megesik, h lassan beérik! Pl.: Rosberg. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Kicsit lenézi Buttont. Button nem egy rossz pilóta. Én személy szerint jobbnak tartom mint Hamiltont. Nyugodtabb, de ugyanakkor jó pilóta. Szép manővereket szokott csinálni. És megbízhatóbbnak tartom mint Hamiltont.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #43616 üzenetére
Vannak a Ferrari háza táján is fiatal tehetségek, én nekik adnám Massa ülését.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43616 üzenetére
Jó, ezzel nem is akarok vitatkozni(bár szerintem Heidfeld ennyire azért közel sem rossz), az én gyomrom azt nem veszi be, hogy Petrov ellenében kukázták - aki most már egy igen komoly csapatnál tolja neki, mint tudjuk. Mármint nekem nincs bajom Petrovval, de döntést nem tudom mire vélni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #43605 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #43592 üzenetére
Múlt évvel ellentétben úgy tűnik nem csak a teszten voltak gyorsak hanem versenykörülmények között is, csak most nem volt szerencséjük. Reméljük a következő futamon már Seb mogyoróit szorongatják.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #43592 üzenetére
Sok megválaszolatlan kérdés maradt persze, a mercedes amg és a lotus nyers tempója ill. hogy Massa tényleg ekkora fos lett vagy rossz setupot töltött le Alonso AMD-s processoros laptopjáról.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #43585 üzenetére
Igen és a Mercedes rávert mindenkire bő 1 másodpercet?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #43579 üzenetére
HRT-t selejtezték a futamra
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #43513 üzenetére
8. perc után hallani hogy nem csak Kimi érdeklődött hogy miért kék zászlóznak neki hanem Button is
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #43508 üzenetére
szerintem is,
(#43506) 8th
Akkor meg miért nem a Baumgartner Zsótika közvetíti?
Magyarországon ő ért hozzá a legjobban nem?
Azért mert egy dolog hogy ért hozzá, az meg egy másik hogy beszélni tud róla.(#43503) b-type
Tulajdonképp egyetértünk. Nézek bringát és biliárdot is, csak azt nem a királyi adó közvetíti.(#43510) hunnylander
Basszus, mire ez befejezi a mondatot körbeérnek. -
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #43513 üzenetére
Raikkonen a király.
Hogy kiabál már a rádióban. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #43508 üzenetére
De örültem hogy átette a 'ggét a WSBK-hoz gondolhatod..
Maradna a szumónál.. -
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #43501 üzenetére
Nekem azért az tetszett Mezeiben, hogy amikor kialudtak a piros lámpák, nem mondta rögtön, hogy Hamilton jól jött el, mint ahogy Gyulám mondogatta. Engem az rohadtul idegesített, hogy mondja, hogy jól jön el, pedig tök szemből mutatják a rajtot, nem is lehet látni. És persze nem jött jól el.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #43491 üzenetére
Max 4x60percbe bele kell férni a futamnak, mert a tv-sek ugye többet nem tudnak rá szánni...
Extrém esőgumit vajon soron kívül visszahozzák?
-
callmeakos
veterán
válasz
Malajziában ez megszokott
A 2009es azért az ütőtt
Főleg amikor a Raikönen elkezdett fagyit zabálniAz egyetlen tette amit máig értékelek
Meg a Gyula GP
Jaaaaaj mi lehet a jó öreg Lacinkkal? -
válasz
Jó lenne,ha esne.De azzal is megelégednék,ha csak cseperegne.
-
AMD Power
titán
válasz
Jó idő lesz.
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #43479 üzenetére
Hát érdekes ez a Sumi nyilatkozat: "Ki gondolta volna tavaly, hogy a Red Bull-lal küzdhetünk? A harmadik helyen tulajdonképpen kényelmes tempót autóztam, kíméltem a gumikat. Világos, hogy Sebastian valamivel gyorsabb volt, de különösebben nem kellett erőlködnöm azért, hogy magam mögött tartsam és a gumikat sem kellett strapálnom. Mindig arra kell gondolnunk, hogy tavaly honnan indultunk, ebből a szempontból pozitív hétvégén vagyunk túl. Természetesen kár a kiesésért, szerettem volna először dobogóra állni, de talán majd legközelebb. Az elmúlt években többször kiderült, hogy Ausztrália nem feltétlenül mérvadó az erőviszonyok szempontjából, kicsit még várnunk kell, hogy pontosan tudjuk, hol állunk."
Szvsz is jobb a versenyben, de ha az öreg aztmondja hogy nem esett nehezére maga mögött tartani Vettel-t akkor abban lehet valami.
-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur #43469 üzenetére
lol...
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #43451 üzenetére
(#43453) PumPi: Így van.Egyenlőre csak találgatni tudunk.Sok jó autó van most versenyben, bármelyik szárnyalhat és bármelyik vissza is zuhanhat.
-
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur #43449 üzenetére
Nagyszerű.. Eddig előnyét nem élveztem, hogy átvette az M1.. Pedig mekkora öröm volt, mikor bejelentették..
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #43400 üzenetére
Meddig tűrik ezt még?
Inkább Nick ülne a helyén! -
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #43383 üzenetére
"legjobb csapattársak"
Ezt nem tudom honnét vetted.
Egyszerűen Button-t nem érdekelte tavaly sem, hogy második pilóta volt, Hamiltonéhoz képest töredék fizetéssel. Erről a csókáról ezek a dolgok lepörögnek. A tavalyi évük azzal ment el, hogy az szezon első felében Hamiltonhoz próbálták igazítani az autót, ha akkor ugyanolyan komolyan vették volna Button-t mint most akkor egészen más eredmény születhetett volna.
Hamiltont viszont továbbra is erősen zavarni fogja ha a csapattárs lenyomja.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Az kemény!
-
Zodicus
senior tag
válasz
-
törölt tag
válasz
Az meg ugye hogy Webber még nulla gumikon lévő Rosberggel sem bírt, csak hab a tortán ugye
, Taksony meccseken a közönség az "Ennyit tudsz!" rigmust szokta skandálni.
de mind1is, nem ez a lényeg. Lényeg hogy jó a verseny, MSC még odaér és jó kis VB lesz ez, bár szerintem többszereplős azért nem lesz.
Csodák nincsenek, a Meki sajnos nagyon egybe van, meglátjuk mi következik de MEKI, RB, fogja a dobogót maga között felosztani. Néha odaér egy Merci, megy egy Alonso, esetleg egy Lotus, de kb. ennyi sajna, sokkal előrébb van ez a két csapat. -
D@ni88
addikt
válasz
Szépen ment Vettel, de az az előzést én Rosberg számlájára írnám
Egyszerűen meg lehetett volna oldani a dolgot.
Hasonló volt kb mint amikor Massát előzték a célegyenesben. Le is ment a poros ívre, csak hogy a támadó jó féktávot tudjon venni
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #43345 üzenetére
Sajnálom szegényt....
-
Zodicus
senior tag
válasz
Motion_Blur #43323 üzenetére
Ne is mondd, 5 percenként reklámblokk
-
shteer
titán
válasz
külföldi közvetítés se kolbász?
-
-Mike-
addikt
válasz
Nekünk eddig csak egy henkuk tájá reklám volt.
-
Fortissimus
őstag
válasz
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #43251 üzenetére
Nem csak ok
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #43242 üzenetére
-->[link]<--
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #43236 üzenetére
Az 1mp-et én is túlzónak tartom, de maga a koncepció elképzelhető, hogy futamra van inkább kihegyezve a kocsi és ott még veszélyesek lehetnek.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #43221 üzenetére
Kiköltöztél? Mi a meló?
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #43214 üzenetére
Engem is érdekelne a SkySports HD, légyszi PÜ-ben ird meg!
-
válasz
Motion_Blur #43214 üzenetére
Én is így gondolom, de már írtam is nekik, tehát ami tudok, meg is teszek érte, hogy javuljon az a néhány hiba.
A Sky Sports engem is érdekelne.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #43196 üzenetére
Bázz valamelyikőtök mondja már el, mi a franc kell a SkySport F1 HD nézéséhez!
Te is és Xirtam is csak hurrogtok az m1-re, hogy mennyivel xarabb, mint a Sky, de a kérdésre nem feleltek, pedig nem most teszem fel először...
Mondjuk Xirtam-on nem lepődök meg, mert itt se volt eddig hajlandó válaszolni senkinek a Ferrari-hoz fűződő viszonyával kapcsolatban, és hozzám se jutott el az ígért privát üzenet...
giigz: Pedig sokkal jobb, mint az RTL hozzá nem értő, visító óvodásai, akik még beszélni se tudnak...
A stúdiós hölgy nem a szívem csücske, de még mindig jobb, mint
Alkalmasínt Balázs... Gyula távozására meg pezsgőt bontottam.Palik is nagy kuki volt... Főleg a vége felé... A verseny 2/3-át a Shell reklám és Gyula oltogatása tette ki. Az, hogy mi történik a pályán az senkit se érdekelt... Nyomorogtak ketten egy liftben és pár apró képernyőről bogarászták, hogy mi is van a pályán... Mert milyen jó, hogy a vásárlók láthatják őket munka közben... A vásárlók, akik akkor és ott kb lexarták őket és a F1-et, mert vásárolni voltak...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #43200 üzenetére
Ellenben szerintem Rosberg gyorsan át fogja ugrani a két RB-t, még úgy az első 6-7 körben. Persze csak, ha túléli a rajtot.
-
werszomjas
addikt
válasz
Sztem addig, míg a Torro Rosso-ra nem hiszi azt, hogy az a RedBull, és nem ordít mint egy őrült, hogy VETTEL KISZÁLLT, addig olyan nagy gond nem lehet
A célegyenes motor hang tényleg zavaró, de legalább ott vannak a helyszínen
-
DopeBob
addikt
válasz
legalább nem visít mint egy malac, ne legyünk telhetetlenek. A kép jó, és legalább a szak-komentátor is
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #43186 üzenetére
Él egy két olyan fura kép a fejemben, hogy gondjai vannak az előzéssel
Na mindegy, Button és MSC legyen a dobogón, és akkor már nem hiába keltem fel 6-kor
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #43162 üzenetére
Ezt én is reálisnak tartom.
-
Thom!
veterán
válasz
Motion_Blur #43162 üzenetére
ezzel én is megelégednék, de a RB versenyen biztos kemény lesz
várom már
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Motion_Blur #43066 üzenetére
Ha csak a tavalyi angol nagydíjat veszem alapul, ha ugyanazt az autót hozták volna el fejlesztések nélkül meg ezzel a retek lépcsős orral, akkor is jobban állnának mint most...
Felipe meg no comment, küszködik ő már mindennel. -
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #43046 üzenetére
lol
tehát nem gyors a kanyarokban de legalább az egyenesekben is lassú.
igazi gyöngyszem ez az ótó. -
Zodicus
senior tag
válasz
Motion_Blur #43046 üzenetére
Ez igen. Szerintem is lemondott az idényről is.
-
vlaho
aktív tag
válasz
Motion_Blur #43045 üzenetére
Így van.
De ha jól emlékszem, a Ferrari elég korán elkezdte fejleszteni az idei autót, és csak erre futotta? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #43045 üzenetére
Alonso:
„A verseny nagyon nehéz lesz számunkra a holnapi napon, miután az autóban nincs meg az a potenciál, hogy sokkal előrébb végezzünk. A legnagyobb gondot a leszorító erő hiánya jelenti, és a végsebességünk sem a legjobb. Ennek tudatában nem tehetünk mást, mint stratégiailag egy olyan futamra rendezkedünk be, amikor nem mi vagyunk a támadó felek. Bízunk benne, hogy azért sikerül pár pontot szereznünk.”
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #43036 üzenetére
Versenyképes technikát raktak össze az olaszok.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #43014 üzenetére
Szerintem ha normál, hibamentes futama lesz MS-nek, akkor Grosjeant simán lenyomja. Sokkal több a tapasztalata, nem hinném, hogy Grosjean tartani tudja egy egész versenyen a tempót. Szerencsével még akár a második hely is meglehet az öregnek.
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #43006 üzenetére
Kiváncsi leszek hogy a Mester tud-e menni velük majd a futam folyamán. Elvileg kéne tudnia, mert a motor ugyanaz, tehát egyenesekben baromi gyors, meg aztán most ezzel az ügyes kis F-csatornával úgylátszik beletaláltak a tutiba. Legboldogabb lennék ha a rajt után nemsokkal megelőzné mindkét Mclarent, de ehhez tényleg valami über rajt kell.
Amúgy meg nem tudtátok, hogy a Ferrari nem szar csak altatnak?
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #43006 üzenetére
Massa meg mostmár tényleg monnyon le
így nem lehet csapatot építeni. Massa nem másodhegedűs, hanem félnótás. Pedig annó a kedvencem volt, de ez tarthatatlan. Semmi keresnivalója itt
(#43007) b-type
nézd, visszatérő pilóta meg minden, én nem támasztok vele szemben több elvárást mint bármelyik ujonccal és amilyen hátul volt, tudnia kellett volna, hogy mennyi maradt még abban a körében (persze ott volt a hiba is, de azzal talán meglett volna hajszálon? ugyan már)simán a csapat túl finoman bánt vele. meg kellett volna mondani h muszáj bent lenni és kész. Sztem meg Grosjean is feltette, bár ez nem tuti, de mintha 3.kétn ment volna tovább
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #42953 üzenetére
nyugi, nem kell előreszaladni
Ez az első időmérő vs.20 futam -
shteer
titán
válasz
már vége a szezonnak?
-
ktg3
őstag
válasz
Az a komoly, hogy a fogadóirodák is messze az RB-t tették előre.
Asszem pont te mondtad pár napja, hogy nagyon sima meki 1-2 lesz.
-
Zodicus
senior tag
válasz
Motion_Blur #42905 üzenetére
Dettó
A SkySports meg súlyosan fizetős -
mokus1
addikt
válasz
Motion_Blur #42905 üzenetére
M1 élő szerintem nincsen sajnos
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #42845 üzenetére
Pedig hidd el egyre nehezebb innovatív dolgokat kitalálni. Vagy megoldásokat. Mert az autó egész testén maximálisan megvan szabva minden miniméter. A megvalósításoknak a száma véges.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #42841 üzenetére
Az a baj, hogy egyszerűen képtelen vagyok felfogni az FIA lépéseit. Newey ahogy mondta, hogy egyre jobban megkötik a kezüket, és folyamatosan az új szabályokkal becsapják előttük (TERVEZŐK ELŐTT) az ajtót.
Véleményetek szerint meddig mehet ez így tovább? FIA-ra gondolok.
MastreBelinkelték már a puszta magyarázatot.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #42823 üzenetére
Schumacher azért nem a nulláról építette (pontosabban építették) fel a csapatot. Az érkezése előtti két évben stabil 3. erő volt a Ferrari. Ergo erre még nem nagyon volt példa. Hill ment át VB-ként a Williams-től az TWR Arrows-hoz, valamint Villeneuve szintén a Williams-től a szinte tök újonc BAR-hoz. Ezekre lehetett volna igaz az állítás, de ugye ezekben az esetekben elmaradt a siker.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #42818 üzenetére
Azért Hamilton-nak jól jött. Ahogy bukdácsolt kapta a pofonokat sokkal szerethetőbb figura lett. Így van Alonso-nak is jól jött, mert sokkal szerethetőbb lett ő is. Végre nem akkora arca van mint a Renault-os időkben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #42823 üzenetére
Kova nem ezért ment a Lotus-hoz anno? Hogy abszolút a 0-áról kezdjen egy csapattal és szépen, fokozatosan építse magát és a csapatot?
Persze, de mehetett volna máshova is. Másik csapathoz, vásik géposztályba, akárhova. Azért annyira nem rossz pilóta. Francba is, itt senki se rossz pilóta. Aki eljut a F1-ig, az nem lehet rossz pilóta...
-Mike-: Alonso-nak is jót tett, hogy a Renault-os két VB után megtaposta kicsit az élet.
Nem azt mondom, hogy önszántából ment el, de annyi más helyre is mehetett volna... Akár haza is, ha tényleg olyan xar pilóta...
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
igy van ahogy mondod.
attol lesz a szememben valaki nagy versenyző ha egy sikerszéria után átszerződik és felépit egy csapatot a nullárol.
-
dangerzone
addikt
válasz
Remélem csak a Hamilton Street beszél belőled.
-
zszszs
tag
válasz
Az merész kijelentés, de legyen igazad.
Tavaly és tavalyelőtt az RB (vagy inkább Vettel) agyoncsapta a VERSENY-t. -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #42808 üzenetére
Igen, a tavalyihoz képest iszonyatosan jól vezethető!
Tetszik is nekem!
-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur #42791 üzenetére
-
P00By
nagyúr
válasz
Gondolom ezt már olvastad
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Az a lényeg, h Ők értik..
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #42780 üzenetére
Már indítottam és eddig egész jónak tűnik.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #42742 üzenetére
Alonso kedveli a túlballanszolt autót és ha túlkormányzott.
DemonDani
Kobayashi hihetetlen dolgokat szokott megfogni. Hiába a vérében van a drift.
-
giigz
veterán
válasz
A Red Bull továbbra is a legjobb, így kívülről gyerekjátéknak tűnik a vezetése pl. a Ferrarihoz képest.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
én is megnéztem ugyanez jött le nekem is.folyamatosan dolgozni kell vele hátul nagyon nincs tapadása a ferrarinak.rb:vagy kurvára altatnak vagy már náluk sincs csak kolbászbol a kerités.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest