- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
hackeeeee #42775 üzenetére
meg ahogy tavaly Sutil ugyanitt megmentette a kocsit időmérőn, az se volt semmi ... itt azért tört már 1-2 autó meg ...
-
DemonDani
addikt
válasz
hackeeeee #42707 üzenetére
szvsz elég ha a dominencia megszűnik. legyen ott a redbull de ne behozhatatlan előnnyel, hogy vettel a kamionjában szalonnázzon mire a többiek áthaladnak a célon...
legyen már végre olyan h harcolnak.
tavaly amúgy pont schumi volt az egyik legérdekesebb versenyző ilyen szempontból, csak vhogy azt már kevesen jegyzik, hogy ő előzte a legtöbbet (ha jól emlékszek, de elég szoros volt)
-
MPowerPH
félisten
válasz
hackeeeee #42702 üzenetére
Azért már nagyon kíváncsi lennék rá... Szvsz azt tudom, hogy a Ferrari gyenge. Én is inkább Schumacher miatt izgulok. Nem bánnék tőle egy pole -t.
Versenytempó lesz ott is kérdéses, de nagyon bizakodó vagyok. RBR miatt még stresszelem magam, remélem most végre nem lesz olyan ütőképes az autójuk. De ez csak holnap derül ki.
Xirtam: Melbourne -ből lehet következtetni az erőviszonyokra. Vettel tavaly is im-et nyert, aztán a futamon fölényesen beledöngölt mindenkit a pole -ba. 2010-ben is, csak akkor benézett egy kanyart... És az erősorrend is nagyjából stimmelt.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #16504 üzenetére
nincs különbség..sőt.
Amit Button is mondott, ő a versenykörének a végére kapta meg az SC jelzést (és ment be a Pit-be) ezért aztán természetesen jó köre van (kb. 23-25 mp a kerékcsere és az áthajtás)
Vettel és Hamilton már végig kapták a tartandó szektoridőket és hajtottak be a Pit-be...azaz az ő köridő+pit azért több (Chandok 2:16-t ment).
Hamilton-nak meg még lecserélték az első szárnyát+ a tétovázás, ezért 2:22.
szabályozva voltak végig, Vettel és Hamilton nem időt nyertek, Chandok kivételével mindenki nyert rajtuk (illetve Hamilton-n még Chandok is)..a Ferrari-k vesztettek mindenkivel szemben. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #16500 üzenetére
A lényeg, hogy sem Vettel sem Hamilton nem volt gyors körön (különben mint írtam meg is büntették volna őket)
"
Tavaly óta nem zárják le a boxutcát a biztonsági autó beküldésekor, ehelyett a versenyző kormányára kiírt jelzésekkel tájékoztatják őket a betartandó részidőkről, hogy ne vágtázzanak kereket cserélni a balesetek után.
"
Azaz nem léphették túl az adott részidőt (mert bünti) sehol. -
Nowhereman
őstag
válasz
hackeeeee #16323 üzenetére
A kettön áll a vásár nálad mit jelent?
Szimplán a nyakára ment, hogy a féktávon meglephesse Kovát, mint Nyikolájt a tevek, csak épp Kova 80m-rel elöbbre vette a féktávot. Annyiban biztos, hogy abban Webbo volt a hibás, hogy nem ugy kezelte Kovát, mint egy részeg biciglist - nagy ivben kell kikerülni, mintha kombájn lenne, különben a kereked alá perecel...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #16320 üzenetére
Az Origó cikke az esetről. Mármint Alonso nyilatkozata.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest