- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Zso2
őstag
Nem mondanám,hogy sima lett volna Nico győzelme,+5-6 mp Button-nak és még egy jó nagy szendvicsen keresztül kellett mennie, szerintem befogta volna Nico-t...
Ez ki fog derűlni a következő héten.... A Mclaren szerintem győzni fog annak ellenére én még mindig Alonso-nak drukkolok
A Ferrari meglepően jól tartotta magát még Massával is versenyen, nem gondoltam volna... -
Mastre
tag
Rosbergnek 3 kiállással nem lett volna ilyen egyértelmű szerintem. Ha mindig Buttonra reagálnak, akkor mind3 kerékcserénél vesztenek kb 2 mp-et. Mivel az elején kb 6 mp előnye volt, az pont elfogyhatott volna. Arról nem is beszélve, hogy nem tudni, hova jött volna vissza forgalom szempontjából...
Így pedig ha nem rontják el Button cseréjét, akkor 14 mp-el Rosberg mögé jön, hát érdekes lett volna friss gumikkal, de szerintem úgy is sima lett volna.Így volt a biztos, nem véletlen választották ezt...
-
giigz
veterán
Ne felejtsük el, hogy egy világbajnokról is beszélhetnénk. Ha Glock nem bénázza el azt az utolsó 1-2 kanyart, akkor most Massa legalább egyszeres VB lenne...
Azokban az években iszonyatosan ment neki, csak az a baleset... Lehet, hogy azóta már annak nincs semmi hatása rá, viszont az a feszültség, és bizonyítási kényszer ami rajta van...
-
törölt tag
azt büntetik, hogy valaki agresszívan védi a pozícióját? ez azért elég nagy szégyen
Az,.,,,,,
M.S helyébe közölném hogy akkor van még pár aktív évem elmegyek más sorozatba ahol engednek versenyezni. Persze tudom hogy nem teszi hisz gondolom az F1-.ről szól az élete. Plussz fejébe vette hogy mercit épít
. És őt ismerve ha vért izzad is de megcsinálja. Arra leszek kíváncsi 45 évesen végleg abba hagyja e vagy hoszabít.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest