- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Plutor #37570 üzenetére
De legalább magyarázatot kapnánk, hogy mért kell ez? xx évig működött a dolog? IGEN. Akkor most mért kellenek ilyen idiótaságok. Ősszintén megmondom nektek. Hogy már az F1-et csak a Ferrari miatt nézem. És nem azért mert élvezem. Többször is előfordult velem, hogy be be aludtam a futam alatt. Eddig ilyen soha nem történt. Hungaroringre is jóformán a csapatom miatt megyek. . . Számomra mint néző és fan ez gáz. Mert nem ezt akarom nézni, hogy ha valaki időmérőn jól teljesít csak köröznie kelljen mint egy P1-es fázisban. Szeretném ha szorongatnák. És nem 1-2 körig mert elfogyott a gumi.
Meg költségcsökkentés. Mekkora királyság istenem. Elment 2 nagy gyártó. (Toyota mekkora idióta volt, lehet egy versenyképes autót hozott volna létre. A HONDA is. EPIC FAIL) Jöttek ezek a mitugrász csicskák (LOTUS-t kivételével mert rajtuk látszik az akarás és a fejlődés) De a másik 2 csapat GP2-be is kevés volna.,
Esküszöm azt se bántam volna, ha a nagycsapatok itt hagyták volna az egészet. Aztán talán észhez tértek volna. Én azt is megmondom nektek, hogy ahogy jön az új motor formula befejeztem a sportág követését. És nézem inkább a Ferrari Trophy-t. Az összes pilóta V10-V12 ért könyörög. Akkor mért kell ez? Elhiszem, hogy a pilóta csak egy eszköz. . .
Valaki értesse meg velem mért jó ez.
-
Male
nagyúr
válasz
Plutor #37560 üzenetére
A Ferrarinak korábban is volt már hajlékony szárnya.. most újra megpróbálták, ennyi.
Az, hogy hogyan hajoljon tervezetten az anyag, azt jóeséllyel nem lehet egy példányból lemásolni, mert ez már nem az a kategória, hogy megmérjük és csinálunk egy ugyan akkorát.
BMW001: Igen, vagy arra, vagy arra, hogy nem kéne tiltani a hajlékonyságot, mert semmi értelme (most is hajlanak, és nem törnek a futamokon, pedig még pluszban arra is figyelniük kell a tervezésnél, hogy a teszten átmenjen).
-
Xirtam
veterán
válasz
Plutor #37563 üzenetére
De megint oda lukadunk ki, hogy a teszteken átment? ÁT. Használták időmérőn és a futamon? NEM. Mért? Mert ők is látták, hogy nem nyerő. Bezzeg sokan meg okoskodtak, hogy jaj ez nem biztonságos. Apám. nem egy 2-3 éves múlttal rendelkező csapatról beszélünk.
És ha ellopták? Akkor mi van. De ha jövőre is 1-1,5 másodperces RBR főlényt akartok nézni. Gratulálok. De akkor inkább nézek IndyCar-t
-
syl5
őstag
válasz
Plutor #35043 üzenetére
Hmm, mindegy. Nálam is UPC analóg bronze van, de ha 16:9-re van állítva a méret, akkor alul, felül csík van. Ha auto szélesre állítom, akkor széthúzza full képernyőre. Végülis szerintem akkor van rendbe a képarány, ha szét van húzva. Itt van pár kép
Nálad 16:9-re, vagy auto szélesre van állítva a méret?Szerk.:
Milyen rendes ez a Eurosport. Csak kettőig közvetíti az ILMC-t, nehogy a bőség zavarában ne tudjunk dönteni a versenyek között. -
werszomjas
addikt
válasz
Plutor #34918 üzenetére
Sztem nem sok változás lesz, ez az év a RB-é, ezt az FIA is látja, Vettel nemsoká matematikailag is VB, ezek a szabálymódosítások/kikötések már annyit érnek mint halottnak a csók, legalább a szurkolók reménykedhetnek még
Nincs már csapat aki az idei autóba még nagy pénzeket/fejlesztéseket ölne, mivel felesleges, szóval ez az év már ilyen marad, 1-2 Hamilton/Button/Alonso első hely biztos becsúszik majd, de Vettel ott lesz mögöttük.
Schumit szeretném már végre egy dobogón látni
Most annak szurkolok
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Plutor #30947 üzenetére
Elvileg egy boxkiállás során változtathatnak a motor paraméterein, kérdés, hogy időmérőn, mikor visszajönnek új gumikért, akkor ráköthetik-e a számítógépet. Szerintem gondoltak erre, és valami olyasmi lesz, hogy előre le kell adni az időmérőre, és azzal kell kezdeni a futamot, a kiállásnál meg ba***atják, mert túl sok idő elmegy, mire megváltoztatják a paramétereket, míg egy időmérős beállítással nem bírna ki a motor egy hosszabb etapot.
-
proof88
addikt
Szerintem itt tegyünk pontot a vita végére.
Amit Kimi csinált, az alapjáraton szabálytalan volt, mert nem adta vissza az alapjáraton jogosulatlanul szerzett pozíció(ka)t.
Eddig senki sem háborgott miatta a csapatok közül, de eddig szabálytalannak ítéltem meg, hogy nem adta vissza a fehér vonalon túl szerzett pozíciókat. Ez volt a fura, de végre le van írva, hogy tényleg szó volt erről a versenyzői eligazításon.
Tehát előre meg volt beszélve, hogy rajt után használható a bukótér a pálya részeként, úgyhogy én már azt is mondom, nem lett volna balhé abból sem, ha Heidfeld is kimegy.
Úgyhogy Kimi tisztességesen nyert!
A KERS-ről meg nekem is az a véleményem, hogy nem tudom, Fisichellának is miért kell olyan dolgokat elhinteni, hogy "ha az nem lett volna", mert mindannyian tudjuk, hogy a KERS milyen hátrányokat okozott év elején, egyrészt kevésbé variálható a súlyeloszlás, másrészt volt mikor meghibásodott, és nem lehetett használni, meg beázott, ezért fagyizott Kimi, nem azért, mert lesz@rta a futamot Malajziában (mai napig is van, aki nem tud erről, azért írtam le, hogy beázott). Most végre látszik, hogy megérte szenvedni a fejlesztésével (bár ki tudja, lehet hogy nélküle jobban állnának pontok tekintetében). -
[CS]Blade2
addikt
Vettel harmadik helyére nagyon nagy szüksége volt a Red Bull motorpartnerének, a Renault-nak is, miután ezúttal Webber kocsijában hibásodott meg az erőforrás a szombati szabadedzésen. A kezdeti ijedtség után azonban kiderült, hogy csak a motor elektronikai rendszere romlott el, azaz nem kell a kukába dobni az egész nyolchengerest.
Akkor Webber-nek még van esélye, hogy büntetés nélkül befejezze.
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest