- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #25302 üzenetére
Tényleg a Reactive Blueprints miatt jött kizárólag a javítás??
Szval most már a Skinek miatt is foltozni kell a játékot.Nemhogy a játékkal foglalkoznának, vagy a server parkkal hogy nappal is lehessen játszani.
Tegnap egész nap a lobbyban más mapot mutatott mint amit betöltött meg kismillió hasonló issue , ha már lobby akkor volt nemegyszer hogy 5- 10 percig vártunk hogy megteljen ( jah biztos ilyen kevesen játszanak most karantén alatt..)Kezd szánalmas lenni ez az egész lassan.
-
-
geckowize
őstag
válasz
KaitouP #25000 üzenetére
Fentebb linkelte valaki ezt a beallitos videot, ebben megad a Warzone-nak (MW-nek) a Battle.net-ben plusz command line parametert, ami "-D3D11", azt gondoltam ez lehetseges, hogy force-olja a DX11-et?
-
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #24328 üzenetére
Petya, én nagyban tisztelem a munkásságod, mind itt, mind a CW topikban, és általában a véleményünk is egyezik, de itt most nem tudok egyetérteni a leírtakkal. Abban igazat adok neked, hogy mindenki azzal játszik, amivel akar, és fegyver sincs a fejhez szegezve a "megtérítéshez". Azzal sem vitatkozom, hogy a CW jobb vagy rosszabb, bár engem még nem szippantott be, de látok benne potenciált, semmiképp sem írnám le. De ez egyedi megítélés kérdése, ha valakinek nem jön be, akkor nem jön be, ha húszan mondják, hogy de ez jó, neki akkor sem lesz - mert ő így érzi, és hagyjuk meg a jogot, hogy mindenki azt érezze, amit.
Ezzel együtt azt mondani, hogy nincs "tolás" az új rész felé, az véleményem szerint a tények, mondjuk úgy, figyelembe nem vétele. Az 1 év, 1COD, 1 év support világos, tudjuk, ismerjük. De most nem egészen azt nehezményezi a játékosok egy része, hogy ennek a résznek megszűnt a supportja, és ereje teljében ugyan, de magára hagyták, úgymond létezzen ahogy tud, az új, supportált rész árnyékában, azután nyerjen a jobbik. Sokkal inkább azt, hogy a játék 100% -os pontenciáljához képest egy alacsonyabb szintre tették, népszerű pályákat vettek ki a választható tartalomból, az új szezon csak az új rész tartalmairól szól, sőt, még a játék nevét is elvették, betették a WZ neve alá, mintegy az alól választható "másodlagos" játékmódot. Egy ilyen visszavett tartalom pedig nyilván kevésbé csábítóbb, több az esély, hogy inkább megnézi az egyszeri gamer, mit ad a "full supported" verzió. Láttuk a módosítások, az átnevezés, a pályák kimozgatásának az időzítését, nincs ezen mit szépíteni. Az üzleti modell világos, de az üzleti érdek nem feltétlenül esik egybe a játékosok igényével. Nem véletlen, hogy a sok új rész mellett 2019 -ig én is az MW2 -vel toltam only, mert az adta azt, ami tetszett - még ha sokkal újabb, csillivillib részek is jöttek. Ott kihaltak már játékmódok, mert nincs játékosbázis - de 11 év után sem azért, mert szándékosan kivonták őket a forgalomból.
Szóval a változást meg lehet érteni, lehet vele együtt élni, valóban, mindenki azzal játszik, amivel szeretne, de ettől örülni neki, vagy tapsolni a történteknek nem muszáj. Ha pedig ennek hangot adnak a fórumozók, az azért van, mert bántja őket, a fórum pedig a játékkal kapcsolatos gondolatok cseréjére van kitalálva - hol mondják el, ha nem itt? Ha a topic most 70% -ban erről szól, akkor alighanem 70% -ban ez foglalkoztatja a topiclakókat. Hagyjuk meg nekik a szólás szabadságát, pls.
És persze Peace.
-
csuzda
aktív tag
válasz
KaitouP #24328 üzenetére
"1 év, 1 CoD, 1 évnyi support. Ez mindig így volt, most is így van, és vélhetően így is marad."
Ez teljes mértékben igaz, csak a CW-nek jövőre kellett volna kijönnie. Kötelezően ki kellett adni, mert mit szólnak a befektetők akkor? Ugyan az mint a cyberpunk esetén.Akkor jártunk volna jól, ha nem jön új cod és ez a rész lenne továbbra is támogatva. 2 fegyveren kívül az összes arany. Úgy vártam az új CoD-ot mint a messiást. Úgy voltam vele, hogy végre az új MW-vel rájöttek, hogy hogyan kell élvezetes játékot kiadni. Mint a bolond töltöttem le a CW bétát és reménykedtem, hogy élvezetes lesz a szokásos béta bugok ellenére is. Elég sokat játszottam vele, de nem volt az igazi.
Én shoothouse-t és shipmentet szeretem. Az a 2 fegyverem azért nincs kiaranyozva, mert amióta bejöttek nem volt ez a két pálya. Milyen érdekes, nemde? Azelőtti szezonban meg az agyamat is szétjátszottam rajta. Nekem az nem élvezetes, hogy az olajfúró tornyon egy perc alatt körbeszaladok, nem látok senkit, majd hátbalőnek. És ez ismétlődik 10 percen keresztül, mire lejár az idő, mert a 100 kill TDM-n nem jön össze 10 perc alatt.
Ez a rész 2019-ben jött ki. Az utolsó CoD amit imádtam a Cod 6 volt 10 évvel ezelőtt jött ki. Azért kell évente kiadni egy codot, hogy reménykedve 10 évente sikerüljön egy jó? Jah, bocsánat. Az eladási számokat tekintve mindegyik CoD jó volt. Csak az emberek kénytelenek valamivel játszani és a Battlefield sorozat a minősége alapján nem tudom hogy létezik még...
-
-
hitchins
őstag
-
hitchins
őstag
válasz
KaitouP #24186 üzenetére
Nekem sincs szándékomban bántani senkit, de én meg az ilyen bejegyzéseket nem értem. Szerintem normális srác vagy, normálisan írsz és válaszolsz, és azt sem feltételezem rólad, hogy nem tudod értelmezni amit írtam. Most mégis úgy tűnik, hogy nem érted vagy nem akarod érteni amit írtam.
Nem lepődtem, meg mert az élet minden területén kb ugyanez van. Még durvább formában is. Pénz, pénz, pénz.... Nem is ezen problémáztam. Továbbra is szívesen lövöldözök MW-ben.. akár Battlepass nélkül is.
Az alapvető problémám az, hogy megjelent a BP az MW-ben.
Megjelent, megvásárolható, de használni nem tudom, mert az MW-ben semmi haszna. Semmit nem kapok a pénzemért.Az árak és a támogatás olyan amilyen, de ez szerintem már az megtévesztés/átverés kategória. Kb mintha vennék egy lemezes játékot, de csak a dobozt kapnám meg.
Ha már mindenképpen beleteszik ilyen formában, akkor a minimum egy lóbetűs vastagított figyelmeztető felirat, hogy a 100 feloldható cuccból csak kb 3 call card használható az MW-ben, légyszi ennek tudatában vásárold meg.
-
hitchins
őstag
válasz
KaitouP #24165 üzenetére
Nem zavar... illetve de kicsit igen, hogy 2x ezer forintert csak egy evig tamogatnak egy jatekot. Ettol fuggetlenul egyutt tudok elni vele. Elvagyok a jatekkal igy is.
Azt viszont kisse furcsanak erzem, hogy beletesznek valamit amire amit megvehetek, de a megvasarolt tartalmat hasznalni nem tudom. Ez csak nekem furcsa?
Nem igazan tunik korrektnek meg akkor sem ha esetleg beletesznek majd par dolgot mw tulajok szamara is. -
Tomko78
őstag
válasz
KaitouP #24164 üzenetére
Ha annyira jól megy neki az új akkor miért akciózik majd egy hónapot na ez már mindent elárul róla , ha olyan jól menne a szekér biztos nem tenné meg , és ettől a cégtől minden kitelik , de igazad van hogy tudnának bele nyúlni hacsak nem kiadói nyomásra
, amúgy én az mw beszéltem hogy azt tervezik tönkre tenni
és már több mapon is előjött ez a hiba de sebaj előre , Béke bálim
Majd ki alakul minden szépen , de legyen igazad hogy ez csak egy ilyen eme felfokozott idegállapotos időkben kipattant vad történet szerény buksimból
-
-
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #23920 üzenetére
Persze, mert konzolra preferálják. Ám attól még a Call of Duty, tetszik-nem tetszik, mindig is billentyűre-egérre tervezett játék marad/lesz. A konzol véletlenül sem jobb, sem nem élhetőbb közeg egy multiplayer FPS játékra, maximum kényelmesebb, mindenféle rásegítő eszközökkel ugyanúgy csalni nemdebár. Nyilván több pénzt kaszálnak konzolon, mert a sok user nem akar még egy windows bootolással sem küszködni, nem beszélve arról, hogy a felnövekvő generáció sem hardveresen sem szoftvaresen kb. semmit nem ért hozzá. A kiadott játékok brutto ára, ami visszahozza az olcsón sorozatgyártott konzol, de egy jó pc-nél még mindig gyengébb gépek árát.
Mindent konzolra optimalizálnak, igen, ez az előnye, de semmi más egyéb sem. A Black Ops számomra egy giga hulladék(kivéve a mostani fejezetet, de ezt is csak azért mert az MW-re akar hajazni), és minden ami az MW3 után megjelent. Kivéve talán a Ghosts-ot, és az MW-t, de azon kívül semmit. Nézd, ez az én véleményem, az meg a tiéd, minden szubjektív, tessék is szívélyesen így érteni. Köszönöm. -
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #23917 üzenetére
A PC-s játékosokat mindig az "menti meg", hogy milyen minőségű a játék, nem a crossplay. Annyi semmitmondó epizód jött ki az MW előtt, hogy nem véletlen, hogy kihaltak a szerverek. A nagy számok törvénye inkább, ami a crossplay alapján képes lehet "megmenteni"' a jövőben egy multiplayer COD-ot. De a Modern Warfare esetében erre nem is lett volna szükség, hiszen jól eltalált rész lett. Az a sok semmitmondó Black Ops, meg a hígabbnál hígabb remasteredre sikeredett részek folytották el a korábbi lelkesedést. Ha nem lett volna COD 2-COD 4, MW2-MW3, még mindig azon gondolkodhatnának, hogyan alapozzák meg egyáltalán a szériát.
-
Rinkasime
tag
válasz
KaitouP #23825 üzenetére
Köszönöm,hogy helyettem is megtetted! Szólhatnának pl a commentek különféle loadoutokról,hogy kinek hogyan és miként van össze szerelve a fegyvere,milyen taktikát használ,milyen perkeket. Screenshotokat és videó linkeket is szívesen látnák funnymomentsekkel vagy higlightokkal.. valamit gyerekek virítsatok!!!
-
venom8888
őstag
válasz
KaitouP #23793 üzenetére
Hat engem is meglepett, hogy kivettek volna MAp-ot, miert is vennenek ki,soha nem vettek ki fps jatekokbol mapot, ha nem rasszista festesek,vagy kompromittalo lenne. Foleg a leg populariasbb map a fejlodeshez,mindenki epekedve varja.
Ja meg most jut eszembe, tegnap be dobta Domination-ba is -
wjbhbdux
veterán
válasz
KaitouP #23130 üzenetére
"Modern Warfare and Black Ops Cold War weaponry will be shared with Warzone. We don’t currently have plans to remove any weapons from Warzone. You will not be able to use your Modern Warfare weapons in Black Ops Cold War, and vice versa.
Modern Warfare players can rest easy; current plans are that any Modern Warfare weapons you’ve progressed, along with any unlocks (like the Damascus or Obsidian camos) are retained.
Every weapon you’ve unlocked in Modern Warfare, as well as every weapon you’re going to unlock in Black Ops Cold War, is planned to continue to be available in Warzone.
Plans are for Operators from Modern Warfare, including all purchased and earned Skins, Quips, and Finishing Moves, to continue to be available in Warzone.
Warzone Battle Pass system content and store purchases will continue to be available in Warzone. There are currently no plans to remove Warzone content.
Modern Warfare Battle Pass content earned and store purchases are planned to continue to be available in Modern Warfare and Warzone. While we continue to optimize for platforms and disk space, we plan to retain all Modern Warfare content for continued use in Warzone at least through the initial Black Ops Cold War seasons of content.
There are no current plans to remove content from Warzone but to ensure the best possible player experience, there may be occasions where content is delayed, or becomes temporarily or permanently inaccessible."
Ez nagyon úgy hangzik, hogy adnak neki még egy évet aztán Warzoneban az MW tartalom le lesz cserélve a következő codra a BO mellé.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #23132 üzenetére
Ja pont így jön le nekem is. Szerintem túl sok pénz jön be az MW-ből nekik az IAP-okból nem akarják elengedni még, nem ilyen mértékben de szépen stabilan pár fegyver BP-vel meg OP-al figyeld meg fejve leszünk.
Infinek nem nagy ("akkora hatalmas", azért pontosan tudom mennyi idő a modellezés
) melo pár oppot és skint összerakni az új rész hegesztése közben.
edit.: Én örülök neki lehet majd megveszem a CW-t is de egyenlőre tuti nem, fika nélkül de nekem az MW valahogy minden hibájával együtt (amik az égig tudnak fel.ni agyilag
) de jobban kiadja főleg HC-ban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #23130 üzenetére
Aztarohadt.
Na erre nem számítottam ha jól értem MW is továbbra is termel majd a BP-be, lényegében csak a CW fegyverek nem lesznek használhatóak MW-ben ellenben minden marad a jelenlegiek szerint talán még MW fegyverek is lehetnek néha free pass jutalmak.
Ed3r_X_ Várjmá ott valami nem korrekt konkrétan ez rondább mint One S-en pedig nem lenne szabad annak lennie.
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #23076 üzenetére
GhostPetya és #23079 oriic
Plundert írtam, de én egyedül játszom, nem csapatban.
Amiatt, hogy egyhelyben álldogálok, guggolok senkinek nincs belőle hátránya.
Nincs ismerős akivel lehetne játszani, akiket meg random berak a játék a legtöbbször mennek a saját fejük után. Nekem csak a Warzone van meg, a multiról már leírtam a véleményemet.
Igaz így nehezebb kioldani a fegyvereket, kiegészítőket; de nem kell bajlódnom senkivel; hogy hová-merre kóricál éppen, meg nem kell szidnom senkit ha bukta van.
Éppen emiatt, ha találok egy jó helyet a meccs vége felé ahol meghúzhatom magam, nem fogok futkorászni, hogy meghallják ott vagyok az épületben. Szépen becélzom az ajtót, és nem mozdulok, mert minek vinném el a célkeresztet az egyetlen bejutási pontról?
Nem egyszer volt, hogy valaki befutott a földszintre, és ment is tovább miután felvette ami kellett neki; de az emeletre nem jött fel, mert nem hallott meg."Ebben semmi színvonalcsökkenés nincs, minimum az hogy egy multi rendszer így épül fel."
Szerinted, szerintem meg nem. Eltér a véleményünk, de ebből nem akarok flame-t.Multiban amiről ti írtok ott persze bosszantó a dolog, senki sem szereti ha valaki csak van a játékban, és nem működik együtt a többiekkel.
-
ЯΞD
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #23076 üzenetére
Azért ez nem igazán igaz így 1/1 nekem nem 1-2 kickem volt már Warzoneban mert meglapultam a tetőtérben percekre mert tudtam, hogy alattam van egy trió nekem meg két haverom Gulagban van.
De volt olyan is, hogy leugrottam az épület külső peremére majd be egy teraszra (jó spot, takar a korlát ajtó nem nyitható) és vártam, hogy haverok húzzák ki az utcára a top earner teamet. (Tudjuk... alamuszi nyuszi. De bejött!
)
Tehát tud azért buggolni is az algoritmus.(mint mind kb)
------------Nyaljanak ezek sót az összes classic Ghost skin 19,9 dodo.
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #23051 üzenetére
Akkor sokat nem vesztettem, hogy a CoD4 után nem játszottam a multival.
Tudnám minek kell ilyen hülyeséggel szivatni az embert.#23052 oriic
Szerintem meg nem, mert pl. Plunderben is azért szívjak, mert valami "jópofa" fejlesztő kitalálta, hogy rohanjam végig az utolsó két percet is, mert neki olyanja volt.
Aki kempel egészségére, Plunderben nem sokáig húzza ha olyan helyen van, mert még ha nincs is valamiért killcam - előfordul - max egy perc és már a nyakán is van akit kilőtt.
Ahhoz igen jó helyet kell találni, hogy ne tudják előbb-utóbb kiszedni.
Szedtem így le nem egy kempert, mert nyugisan ugyanott maradt, mint ahonnan kilőtt.
Jópárszor azért buktam el a 2-3-ik helyet, mert az utolsó percekben is futkároztam.
Az meg már lutri, mert akkor igen jó eséllyel szed le akibe véletlenül belefutok.
Ha meg már van nálam egy fél milla körül akkor már azért a játék is küldi rám a népeket, meg ott van pluszba a bounty is. Talán muszáj végigrohanni a pályán ha kergetnek, hogy könnyebben kilőhessenek?"nincs utalatosabb az AFK farmereknel"
Talán pontot vesznek el tőled vagy miért?
Megáll, fekszik egy helyben aztán jónapot. Ha éppen valaki véletlenül arra téved akkor meg ott egy ingyen frag.Tegnap vagy tegnapelőtt meglett a Plunderben a Gold, 720ezerrel; nem tudom mi volt, de elég rendesen lőtték egymást a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged