- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Szerintem ez erősen hardver függő, de tény, hogy van amikor nem mutatkozik meg fps számban a változás.
Én ezek szerint szerencsésebb voltam, mert a korosabb hardverrel (i7-4790 + 1070) a jobb beállításokkal nem csak nyertem tizenpár fps-t, de az 1% és a 0.1% FPS dropokból biztos, hogy tudtam csökkenteni a jó beállításokkal, mert a fluid játékélmény jobban érződik, nem annyira diafilm jellegű a játékmenet.
-
-
Hzoltan969
tag
Nagyon szarul kezeli, de nálam úgy működött, hogy a Windows felbontást átállítottam 120Hz-re, játékot borderless módba, akkor megjelent a 120Hz, mint választható opció. Ha ez után visszaállítottam fullscreen-re, akkor már megmaradt 120Hz-en és nem kellett később a Windows felbontást állítgatni...
-
Peace
nagyúr
Ahogy most így gondolkozok, lehet, hogy csak szimplán gyökér a játék. Mivel alapból 4K@60 a tv-n a felbontás Windows alatt, ezért nem képes magától 1440p@120-at belőni a játék, amíg manuálisan át nem állítom a Windowsban a tv felbontását. Ha viszont ez a helyzet, akkor ennyit nem ér az egész, mert nem fogom minden egyes játék előtt állítgatni a felbontást. Más játékok simán megbirkóztak ezzel a problémával saját menüből és gyönyörűen ki is írta tv-n az infósáv, hogy 2560 × 1440 / 120 Hz. Nem találok google-ben sem megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest