- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
-
Laby
őstag
válasz
Dictator^ #24505 üzenetére
Menjenek már a 'csába...
Kb. 2 hete rajta vagyok a Streetsweeper shotgun megszerzésén. Minden videóban azt írja, hogy 3 killstreak 15 meccsen. Mivel "titkos" küldetés, ezért menüben nem látszik, és az sem hogy mennyi van meg belőle. Szerintem 25-30x megcsináltam már a küldetést, és nem jelent még meg a fegyver. Most pár napja elkezdtem, hogy nem lépek ki a meccsből ha öltem 3-at, hanem végig nyomom hátha csak azt számolja, de akkor jól gondolom hogy bármit csinálok ez nem lesz meg amíg nincs Cold War-om?
Azért fura így, mert Warzone tartalom is ez a shotgun, és elvileg nem hátráltathatnának a megszerzésében... -
pulffy
őstag
válasz
Dictator^ #24415 üzenetére
Érdekes amit mondasz a streamerekről, mert mink is ugyan ezt beszéljük a baráti társasággal, amit te, hogy ők mint ha "botok" ellen játszanáknak. Elneveztük "noob lobby"-nak .
A masik érdekes dolog hogy tegnap két "kevésbé jó" haver is volt velünk akkik ritkán játszanak, és akkor mink is azt éreztük hogy "noob lobby" van, 3 win lett, többször volt 2-3 hely, top 10 simán meg volt , killek is jöttek dögivel...
Szóval érdekes ... -
Liem
kezdő
válasz
Dictator^ #24415 üzenetére
Ez azért van mert ez egy rohadt PAY TO WIN GAME! Aki csillogos ruhájában rohangál és csilivili fegyverei vannak, na azokhoz van hogy egy csapat is kevés a streamerek meg ingyen reklámot adnak a játéknak. És valószinü hogy cserébe jó kis szervere dobja őket a gép ja és azért ha figyelmesen nézi őket az ember van hogy elég csalás gyanúsan játszik egy néhány. De nekik ezt is elnézik mert az ingyen reklám az jó! Sokan istenitik őket pedig van ott azért trüközés. Tisztelet a kivétenek! Náluk nem látom azokat a szivatásokat amit a játék sok emberel csinál.
-
GAbre
veterán
válasz
Dictator^ #24391 üzenetére
Nem 1x volt nálam bugos operátor küldetés is.
Mint olvashatod napikba se számolja killeket nálam.
Várni kell.Majd 1x csak javították,vagy nem tudom,hogy ugrott tovább.
Bár nálam még mindíg bugos,mert zölden jelzi,hogy van valami operátor cuccom,de nem jelöli kinél lenne,és már minden meglévőnek a küldetését megcsináltam.(ugyanez van blueprinteknél is) -
gjung44
tag
válasz
Dictator^ #23631 üzenetére
mindenhol küzdeni kell, még a loadut dropot sem könnyü lehivni ha 8an jönnek arra a helyre. ettöl még nem lesz fer a jugger. értem hogy nem tudod megszerezni minden körben de azért te is bevallhatod hogy amikor arra játszol gyorsabban jönnek a winek. ami nem annak köszönhetö hogy jobb játékos lettél. nem instant win a ruha, lehet hogy lenyomják de addigra több ember játékát is tönkretette akiket nem nagyon vigasztal az hogy utána nem a jugger nyert. mindegy, tegnap nem találkoztam sokkal, 1-2 meccsen még elviselem csak az a kiborito amikor minden körben jön. tul könnyü megszerezni a ruhát és mondom ezt ugy hogy tudom mit kell csinálni érte. probálj meg most pár napig a superstoreban ladnolni kinyirni mindenkit és megszerezni a dropot. aztán ird le hogy melyik a könnyebb...
-
gjung44
tag
válasz
Dictator^ #23610 üzenetére
elhiszem, de akkor is külön játékmod kéne neki. nem akarok tippeket adni hogy hogyan játsz a jugger ruhában de láttam már olyan stratégiát vele ami ellen nagyon nehéz bármit csinálni. meg olyat is láttam aki bénázik vele, párat meg is öltem közülük. de aki okosan játszik vele annak nagyon nagy esélye van és kevés olyan szitu van amikor én jöhetek ki gyöztesen ellene. és ha nem is nyeri meg a játékot, az enyémet akkor is tönkre tette. ez nem valo a normál játékmodba, itt arrol kéne szolni a a játéknak hogy egyenlö esélyekkel megy mindenki és nyerjen a jobbik, vagy maximum a szerencsésebb.
-
csibe1
addikt
válasz
Dictator^ #23590 üzenetére
Ebből pont nem látom, de egye fene; bemondásra elhiszem
Amúgy meg érdekes, hogy a meccs végén kidobja, hogy silver (Plunderben), de miután összesítette a pontokat akkor már nem írja ki.
Néha kiírta, hogy benne vagyok a top tízben, aztán a végén silver lettem, és ott már nem volt helyezés jelezve. Ennyire nehéz lenne ezt megoldani, hogy ma végén is kiírja? Esetleg csak simán lustaság, trógerság? -
-
Laby
őstag
válasz
Dictator^ #19112 üzenetére
Mindkét oldalt fel lehet menni.
Ha szemben állsz a gáttal akkor bal oldalról lassabb és nehezebb is, arra egyszer próbáltam de csak felidegesített úgyhogy azt elengedtem.
Jobb oldalról viszont nagyon könnyű.
Berajzoltam a térképen.
[kép]Felmászol a létrán, majd ott a szikla mellett lesz végig egy ilyen szűk feljáró. Azt kell végig követni, 2 részen nagyon beszűkül, ott érdemes lelassítani és a szikla felé nézni., hogy ne ess le. Végig mész, majd a gát meredek részén oldalt fel lehet futni a sarokba. Onnan visszafordulsz és a sziklák tetején vissza kell sétálni egy kicsit, és onnan már betudsz menni az egyik falu mellett.
-
prokxy
veterán
válasz
Dictator^ #19013 üzenetére
Nemtom, de ez a shoot the ship vonza a csalókat, az qrvaélet. Oroszok, kínaiak, lelőhetetlen majmok dögivel. Meg is alapozta az esti hangulatot.
szerk: shoot the house: lejár a start timer és máris fejes az egyik csapattársamnak, szerintetek? vmi rus maestro vagy mi volt. 6x szintű, gg.
-
Laraxior
titán
válasz
Dictator^ #17578 üzenetére
Nem kell oda kill.
Az elején leugrasz egy contract-ra, ami mellett van jármű.. aztán uzsgyi. Ha közben ráakadsz egy trophyra akkor érdemes feltenni, meg ha foglalós a dolog, akkor egy aknát az autó alá dobni, hogy ne vigyék el a szekeret.
De ha nagyon a tömeget keresed, akkor Downtown, és ott a felhőkarcoló. Oda mindig millióan ugranak, ha van ott pénzleadós hely, ha nincsen.(#17577) Slavia: GTX1060 3GB-ról váltottam, érzem a különbséget. De sok CoDosnak még ennyi sincsen.
-
Laraxior
titán
válasz
Dictator^ #17575 üzenetére
Tegnap 3an indultunk jó szokás szerint. Párszor meghaltam, elég szuper helyekre sikerült érkeznem mindig.
Látom spectatorban, amíg várakoztam, hogy az egyik csávó csak a távcsőben bámul, nézelődik, néha felbukkant benne pár mozgó célpont, persze egyet se talált el.
Írtam, hogy koma, ez nem TDM... Kilépett.
Maradtunk ketten. Látom a csávókámnál ott a "HUN" a nevében, mondom, talán szót értünk.
Foglalós contract, tűzoltóság második szintjén, az airportnál. Csávókám bemegy, még pont odaérek én is a foglalásra. Egyszer csak elpályázik onnan, megjelöli a pénzleadós helyet, elszaladt a heliig, aztán pápá. Volt nála van 100ezer...
Írom neki, hogy tudod mit kell amúgy csinálni?
Válasz: Egyedül maradtam, mert kilépettSzóval igen... csodás az összeállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged